Herşey çok kötü 🤦‍♀️😣

Duyguhasn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
191
26
18
Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem

Böyle saçma şeyleri boşverin de önünüze bakın. 5 10 yıl sonra bunlara gülüp geçeceksiniz. Tabi bu zihniyette kalmazsanız…

Bnde bilmiyorum ondan nefret ediyorum aynı zamanda ayrılamıyorum sınav sınav sınav sınav inşallah kafamı toplicam

Hic yksye girip mesgul etme bacim..konun bile anlasilmiyor derdini net anlatamiyorsun yazim hatalari gırla.suan dusunmen tek gereken sinav olmasi gerekirken hala adami dusunuyorsun

Psikiyatriste git.

Keşke küçük bir yerde yaşıyorm imkansız o yüzden sınava çalışmam gerek de off sırf 3 yıl için

17 yasindasin ve adam baskasiyla evlenir diye mi ayrilmiyorsun?
Baskasiyla evlencegine olsün diyorsun
Asil sen bunla devam edersen senin hayatin bitecek haberin yok
Derhal ayril ve sinavina odaklan
Yazik degil mi anana babana boyle bes para etmez herifler icin mi getirdiler bu yaşa? Aklini basina al

Şimdi duygularını çok uç yaşıyorsun.İleride bu hallerini hatırlayıp güleceksin muhtemelen.Bu yüzden bırak kim kiminle dans etmiş, geleceğini inşaa etmeye bak.Sınav zamanı keşke dememek için elinden gelini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…