hersey güzel giderken sok oldum ?

Kaç kurtar kendini..
Bugün anasına laf gelecek diye Allah ile senin arana girmeye çalışan yarın anası için neler yapar diyemiyorum bişey.. Kapanmaktan daha öte mevzular var bu işte..

İçinizde varsa Allah rızası için kapanın ama sevgiliniz kapan dedi diye ZORLA kapanmayın ! Bugün kapan der, yarın evden çıkma kıskanıyorum der, bir başka gün sağa bakma der sola bakma der derde der yani siz neyapacağınızı bilirsiniz :duduk:
evlendikten sonra düsünüyordum zaten ama allah icin kapanmam daha dogru olur tabi, evet cok kiskancim demisti

Ben kapali bir kadinim. Yengem açık. O sevgilin once namaz kilsin, icki icmesin dinini tam yasasin. Sinir oluyorum kendi her halti yapip evlenecegi kadina kapan baskisi yapanlara. O zaman kapali bir insanla birlikte olsaydi. Namaza baslayalim hayatim bak yarin obur gun evlenicez cocuklarimiz olucak iyi ornek olalim dese taktir ediceksin gozunde buyuyecek. Ama bu tavir tabiki sogutur. Ayril yol yakinken

Şu hayatta taviz verilmeyecek konular vardır, ben hiç kimse için ne başımı kaparım ne de kapalı giyinirim ne de şu anki hayatımı değiştiririm
Kapalı olsam da açılmazdım o başka.
Kimse için kapanma, hele hele anasına laf gelmesin diye asla. Ki bikini giyen bir kadının kapanması çok çok zor kendimden biliyorum. Ben bikiniden mayoya geçmiyorum elin adamı için kapacağım yani. Oldu.
Kesinlikle düşünme bile.
Kimse kimseyi değiştirmeye kalkmayacak hele bu konularda.
Kapalı isteyen kapalılar evlenecek, sevgili olacak, açık olan açıklarla. Ama aşık oldum diyecekse de olduğu gibi kabul edecek yani.
Asla bu konuda taviz vermeyin sonu mutsuzluk olur.
Ben şahsen bana baskı kurulacak bir yuvada mutlu olamam.
En basiti ben çocuğumu kendim gibi yetiştirmek isterim, çocuğu yetiştirirken bile iki taraf arasında gerginlik olacak ne gerek var? Eşimin annesi öyle çocuğunuz olsa kuran kursa yollarım kendi çocuklarımı yollamadım hala pişmanım dedi. Diğer çocuklarınızın çocuklarında yaparsınız, ben çocuğumu yollamam ileride kendi karar verecek yaştayken ister gider ama küçücük çocukları yazın ben oraya yollamam dedim, daha çocuk yok ortada, çocuk düşüncesi yok ben taviz vermiyorum, vermeyeceğim. Hele bir de kapan diyecekler!!!
Düşünme bile ayrıl bitir. Kendi gibisini bulsun.

Ailem şöyle böyle diyo ya o önce kendi ailesine yakisan bir evlat olsun da ondan sonra görelim .. görende adam kafasini kaldirip kariya kiza bakmaz kotu aliskanligi olmayan 5 vakit namaz icin camiye giden adam sanir. Lafa gelincede ben erkegim derler tabi hey Allahim yaaaa

bi de bu dangoz herif için ağlayıp duruyor musun? şimdiden öğrendiğine şükret, evlenince çok geç olabilirdi. ayrıca çok ikiyüzlü bir herifmiş, kendi alkoller yatma kalkmalar her numara var, sana gelince saçının açıklığına ahlak kumkuması kesilmiş. ben öylesine anında tekmeyi basardım.

Böyle biri için niye ağlıyorsunuz? Aradığınız kişinin o olmadığını erkenden anladığınız için sevinmelisiniz. Kadına mal muamelesi yapan tipik ortadoğu erkeği işte, kendisine herşey serbest, kadına yasak. Sıktı artık bu insanlar, şimdi huyunuza gitse bile, ilerde ne yapacağı sizden ne isteyeceği belli. Sizi asla 'eş'i olarak 'insan' olarak görmeyecek insanlara değer verip hayatınızı mahvetmelerine izin vermeyin.

• Beğen
Reactions: anu
nedenini yazabilirmisin?
Kendinde belirtmişsin zaten. Seni böyle tanımış böyle beğenmiş ve ilişkiniz böyle başlamış. O ZAMAN BUNU SANA EN BAŞINDA SÖYLEMELİYDİ !!!
Zaten zamanından çalacağı kadar çalmış bunu bugüne kadar söylemeyerek.
Ve bugün gayet rahat bi şekilde ya kapanırsın yada güle güle diyebiliyor hemde baştan aşağı hatalıyken.
Böyle bi adamdan sana hayır gelmez, aklını başına topla.
Kendi vur patlasın çal oynasın, seninle 4 ay önce bu konudan hiç bahsetmeyip bi ilişkiye başlıyor. kafasına göre yaşıyor. bugünse kapanmazsan bitecek ilişkimiz diyerek bi dayatmayla seni istediği kalıba sokmaya çalışıyor. Mutlu olamazsın böyle bi insanla.
Ayrıca o istiyor diye değil Allah için kapanman gerekir. Başka türlü senin için hiç bi manası olmaz kapanmanın. 1 yıl sonra bıkarsın bunalırsın.
Bende müslümanım mesela ama bende kapanmayacağım hayat boyu.. Dinimin gereklerinin geri kalanını yerine getirmeye çalışacağım elbette ama kapanamam, yapamam yani. Şimdi sırf bi adam benden bunu istiyor diye fikrimi değiştiremem. Kendimi böyle bi zorlamayla farklı bi kalıba uyduramam. Çok yanlış bi şey bu.
Sana söyleyebileceğim tek şey; bu adamla mutlu olamazsın. AYRIL.

• Beğen
Reactions: anu
böyle tipler ya kapalı kadınlarla evlenir ya da evlendiği kadını kapatır ondan sonra da beğenmezler zira sevgili olmak için açık kadını seçmiş..
tipik evlenince gözü dışarda erkek modeli..
zaten kendi yaşamadığı hayatı size dayatmaya çalışan adamdan hayır gelmez.. kendi fikri zikri olmayan elalem ne der kafasıyla hayat kurmaya çalışan küçük beynini bile çalıştırma gereksinimi duymayan bu adamcık için ağlıyormusun birde..

yorumlarina katılıyorum
kızım sen kaç yaşindasin..
o adamla mutlu olacakmisin ( ben sanmiyorum kusura bakma)
boşver sen daha iyilerini bulursun başka oğlan mı yok.

Söyle önce o kendi ailesine yakışsın sonra da ayrıl gitsin.
Dengesizin teki. Sanma ki bunları o istiyor ailesinin ağzıyla konuşuyor. İleride bu yüzden çok mutsuz olursun.

Adama bak, kafaya bak, benden sevgiline kocaman bi yuuuuuuhhh.

Önce kendisi ailesine yakışanı yapsın, ailesine yakışan evlat olsun da bi hele sonra karısının yakışmasını dert etsin.

Bıktık şu erkeklerin şekilciliğinden arkadaş, karısını kapatan müslüman oluyor ama kendi ne mok yerse yesin.

Bırak şunu bırak bırak, istediğini bulamamışsın daha....

Adama bak, kafaya bak, benden sevgiline kocaman bi yuuuuuuhhh.

Önce kendisi ailesine yakışanı yapsın, ailesine yakışan evlat olsun da bi hele sonra karısının yakışmasını dert etsin.

Bıktık şu erkeklerin şekilciliğinden arkadaş, karısını kapatan müslüman oluyor ama kendi ne mok yerse yesin.

Bırak şunu bırak bırak, istediğini bulamamışsın daha....
ayrilmak istedigimi söyliicem birazdan :(

Back
X