Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok geçmiş olsun olacak oldumu önüne geçilemiyor maalesef. bende bazen durduk yere sinir harbi yaşarım ama içimden sürekli dualar ederim ya sabır çekerim. bu arada eşim beni kızdıracak bişey yaparsa uyarırım sinirliyim yapma diye yaparsa tabi patlarım ağlarım uzunca ondan sonra geçer sinirim. böyle durumlarda sakin olmaya çalış sabır çek dualar oku allah korusun.
Bende iki kez ameliyat oldum.Biri karın biri boyun.Başlarda çok moralim bozuluyordu çokta ağlamıştım hatta ikincisinde doktora rica ettim dikiş izlerimi göstersin diye ama beni kandırıp göstermemişlerdi en son tamamen bandaj çıkınca baktım izler kötüydü ve ağladım ama zamanla çok az bişey kaldı ve ne zaman moralim bozulup söylesem herkes sağlıklı olduğuna dua et Allahtan belanı mı istiyorsun diyor.Zamanla alışırsın olan bi dikiş izine olsun.Allah korusun sana bişey olsaydı da elin dikişsiz olsa daha mı anlamlı olurdu.Bakarsın o dikiş izi seni her seferinde yaptıkların konusunda mutlu olma konusunda hayata daha kalıcı bağlar.Şahsen bende öyle oldu.Bişeye üzüleceksem diyorum ki ölseydim sakat kalsaydım yanımda kimler kalırdı ne olurdu üzüldüğüm insanlara değer miydi hiç biri.Boşver güzel bi anı kalsın mutlu olmaya kaldığın yerden devam et
cnlarım benim çok teşşekkür ederim dikişler çıktı evt görüntü kötü ama zamanla düzelecek bugün alınırken baktım canımda çok acıdı ama dayandım ilk gördüğümde görüntüden dolayı kötü oldum ama şimdi gerçekten ilk haliyle şimdiki hali iyi umarım zamanla geçer allah hepinizden razı olsun
Canım çok geçmiş olsun...
Aynı şey kaynımın başına gelmişti...
Aama o bilerek cama yumruk attı ve bileğinden dirseğine kadar dikiş atıldı hala izleri var