- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
Ah be tatlim, simdi dert ettigin seye bak dicem ama seni cok iyi anliyorum ben 31 yasindayim ve ben de bekarim. Hos, bir ümidim vardi o da su an yok oldu gibi. Ayni düsüncelerin beni üzmesini cok cok iyi bilirim. Öncelikle yasinda hic bir sorun yok, evlenmemen belki karsina cikanlarin kiymetini bilmemenden belki fazla seye dikkat etmenden belki de sanssizlik ya da henüz Zamani gelmediginden. Aslinda bizi bu ümitsizlige iten cevre. ceyizlerini bosver yenileri alinir ama 28 yasinda güzelligim gitti deme sakin. Kendini birakma. Biraz kendine özel Zaman ayir, cik bi yerlere, öncelikle daha pozitif olmalisin ki, karsinda belki sana bakan biri varsa farkedesin. Yoksa baktirasin. Sana tavsiyem öncelikle biraz canlanmak. Bak bahar geliyor yakinda, hedef al, o zamana Kadar fazla kilon varsa kurtulmaya calis, daha cok cik disari, bi cilt bakimi yaptir, biraz spor, giyimine gerekirse farklilik kat, belki bi kursa yazil, bi özgüvenin gelsin yüzün gülsün. ondan sonra eminim karsina cikan kisiler de cogalir.
Son düzenleme: