Herşey istediği gibimi olmalı ??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar ilşkilerde erkekler daha fazla karısırlar dıye dusunuyorum cevremde gördüğüm kadarıyla oyle.sizce sevgilinizin her sozunu dınlemelımı yoksa bazen dınlememelımıyız sevgilime bazen soruyorum senı mutlu eden huyum ne dıyorum bana sozumu dınlemen dıyor bunu dıyerekten sozumu dınlersen mutlu olurum mutlu olursun gıbı bır baskı kuruyor alttan yanı bunu algılıyorum.bu zamana gore degısıyor tabı zamanla butur seyler kalmıyor ama nadırde olsa arada cıkıyorlar işte.sizce hepmı dınlemelıyız yoksa bazen hayır deyıp olayda cıksa dınlememelımyız hangısı bızı ılıskımızde doğru yola goturur?arkadaslar :44:

Cnm bu konu cok düsndügüm bi konudur .. Bende söyledir: Sözünü dinlerim eger benim dogrularimida iceriyorsa ben onun dediklerine saygi duyuyorm onunda benim dogrularima saygi duymasini beklerim..

ilk baslarda sevgilim sözünden cikmazdim gel görki bu durum siniri asdi ve beni sinirimi bozmaya basladi... benden faceme kapatmami istedi bende tmm sende kapat dedim ve böyle bi inatlasma gecdi aramizda.. "Sen artik degisdin" gibi laflar saffeti .. aslinda alakasi yok ben hala ayni benim . Ona su Cvpi verdim "Biz sevgiliysek eger ortak kararlar almali birbirmzn tercihlerine saygi duymaliyiz sen Haksizlik yapiyorsun" .. asla geri adim atmadim iliskiyi bitirdi beyefendi 2 gün dayanamadn geri geldi. Cnkü ben hakliyim..

söyle bi söz vardir .. nasil düsünürsen düsün kendi aklinla düsün kendi dogrularinla yol al sevgilin olsa bile .. :)

tsekkur edrım canım haklsın .aslında arkanı donup baktıgında bunlar cok ufak sorunlar ama guncel hayyata bunlar cok yaşanıyor.eskıden dahada ayrıntılıydı bunlar ama zaman gectıkce azalıyor buda ılışkının tecrubesıne dayanıyor galıba ben oyle dusunuyorum.

kendim karar verebilirim, başkasının sözünü neden dinleyeyim ki?
onun seni değiştirip istediği kalıplara sokmasına izin verirsen onun hayalindeki kadın olursun ama, sen sen olmazsın, yani onun içinde ayşeyi mi değiştirdi fatmayı mı bunun bi anlamı kalmaz, yani seni değil hayalindeki kadını sevmiş olur yine de.
yani bana göre de mantıklı dogru bişeyse eşimi tabi kırmam tamam derim ama bunu ''sözümü dinle'' diye söylüyorsa kusura bakmasın, bende negatif etki yapar yapacagım varsa da yapmam.

sevgiliden ne izin istenilir ne hesap verilir arkadaşım..öyle olsa Allah herkese düşünme yetisi bir beyin vermezdi..erkek arkadaşın sana kendine doğru gelen fikrini demeli sende ister yaparsın ister yapmazsın aklını kullanırsın hepsi o..o mantıklı düşünebiliyor kesin doğru yolu biliyorda sen???kendini ona muhtaç gibi hissedersin eğer hep öyle düşünüp yaparsan..sözünü dinleme öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…