Canım konuyu açtığı mdan beri takipteyim. Benim ailemde kızkardeşimi kayırır, ben de senin gibi bu zamana kadar ses etmemiştim, ancak 1,5 sene önce evlenirken borçla evlendim bir dolu ve o gün bugün hala borç ödüyorum (eşim de ben de mühendisiz senin gibi)...
şimdi vermiyorum belki ama o verdiklerim sebebiyle her ne kadar sıkışmış olsam da Allah bereketini veriyor. Sen de bu şekilde düşün.
Şimdi önüne bakma zamanı, zaten ses etmemişsin bugüne kadar, şimdi düğüne bir kaç gün kala bir şey desen sen kötü olursun kimse hakkını yedik vebali boynunuzda demez...
Düğün bittikten sonra herkes çekildikten sonra al anneni karşına o zaman De ki, benim çok borcum birikti, şimdi kredi çekip onu ödeyeceğim ki çok borçla evlenmeyeyim, bana hiç bir şey yapmadınız ses etmedim ama bundan sonra benden maddi beklentiniz olmasın ki en azından ben kendi çeyizimi kendim düzeyim. Hepsi bu... o mesajı alır...
Evlenirken öyle masraflar oluyor ki, o çeyiz devede kulak kalıyor, lütfen paranı kendine sakla artık, ben bıktım 1,5 senedir öde öde bitiremedik

bi de üstüne işten çıkartıldım yani hayatta her şey olabiliyor, hepten sıkıntıdayız... yine de onlar üzülmesin diye işten çıkarıldığını bile aylardır haber vermedim
Allah yardımcın olsun kardeşim