herşey çok karmaşık!!

kalma süresi gittiği ülkeye bağlı biraz... her ülkenin bazı şartları var ... yurtdışına giden arkadaşlarımdan biliyorum ama tam olarak diil ama okul bittikten sonra vizelerini çeşitli şekillerde uzatabiliyorlar... çalışma izni alınabilir ; vatandaşlığa başvurulabilir vs...

ama şöyle de birşey var genelde uzun süre yurtdışında kalanlar dönmek istemiyor... dönseler de buraya adapte olmaları zaman alıyor... yurtdışında master ve doktora yapan arkadaşlarımın hiçbiri türkiyey gelip de burdaki ünv.lerde çalışmak istediğine şahit olamadım...
gittiği ülkede önemli aranızda ne kadar saat farkı var...
mesela USA ise burda gündüz orda gece ; net ya da telefonda bile görüşmeleriniz sorun olacaktır...

bilemiyorum ben biraz olumsuz bakıyorum belki de aşka inancım kalmadığımdandır ... sen içinden geçeni yap :) zaten şu anda bitse de bir süre aklında kalacaktır mutaka ; o yüzden denemelisin sanki... olmazsa en azından denedim dersin ; deneseydim keşke demekten kurtulmuş olursun :)

aramızda saat farkı olacağı kesin çünkü amerikaya gidecek büyük bi ihtimal..zaten dersleri de ağır olur belki ayda bir netten ancak görüşebiliriz burdayken bile görüştükten bi saat sonra özledim dioruz o kadar görüşmeyince nolur naparız bilmiyorum.karamsar olmak istemiyorum ama umarım bitmez böyle bişey yüzünden.çünkü benim de aşka inancım bittiği zamanda karşıma çıkmış biri bu şekilde kaybetmek istemiyorummirmirmirmir

Bence de cok uzun süre bir zaman 6 yıl..

Yani nasıl desem gene zaman gösterecek. :S

evet cnm zaman herşeyi gösterir gibi geliyo bana da.Ama şu belirsizlik işte insanın canını sıkıyo tek sorun bu şimdilik.umarım korkularım boşa çıkar ve 6yıl sonra tekrar burada paylaşabilirim hiç korktuğum gibi olmadı diyefisfisfis

Back