• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey iyi zannederken nişanlımdan ayrıldım?

6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?
Zor durum ama hayirlisi olmuş. Şu an sevgi acisindan anlayamiyorsun belki ama uzakdan okuyan biri olarak gerçekten ayrilmaniz en iyi karar gibi gorundu. Belli ki sizin sevdiginiz gibi sevmiyordu. Zaten ailesine herseyi anlatmasi bile ileride buyuk sorunlar yaşayacaginizin habercisi. Artik neden barişmak için çaba sarfediyorsunuz? Ayrilik her iki çift arasinda yaşanila bilecek ve zorlu bir sureç. Nişanlilik zaten tanima sureci. Tanimiş oldun. Yeniden onunla barişmak istemen senin hayatini sadece daha da kotuye dogru degistirir. Onun bu gelgitleri varsa evlendikden sonra da boşanir hemen.

Bence iki tarafta evliliği üstlenebilecek kadar sorumluluk sahibi değil. Siz fazla fevrisiniz karşı tarafsa ana kuzusu.
Olmaz bu iş barışsanız bile mümkün değil mutlu olmazsınız. Adam daha büyümemiş babasına nişanlısını anlatmak nedir?
Aynen öyle zaten sürekli evde konuşulanı söylerdi bana bende ikimiz karar verelim aileni araya katma herseye derdim ben bilmem evde diyorlar bende sana söylüyorum derdi

Gönlü olsa öfkesi dinince ortaya yol bulmaya ya da iletişim sorunlarınızı çözmeye çalışırdı bence biraz da bahane olmuş. Nikahtan önce de olması iyi olmuş. Bir de evlenseydiniz bir çok sebepten dolayı ayrılmak daha da zor olacak ikinizde yıpranacaktınız

Evlilik gibi ciddi bir oluşum söz konusuyken, şüpheler varsa, ilerisi görülmüyorsa ayrılınması gayet doğal. Zaten bu süreç bu yüzden var. Kör atışla evlenmekten çok daha iyi değil mi? Evlendikten sonra bitseydi daha sarsıcı olacaktı.

Bazen bizim için problem bile olmayan şeyler, karşımızdakinin sınırını aşabilecek şeyler olabiliyor.

dugun evini acmak ne demek
Benim oturacağım evi acacakmisim ailesini orda agirlayacaklarmis başka şehirden gelecekler benim oturmadığım evde millet düğün günü gelecek yemek çay takılacaklar ve ben buna önceden izin vermiştim salak gibi takıldı onbeş kişi benim hiç kullanmadığım evde sonra tabi ki evi düzenledim yerlestirdim gene aynısını beklediler çünkü "oğullarının evi "

Evlilik gibi ciddi bir oluşum söz konusuyken, şüpheler varsa, ilerisi görülmüyorsa ayrılınması gayet doğal. Zaten bu süreç bu yüzden var. Kör atışla evlenmekten çok daha iyi değil mi? Evlendikten sonra bitseydi daha sarsıcı olacaktı.

Bazen bizim için problem bile olmayan şeyler, karşımızdakinin sınırını aşabilecek şeyler olabiliyor.
Öyle tabiki hersey herkesin mantığına uyacak diye birsey yok ama herseyin bir yolu var karşı tarafı suçlayıp işin içinden çıkmak en kolayı ve çok kırıcı bir durum helede karşınızdaki sizi çok sevmiş ve uğraşmışsa

Nisanlisiyla arasinda gecenleri babasina anlatan erkek mi????? Git iki rekat şükür namazi kıl bence

%1000000000000
Bir derdin varsa alırsın nişanlıyı karşına adamakıllı konuşursun. 5 yaşındaki çocuk gibi bıbıcım o kzı bana böyle dedi diyen adam!dan evlilik çıkmaz.

Benim oturacağım evi acacakmisim ailesini orda agirlayacaklarmis başka şehirden gelecekler benim oturmadığım evde millet düğün günü gelecek yemek çay takılacaklar ve ben buna önceden izin vermiştim salak gibi takıldı onbeş kişi benim hiç kullanmadığım evde sonra tabi ki evi düzenledim yerlestirdim gene aynısını beklediler çünkü "oğullarının evi "
ne kadar ayip ve sacma bir sey. benim kuzenim de dugun oncesi arkadaslariyla evde kalmisti, demek ki o yuzden kalmis :)

ne kadar ayip ve sacma bir sey. benim kuzenim de dugun oncesi arkadaslariyla evde kalmisti, demek ki o yuzden kalmis :)
Yani evi hiç sahiplenemedim o zamanlar cidden aşırı saftim eşim rahatça kalsın diye izin vermiştim masallah benden önce herkes kullandı artık eşyalarımı falan yerlestiince odalar duzenlenince dedim herhalde gelmezler yine geleceklermis izin vermeyince kıyamet kopmuştu umrumda da değil

6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?
Ayrılmak istemiş ve tüm yolları da sizi ona götürecek şekilde yapmış. Ailesi vs de dahil. Kendinizi suçlamayın ve salın gitsin. Evlilik net kaderdir. Belliki Allah sizi kötü bir şeyden korumuş.

Son düzenleme:
Öyle tabiki hersey herkesin mantığına uyacak diye birsey yok ama herseyin bir yolu var karşı tarafı suçlayıp işin içinden çıkmak en kolayı ve çok kırıcı bir durum helede karşınızdaki sizi çok sevmiş ve uğraşmışsa
Bu haklılık haksızlık yarışı değil tabii ki. Karşılıklı olarak hatalarınız olabilir, hiç kimse ilişkide kusursuz değil.

Kendi yol yordam bilmeyen biri, ailesine her şeyi anlatmış olması hoş değil ve kabul edilebilir değil; olgun olmadığı çok açık. Sizin de bitmesi konusunda üzülmenizi anlıyorum;ama ileriyi düşününce böyle olması en hayırlısı olmuş. Evlendiğinizde de aynısını yapacaktı emin olun, özeliniz olmayacaktı. Her şeyin bir yolu yordamı vardır, sizi karşısına alıp bu şekilde aileleri işin içine sokmayıp neden olmayacağını güzel bir şekilde açıklayıp bitirmeliydi.

Verilen emek, harcanan zaman çok üzücü;ama hatanın neresinden dönülürse kârdır.

Bence iki tarafta evliliği üstlenebilecek kadar sorumluluk sahibi değil. Siz fazla fevrisiniz karşı tarafsa ana kuzusu.
Olmaz bu iş barışsanız bile mümkün değil mutlu olmazsınız. Adam daha büyümemiş babasına nişanlısını anlatmak nedir?
Tespit bu kadar doğru olur😄👍 annemi karşıma alamam derdi zaten sürekli ne alaka derdim bende ailem anlaticam tabi diyor beyefendi

Tespit bu kadar doğru olur😄👍 annemi karşıma alamam derdi zaten sürekli ne alaka derdim bende ailem anlaticam tabi diyor beyefendi
bosver, boylelerini ailesi bu sekilde yetistiriyor. herkes sana dusman, kadinlar kotu, guzum seni bir tek biz koruruz diye. evlenince de kendilerini ailelerine ihanet etmis gibi hissediyorlar.

Aaaa aaaaaaa Neeeee Ohaaa Korkunc Ne kafalar var Neden yaa Millette ne cesit ego tatmin araclari var inanamiyorum. Ben evlenirken esimin zaten oturduğu eve kurulmustuk ama mobilyaları dugune yakin getirttik. O oylesine alinmis 2 cekyatla idare ediyor, oturuyor yatip kalkiyordu. Yatak ve baza teslim alininca istersen uzerine bisy ser yat ama ambalajini cikarma lutfen diye tembihlemistim. Esim yatsa sorun degil de, ablasi anasi falan gelir bu da ben yalniz adamim ben koltukta yatim onlar yatsin falan derler , nolur nolmaz die isimi garantiye aldim, ambalaji cikarttirmadim Ay ne munasebet misafir gelecekmis ev acilacakmis kalacallarmis Benden once

Back
X