okudum okudum okudum anlamadım:44: acınız büyük belli ama cümleler çok karışık...
özür dilerim,öyle dalmışımki,yazmışımda yazmışım ,üzüntüden affedersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudum okudum okudum anlamadım:44: acınız büyük belli ama cümleler çok karışık...
cnm yaşadıklarını sanki içimde hissettim. allah yardımcın olsun. şunu demeden de geçemeyeceğim kusura bakma değmeyecek bir insan için kendini bu kadar yıpratma hayat senin hayatın ve nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın.
ben daha nişanlıyken böyle şeyler oluyo ben ne yapayım dersinizz.....
gidiyorum hoşgeldin demiyolar ablası sokakta görmezden geliyo falan ?
o kız çocuğu yok kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladım,her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım,hediyelere boğmaya çalıştığım,adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın ben 2 yıl sonra artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' git demek buraya kadamış,bizim adetimizde gidene kal demek yok dedi' herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anansı benim için doğurmuş diyordu,gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım,
Ah kardeşim adamın uykudan gözü açılmıyorki karısı olduğunu görsün ,uykudan gözü açılınca başlıyor hemen annemlere gidelim demeye,dedim ya zurnanın son deliği bile ben değilim!Lafa gelince ben seni çok seviyorum derdi.Ben çocuğumu görmeden bir gün bile yatamam dedi evlendiğimizde,bizimkilerde 2,5 saatlik uzaktalar bayramdan bayrama sabah gidip öğleden sonra dönüyoruz,evlendiğimizden beri bir telefon edip hatır sorduramadım.Eve gidemediğimizden çocuk yapma vakti bulamadık bak,yada oğlu uykudan kalkmadığından