- 8 Nisan 2015
- 21
- 11
- 6
- 33
- Konu Sahibi disikartal54
nedenini yazabilirmisin?KESİNLİKLE AYRIL.
Çok net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedenini yazabilirmisin?KESİNLİKLE AYRIL.
Çok net.
evlendikten sonra düsünüyordum zaten ama allah icin kapanmam daha dogru olur tabi, evet cok kiskancim demistiİçinizde varsa Allah rızası için kapanın ama sevgiliniz kapan dedi diye ZORLA kapanmayın ! Bugün kapan der, yarın evden çıkma kıskanıyorum der, bir başka gün sağa bakma der sola bakma der derde der yani siz neyapacağınızı bilirsiniz![]()
daha öte mevzular ne olabilir mesela ?Kaç kurtar kendini..
Bugün anasına laf gelecek diye Allah ile senin arana girmeye çalışan yarın anası için neler yapar diyemiyorum bişey.. Kapanmaktan daha öte mevzular var bu işte..
daha öte mevzular ne olabilir mesela ?
Kendinde belirtmişsin zaten. Seni böyle tanımış böyle beğenmiş ve ilişkiniz böyle başlamış. O ZAMAN BUNU SANA EN BAŞINDA SÖYLEMELİYDİ !!!nedenini yazabilirmisin?
24 yasindayim ben . evet mutlu olamamyorumlarina katılıyorum
kızım sen kaç yaşindasin..
o adamla mutlu olacakmisin ( ben sanmiyorum kusura bakma)
boşver sen daha iyilerini bulursun başka oğlan mı yok.
ayrilmak istedigimi söyliicem birazdanAdama bak, kafaya bak, benden sevgiline kocaman bi yuuuuuuhhh.
Önce kendisi ailesine yakışanı yapsın, ailesine yakışan evlat olsun da bi hele sonra karısının yakışmasını dert etsin.
Bıktık şu erkeklerin şekilciliğinden arkadaş, karısını kapatan müslüman oluyor ama kendi ne mok yerse yesin.
Bırak şunu bırak bırak, istediğini bulamamışsın daha....