Yazim yanlislarini bu yasina kadar ogrenmis olmaliydin oysakiDaha o konuya gelmedim tyt ses olaylarındayım şuan kusura bakma gözün kanamış sanırm
Şimdi duygularını çok uç yaşıyorsun.İleride bu hallerini hatırlayıp güleceksin muhtemelen.Bu yüzden bırak kim kiminle dans etmiş, geleceğini inşaa etmeye bak.Sınav zamanı keşke dememek için elinden gelini yap.
Yazim yanlislarini bu yasina kadar ogrenmis olmaliydin oysaki
Bu boşverilecek bir şey değil. Eşşşek kadar herifin ne işi var 14 yaşında çocukla manita olmayla? Ayrıca zaten onun üniversitede bir sürü sevgilisi olmuştur. Liseli ergen bir çocuğu ciddiye bile almaz. Seni sadece yedekte tutuyodur.Evet öyle bişy oldu maalesef tutuklanır evet de ailemden dolayı işte boşver orasını hâlâ korkularım var
17 yasindasin ve adam baskasiyla evlenir diye mi ayrilmiyorsun?
Baskasiyla evlencegine olsün diyorsun
Asil sen bunla devam edersen senin hayatin bitecek haberin yok
Derhal ayril ve sinavina odaklan
Yazik degil mi anana babana boyle bes para etmez herifler icin mi getirdiler bu yaşa? Aklini basina al
5 para etmez herifi seviyorsun yazim yanlislarini sevmiyorsun oyle miKonuyu sevmiyorum
Bu boşverilecek bir şey değil. Eşşşek kadar herifin ne işi var 14 yaşında çocukla manita olmayla? Ayrıca zaten onun üniversitede bir sürü sevgilisi olmuştur. Liseli ergen bir çocuğu ciddiye bile almaz. Seni sadece yedekte tutuyodur.
Yorumu alintilayinca altina cevap yazacaksin bu aradaKonuyu sevmiyorum
Şimdi duygularını çok uç yaşıyorsun.İleride bu hallerini hatırlayıp güleceksin muhtemelen.Bu yüzden bırak kim kiminle dans etmiş, geleceğini inşaa etmeye bak.Sınav zamanı keşke dememek için elinden gelini yap.
Of bilmiyorum Bi konu için açtım hesabıYorumu alintilayinca altina cevap yazacaksin bu arada
Alintilayip paylasiyorsun sonra ayriyetten cevap yaziyorsun
17e 20.5
Tamam çok üzerime gelindi şuan yazamıyorm çok karışık bir siteymiş Bn baya çalışıyorum günde 14 saat ama işte 1 haftadır olaylar belli devam etmeye çalışcamAferim sana yks gibi bütün hayatını ilgilendiren ciddi bir sınav var önünde ve halen beş para etmez bir veled için üzülüyorsun. Acilen ayrıl ve bu yaşta asla ciddi bir ilişki düşünme. Sadece derslerine ve geleceğine odaklan yoksa 30 yaşına geldiğinde neler kaybettiğinin farkına varırsın. Kaybettigin bir çok şeyin telafisi de olmayacak.
Birde sana ihanet edeni hayatında asla tutma.
Sadece geleceğine odaklan. Kendi derslerine, hayatına bakmazsan. Zaten sen terk etmessen bir kaç sene sonra sevgilin seni terk edip kendini iyi yetiştirmiş kızların peşinden koşmaya başlar. Lise de benim sınıfındaki erkeklerin hepsi böyle yapıp evlendi. Ona göre yolunu çiz.
Lütfen gelip tokatlasanız kendime gelsem5 para etmez herifi seviyorsun yazim yanlislarini sevmiyorsun oyle mi
Seni bi falakaya yatirmak lazim
Yahu adam 3 kez aldatmisTamam çok üzerime gelindi şuan yazamıyorm çok karışık bir siteymiş Bn baya çalışıyorum günde 14 saat ama işte 1 haftadır olaylar belli devam etmeye çalışcam
Allahım verim telefonu sen yapsan cidden kendimden şüphe etmeye başladım onun yüzünden annemle aram bozuk bu arada ev ahalisi gergin of of köy bok gibi çalışmam lazım iyiki açmşm bu hesabı da azıcık kafam yerine geldi gözüm açılıyor sanki sürekli yapmaya çalıştım engellemeyi böyle düşününce sevmediğimi de fark ettim tek istediğim yanımda olsunYahu adam 3 kez aldatmis
Cok ustume gelindi diyorsun
Suraya yazacagina ona yazsana senden ayriliyorum diyip engeli bassana kardesim ya
Tamam çok üzerime gelindi şuan yazamıyorm çok karışık bir siteymiş Bn baya çalışıyorum günde 14 saat ama işte 1 haftadır olaylar belli devam etmeye çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?