Bende kendime acıyorum ama çok sıkıntılıyım bu aralar annem de tek başına ev geçindirmeye çalışıyor tam bir gerizekalıymAilenize üzüldüm ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendime acıyorum ama çok sıkıntılıyım bu aralar annem de tek başına ev geçindirmeye çalışıyor tam bir gerizekalıymAilenize üzüldüm ben.
Biliyorm hepiniz de emin olun baya yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ama psikolojim bitikKimse üzerine gelmiyor tam tersine geleceğini elin beş para etmez herif yüzünden mahfetmemen için seni ve senin görmediğin bir çok şeyi yaşınızda dolayı gördüğümüz için uyarıyoruz. Bu eleştiriler seni üzmek için değil gelecekte üzülmemen için yapılıyor.
Evet kaç kere farkına vardım şuan da stajı var gece nerde kaldığını söylemiyor bişy yapmıyorBu boşverilecek bir şey değil. Eşşşek kadar herifin ne işi var 14 yaşında çocukla manita olmayla? Ayrıca zaten onun üniversitede bir sürü sevgilisi olmuştur. Liseli ergen bir çocuğu ciddiye bile almaz. Seni sadece yedekte tutuyodur.
Yahu daha kucucuksunAllahım verim telefonu sen yapsan cidden kendimden şüphe etmeye başladım onun yüzünden annemle aram bozuk bu arada ev ahalisi gergin of of köy bok gibi çalışmam lazım iyiki açmşm bu hesabı da azıcık kafam yerine geldi gözüm açılıyor sanki sürekli yapmaya çalıştım engellemeyi böyle düşününce sevmediğimi de fark ettim tek istediğim yanımda olsun
Başladım bunlara aslında tüm gün ders çalışıyorm verimli bir şekilde tyt ayt iyi ama geceleri 1 saat böyle ağlıyorm buda iyi gelmiyor en iyisi söyleneni yapıp numara felan değiştirmek ve üniversiteye odaklanmakDaha çocuksun. Senin yaşındakiler deli gibi ders çalışıp arkadaş ortamında eğleniyor, sosyal medya ve İnternet çağında kendini geliştirme derdindeler. Bak, küçük bir yerde yaşıyormuşsun bi de. Oradan çıkman için çok iyi bir fırsatın var işte. Kendine zaman ver, dinlen, yat, ağla zıbar ama silkelen. Koca 1 yıl var önünde, ders planı yap, YouTube'da harika hocalar var onlardan da ders dinle, meditasyon yap özellikle bağ kesme üzerine, ünv. yaşantını hayal et. Bütün hesaplarını kapat, hatta numaranı da değiştir. Okumuş, hayatındaki insanı kendi seçebilen, sevilmeyi ve saygıyı hak eden, sağlıklı iletişim kurabilen bir birey olacaksın. Bu tarz bir değişim olmazsa 1 yılın boşa geçip o küçük yerde de, beyninin içinde de sıkışıp kalıp hep aynı tarz kişilerde bulacaksın kendini. En geç Ağustos'a kadar unut onu, kendine gel. Sonra sıkı çalış. Başaracaksın![]()
Bende kendime acıyorum ama çok sıkıntılıyım bu aralar annem de tek başına ev geçindirmeye çalışıyor tam bir gerizekalıym
Çalışıyorm deniyorum bir sürü kitap ta verdim netlerimdr iyi Bn ilkokuldan beri sürekli notları iyi olan biriydim lise hayatım boyunca da hep 90 üstü ortalama kafama da giriyor çalıştığım zaman unutmaya çalışıyorm aslında Bn ayrılsam 1 hafta bile sürmeden adını bile unutacak derece de bir insanım ama sevdim onu sanrım yaşadığım köy gibi aklımda sınırlı kalmış bir sürü insan var haklısınızYahu daha kucucuksun
Guzelce dersine calis sinavini kazan okuluna git kendi yasitlarindan birileriyle tanis meslegini eline al sana deger veren gozu disarda olmayan birini bulursun elbet
Niye kendini atese atiyorsun
Su an yaz bitti de engelle kendin icin bi iyilik yap
Başka sevgilisi olduğunun farkındasın ve çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsun. Sen kendi kendine ilişki yaşıyorsun aslında. Böyle ayrılmamaya devam et, zaten mevcut sevgilisi seni öğrenince kendisi senden ayrılırEvet kaç kere farkına vardım şuan da stajı var gece nerde kaldığını söylemiyor bişy yapmıyor
Köyde inekten baska erkek gormemis bir kizceBaşka sevgilisi olduğunun farkındasın ve çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsun. Sen kendi kendine ilişki yaşıyorsun aslında. Böyle ayrılmamaya devam et, zaten mevcut sevgilisi seni öğrenince kendisi senden ayrılırdur tahmin edeyim instagramda hiç senle fotosu da yok.
Var geçen hafta attık kimseye de gizlemedi hatta şeytanlık olsun diye kızları da istersen takip et ddm etti gördüler yan yana fotoğrafımızı instagramında tarihte var ama işte yeni hesap açıp kendi hesabımı engellemişti yine öyle yapar hatta yapıyordur ya o zaman neden beni bırakmıyor bıraksın gitsin işte sevmiyorsa istediği kızla olsun 100 kere ddm bunu ama yok beni çok seviyorum seni dio ama ben onu sanrım sevdiğimi sanıyorum yalnızcaBaşka sevgilisi olduğunun farkındasın ve çok normal bir şeymiş gibi söylüyorsun. Sen kendi kendine ilişki yaşıyorsun aslında. Böyle ayrılmamaya devam et, zaten mevcut sevgilisi seni öğrenince kendisi senden ayrılırdur tahmin edeyim instagramda hiç senle fotosu da yok.
Ağlayabilirsin canım benim, çok doğal bu, duygularını bastırma ama " Zamanım kıymetli, başarmak zorundayım, annem de benim için çabalıyor, çok şükür buradan çıkma şansım var" gibi de kendini telkin et. Kimsenin sana bunu yapmasına hakkı yok... Ünv. olursa inş, kendi yaşıtın ve sevecek, kıymetini bilecek, ilgili, saygılı biri çıkacak elbet karşına. Önemli olan, ne istediğini bilmek ve sınır çizmek. Tülay Kök videolarını, özellikle sınırlar konusunu izlemeni tavsiye ederim, geceleri onu düşüneceğine bunu dinleBaşladım bunlara aslında tüm gün ders çalışıyorm verimli bir şekilde tyt ayt iyi ama geceleri 1 saat böyle ağlıyorm buda iyi gelmiyor en iyisi söyleneni yapıp numara felan değiştirmek ve üniversiteye odaklanmak
YaaaaKöyde inekten baska erkek gormemis bir kizce
Muhtemelen bu adami mukemmel birsey olarak goruyor ama kullaniliyor haberi yok
Tamam 1 yıl sonra sınav çıkışı güncellerim inşallah olur istediğim ondan ayrılcam ve unutucam şeyden de korkuyorum evleneceğim insan başkası ile birşeyler yapmışımdır önce ama bunun olmamasını istemek bencillik olur. Yaşıtım biri daha iyi olucak söylenilenleri yapmak en doğrusu sanırım Bn tecrübesiz biriyim görüyorum kiAğlayabilirsin canım benim, çok doğal bu, duygularını bastırma ama " Zamanım kıymetli, başarmak zorundayım, annem de benim için çabalıyor, çok şükür buradan çıkma şansım var" gibi de kendini telkin et. Kimsenin sana bunu yapmasına hakkı yok... Ünv. olursa inş, kendi yaşıtın ve sevecek, kıymetini bilecek, ilgili, saygılı biri çıkacak elbet karşına. Önemli olan, ne istediğini bilmek ve sınır çizmek. Tülay Kök videolarını, özellikle sınırlar konusunu izlemeni tavsiye ederim, geceleri onu düşüneceğine bunu dinleSana dua edecem. 1 yıl sonra güncelle konuyu, bekliyorum
![]()
Hepsinin farkındaym zatenAy anladim ben.
Akilsizin tekisin. Yok aileniz yok koy. Og sinavmis filan. Calisma. Ayril 18olunca evdende hayat nasilmis ogren
Şahsıma hakaret eden insanlar var ama bu daha iyi şuan o bile bna hırs verdi yazan herkes çok büyük bir iyilik yaptı hayatım daha iyi olucak onların sayesinde ne kadar büyük bir iyilik yaptığınızı söyleyememNiye kendine acıyorsun. 17 yaşında gencecik insansın. İşini iyi bilirsen gelecekte mükemmel bir hayatın olur.
Benimde o yaşta annem ev geçindiriyordu. Bak her şey düzeldi. Yeter ki sen sen derslerine bak
Evliliği takma bu yaşta. Belki çok iyi anlaşsan da evliliği sen istemeyeceksin? Fikirler çok değişiyor. 30 yaşındayım ben. Her konuştuğumuzla, evlilik hayali kurduğumuzla evlenseydik... OhoooTamam 1 yıl sonra sınav çıkışı güncellerim inşallah olur istediğim ondan ayrılcam ve unutucam şeyden de korkuyorum evleneceğim insan başkası ile birşeyler yapmışımdır önce ama bunun olmamasını istemek bencillik olur. Yaşıtım biri daha iyi olucak söylenilenleri yapmak en doğrusu sanırım Bn tecrübesiz biriyim görüyorum ki
Gözlerim doldu gerçekten arkadaşlarımda tavsiye veriyordu ama bnde bu kadar güzel bir etki yaratmamıştıEvliliği takma bu yaşta. Belki çok iyi anlaşsan da evliliği sen istemeyeceksin? Fikirler çok değişiyor. 30 yaşındayım ben. Her konuştuğumuzla, evlilik hayali kurduğumuzla evlenseydik... OhoooHatta, iyi ki olmamış ya ne kafayla ilişki kurmuşum, ki bile diyoruz bir süre sonra. Geleceği bu kadar düşünme. İyi kötü herkesin bir geçmişi var. Karşındaki de sana, e sen biriyle görüşmüşsün, deyip hesap mı sorsun? Geçmiş geçmişte kalır. Önemli olan, senleyken sadık ve dürüst olması. Derslerin iyiymiş, ben sana güveniyorum. Bol bol da kitap oku, eline ne geçerse ama. Özellikle biyografi tarzı. Hayat, bütün tecrübeleri yaşayacağımız kadar uzun değil. O yüzden başkalarının gerçek yaşam hikayelerini de okumak, dinlemek ve "Vay be insanlar neler neler yaşıyor" farkındalığı çok güzel. Kıştan sonra bahar geliyor, yağmurdan sonra güneş ve gökkuşağı çıkıyor, her gecenin sonunda gün doğuyor. Her şey geçecek... Sen kendini, geleceğini, psikolojik sağlığını ve kendi değerini düşünmek zorundasın. İnanıyorum ben sana