Herşey çok kötü 🤦‍♀️😣

Evet öyle bişy oldu maalesef tutuklanır evet de ailemden dolayı işte boşver orasını hâlâ korkularım var

Evet öyle bişy oldu maalesef tutuklanır evet de ailemden dolayı işte boşver orasını hâlâ korkularım var
Bu boşverilecek bir şey değil. Eşşşek kadar herifin ne işi var 14 yaşında çocukla manita olmayla? Ayrıca zaten onun üniversitede bir sürü sevgilisi olmuştur. Liseli ergen bir çocuğu ciddiye bile almaz. Seni sadece yedekte tutuyodur.

Aferim sana yks gibi bütün hayatını ilgilendiren ciddi bir sınav var önünde ve halen beş para etmez bir veled için üzülüyorsun. Acilen ayrıl ve bu yaşta asla ciddi bir ilişki düşünme. Sadece derslerine ve geleceğine odaklan yoksa 30 yaşına geldiğinde neler kaybettiğinin farkına varırsın. Kaybettigin bir çok şeyin telafisi de olmayacak.

Birde sana ihanet edeni hayatında asla tutma.
Sadece geleceğine odaklan. Kendi derslerine, hayatına bakmazsan. Zaten sen terk etmessen bir kaç sene sonra sevgilin seni terk edip kendini iyi yetiştirmiş kızların peşinden koşmaya başlar. Lise de benim sınıfındaki erkeklerin hepsi böyle yapıp evlendi. Ona göre yolunu çiz.

Tamam çok üzerime gelindi şuan yazamıyorm çok karışık bir siteymiş Bn baya çalışıyorum günde 14 saat ama işte 1 haftadır olaylar belli devam etmeye çalışcam

Tamam çok üzerime gelindi şuan yazamıyorm çok karışık bir siteymiş Bn baya çalışıyorum günde 14 saat ama işte 1 haftadır olaylar belli devam etmeye çalışcam
Yahu adam 3 kez aldatmis
Cok ustume gelindi diyorsun
Suraya yazacagina ona yazsana senden ayriliyorum diyip engeli bassana kardesim ya

Yahu adam 3 kez aldatmis
Cok ustume gelindi diyorsun
Suraya yazacagina ona yazsana senden ayriliyorum diyip engeli bassana kardesim ya
Allahım verim telefonu sen yapsan cidden kendimden şüphe etmeye başladım onun yüzünden annemle aram bozuk bu arada ev ahalisi gergin of of köy bok gibi çalışmam lazım iyiki açmşm bu hesabı da azıcık kafam yerine geldi gözüm açılıyor sanki sürekli yapmaya çalıştım engellemeyi böyle düşününce sevmediğimi de fark ettim tek istediğim yanımda olsun

Kimse üzerine gelmiyor tam tersine geleceğini elin beş para etmez herif yüzünden mahfetmemen için seni ve senin görmediğin bir çok şeyi yaşınızda dolayı gördüğümüz için uyarıyoruz. Bu eleştiriler seni üzmek için değil gelecekte üzülmemen için yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…