• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey çok kötü 🤦‍♀️😣

İçimi dökmek istiyorum herşeyi bağırarak haykırmak istiyorum herşeyi hayatım kararmak üzereymiş bn görmüyormuşum takılmışım bir adamda tüm 3 yıl ciddi anlamda söylüyorm hayatımın geri kalanını siz inşaa ettiniz şuan diyebilirim Allah razı olsun hepinizden duygularım çok karışık mutluyum.

Gözlerim doldu gerçekten arkadaşlarımda tavsiye veriyordu ama bnde bu kadar güzel bir etki yaratmamıştı 😀 umarım tavsiye veren herkesin hayatı yolunda gider tecrübeli insanlarla konuşmak çok güzel
Âmin, inş 🤲 Hepimiz aynı yaşlardan, yollardan, deneyimlerden geçtik. Özellikle kadın olarak, ki ergenlik çağındasın ve çok yoğun yaşıyorsun duyguları, böyle hissetmen çok normal. Kendine kızma sakın ama kendi kıymetini bil. Her şeyin özelini, güzelini, iyisini hak ediyorsun. Özenli, düzgün, samimi davranan insanlarla yola devam et. Sevgi, ilgi ve duygu, karşılıklı ve dengeli olunca güzel. Kafa karıştıran, sürekli takip ettiğin, belirsiz, dengesiz birine kafa yormaya değmez. Doğru kişi, doğru yerde ve doğru zamanda çıkar elbet karşına. Şu an çok güzel bir yaştasın, kendine yatırım yap sadece. Allah yolunu açık etsin, iyilerle karşılaş hep, emeklerinin karşılığını al ❤

Âmin, inş 🤲 Hepimiz aynı yaşlardan, yollardan, deneyimlerden geçtik. Özellikle kadın olarak, ki ergenlik çağındasın ve çok yoğun yaşıyorsun duyguları, böyle hissetmen çok normal. Kendine kızma sakın ama kendi kıymetini bil. Her şeyin özelini, güzelini, iyisini hak ediyorsun. Özenli, düzgün, samimi davranan insanlarla yola devam et. Sevgi, ilgi ve duygu, karşılıklı ve dengeli olunca güzel. Kafa karıştıran, sürekli takip ettiğin, belirsiz, dengesiz birine kafa yormaya değmez. Doğru kişi, doğru yerde ve doğru zamanda çıkar elbet karşına. Şu an çok güzel bir yaştasın, kendine yatırım yap sadece. Allah yolunu açık etsin, iyilerle karşılaş hep, emeklerinin karşılığını al ❤
Amin 🤲❤️

Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem

Aman aldatirsa aldatsin ya. Baskasi ile evlenmesin yeter. Icini ferah tut bence senden baskasi ile asla evlenmez.

14 yaşında mı sevgili oldunuz? Daha cocukmussunuz belli ki kendinizi gelistireceginize bu toksik ilişkiyle yıllarınızı ziyan etmişsiniz. Profesyonel destek alın bir an önce ve kendinizi bir toparlayın, manipülasyonla kişiliğinizi mahvetmis.

14 yaşında mı sevgili oldunuz? Daha cocukmussunuz belli ki kendinizi gelistireceginize bu toksik ilişkiyle yıllarınızı ziyan etmişsiniz. Profesyonel destek alın bir an önce ve kendinizi bir toparlayın, manipülasyonla kişiliğinizi mahvetmis.
Evet neden farkına varmamışım bilmiyorum

Kız sınavına bak seni aldatana da yol ver. Sevgiliyken aldatan evlenince ne boklar yer Allah bilir yani. Azıcık gururun olsun yaşın o kadar da küçük değil bunlara aklı erer insanın. Otur dersine bak. Kardeşimin arkadaşını üniversite sınavına sokmadılar evlendirmek istiyorlar. Ne kadar şanslısın okulun var okuyosun. Ciddili salaklık şunlara üzülmen.

Allah akil fikir versin.Kendine acimiyorsun,ailene de mi acimiyorsun..Serseri,karaketsiz bir adamin oyuncagi olmussun.Merak etme o serefsiz daha 4-5 yil evlenmez,boyle sag,akilsiz kizlari kullanir,hayatini yazar.Aklini basini al ,kendini kurtar,engelle,sinavina yogunlas.Ondan sana hayir yok,sadece kullaniliyorsun.

Yks ye gircem asosyalim toplumun içinde. sevgilim de var uzak mesafe aynı ilin farklı ilçeleri işte bni 3 yılda 3 kez aldattı. Hâlâ beraberim yks çalışmam lazım sürekli üzüyor ağlatıyor. Ayrılmıyorum neden? Başkası ile evlenir diye Başka kızla evlenicene ölsün daha iyi herneyse sırf bunun için Ayrılmıyorum sınava 1 sene var napim. Ve de mezuniyette başkası ile dans etmiş aramızda 4 yaş var çok kötüyüm şuan da aldatıyor mu acaba diye düşünmekten ölücem
Siz ayrılmıyorsunuz diye başkasıyla evlenmeyeceginin garantisi var mı?

Sınava var 1 sene ne yapayım demişsin ya. Aklını başına al yeterli

Back
X