Böyle saçma şeyleri boşverin de önünüze bakın. 5 10 yıl sonra bunlara gülüp geçeceksiniz. Tabi bu zihniyette kalmazsanız…Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem
17e 20.5Kaç yaşındasınız ona göre yorum yapalım çünkü düşünceleriniz beter berbatlıkta.
Ayril gitsin. Ölmezsin
Nasil miden var onuda anlamadim
Hic yksye girip mesgul etme bacim..konun bile anlasilmiyor derdini net anlatamiyorsun yazim hatalari gırla.suan dusunmen tek gereken sinav olmasi gerekirken hala adami dusunuyorsunYks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem
Psikiyatriste git.Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem
Psikiyatriste git.
Bu adam reşitken 14 yaşında biriyle ilişkiye başladı yani. Üstelik başka konunda ilişkiye de girdiğini yazmışsın. Adam çocuk istismarından tutuklanır suç duyurusunda bulunulsa17e 20.5
Hic yksye girip mesgul etme bacim..konun bile anlasilmiyor derdini net anlatamiyorsun yazim hatalari gırla.suan dusunmen tek gereken sinav olmasi gerekirken hala adami dusunuyorsun
Bu adam reşitken 14 yaşında biriyle ilişkiye başladı yani. Üstelik başka konunda ilişkiye de girdiğini yazmışsın. Adam çocuk istismarından tutuklanır suç duyurusunda bulunulsa
Şimdi duygularını çok uç yaşıyorsun.İleride bu hallerini hatırlayıp güleceksin muhtemelen.Bu yüzden bırak kim kiminle dans etmiş, geleceğini inşaa etmeye bak.Sınav zamanı keşke dememek için elinden gelini yap.Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?