• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey iyi zannederken nişanlımdan ayrıldım?

Sizi sevmiyor, ayrılmak için bahane aramış resmen. Ayrıca tam ana kuzusu. İyi ki bitmiş valla. Bir daha da iyi tanımadan evliliğe yanaşmayın sinyalleri alın derim. Eğer geri dönmek isterse bil ki ailesi istedi diye, sevdiğinden değil. Barışmak isterse de asla barışma çocuk oyuncağı değil bu sonuçta.

bosver, boylelerini ailesi bu sekilde yetistiriyor. herkes sana dusman, kadinlar kotu, guzum seni bir tek biz koruruz diye. evlenince de kendilerini ailelerine ihanet etmis gibi hissediyorlar.
Çok doğru söylemişsiniz ailesine anlattırmıyordum biz yetişkiniz kendimiz çözeriz hersey anlatılmaz diye kalktı da seni bilmesinler diye anlattırmıyordun dedi bana sanki ben namussuzluk yapmışım gibi alt tarafı iki trip iki naz kavga 😄

Evleri küçük olduğu için düğün günü gelinin evinde misafir ağırlayacaklar sıfır eşya o kadar misafir
ortak kanıyı ben de tekrarlamış olucam ama hayrınıza olmuş gibi duruyor buradan bakınca. yepisyeni evi kullandırmadı diye ayrılık bahanesi olmaz. yapmışlar ama olmamış yani.

ortak kanıyı ben de tekrarlamış olucam ama hayrınıza olmuş gibi duruyor buradan bakınca. yepisyeni evi kullandırmadı diye ayrılık bahanesi olmaz. yapmışlar ama olmamış yani.
Birde kabul etmiştim ama ilk başta kabul etmemişim onu anlamamısım ilk dediğinde evet demeliymisim😄

6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?
Hayırlısı olsun

Birde kabul etmiştim ama ilk başta kabul etmemişim onu anlamamısım ilk dediğinde evet demeliymisim😄
evet o bırakmama çabası sonradan insan onuruna dokunan bir hadise fakat şöyle de düşünebiliriz. birincisi bu size ders oldu gitmek isteyen gider bir şekilde ve saçmasapan sudan bahanelerle, bir daha bunu asla tekrarlamazsınız. ikincisi de geçmişe dönüp baktığınızda denemedim uğraşmadım ya olsaydı diye düşünmezsiniz. uğraştınız ve yine de olmadı.

Sinirle mesajlar atıyorsunuz, karşı tarafın her zaman olduğu gibi alttan alınacağınızı sanıyorsunuz. Adam ve ailesi de tabi aynı hareketlerin evlendikten sonra da olacağından kaygılanıp böyle giderse boşanırsınız diye erkenden tedbir almış.
Son anda pişman olup düzeltmeye çalışmışsınız. Nasıl olsa geri düzeltiriz sandınız.

evet o bırakmama çabası sonradan insan onuruna dokunan bir hadise fakat şöyle de düşünebiliriz. birincisi bu size ders oldu gitmek isteyen gider bir şekilde ve saçmasapan sudan bahanelerle, bir daha bunu asla tekrarlamazsınız. ikincisi de geçmişe dönüp baktığınızda denemedim uğraşmadım ya olsaydı diye düşünmezsiniz. uğraştınız ve yine de olmadı.
Çok güzel yazmışsınız ayrılmak istemişti vazgecirdim çok pişmanım orası ayrı ama sevdiğim için yaptım işte 1 ay hiçbir sıkıntı olmadı 1 ay sonra yazdığım şekilde ayrıldık işte hiçbir sorun yok derken gerçekten gitmek isteyeni tutamıyorsunuz kendinizi yırtsanızda aklına koyduysa gidiyor👍

6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?
Kuzenim de nişanlısı ile kavga eder dururdu , hiç anlasamazlardı. Düğünden önce nikah kıymışlardı, kuzen boşanmayı düşünmüştü yine kavga ettiklerinde. Şimdi boşanıyorlar 1 çocuk var . Evlenince düzelen HİÇBİRŞEY yok. İyi olan stabil kalıyor kötü olan 2 kat artıyor.

Oyle şarkı vardı ya
Tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyamı .
Grup hepsi

Her naneyi ailesine anlayan adamdan hayır gelmezdi zaten adam iyi yapmış hayatınızı kurtarmış bir dahaki seçiminizi düzgün yapabilmek için psikologa gitseniz belki hayatınız kurtulur ve iyi bir adamla bir ömür huzurlu aşk dolu bir yuvan olur

Sinirle mesajlar atıyorsunuz, karşı tarafın her zaman olduğu gibi alttan alınacağınızı sanıyorsunuz. Adam ve ailesi de tabi aynı hareketlerin evlendikten sonra da olacağından kaygılanıp böyle giderse boşanırsınız diye erkenden tedbir almış.
Son anda pişman olup düzeltmeye çalışmışsınız. Nasıl olsa geri düzeltiriz sandınız.
Yanlış anlamışsınız galiba hersey iyi diye sanarken ailesinin bu tavrıyla karşılaştım biz çok yakındık o sıralar ona rağmen ben terkedildim hani bi laf vardır ya kadının üstünden inene kadar kadın iyidir diye biz yalnızken çok iyiydik eve gidince ben çok kötü olmusum onun gururu bazı şeyleri nasıl kaldıramadıysa benimde çok gururum kırıldı ama ben dinlemedim iste buna rağmen özür diledim ama karşı taraftan aynı erdemligi goremedim

Aaaa aaaaaaa Neeeee Ohaaa Korkunc Ne kafalar var Neden yaa Millette ne cesit ego tatmin araclari var inanamiyorum. Ben evlenirken esimin zaten oturduğu eve kurulmustuk ama mobilyaları dugune yakin getirttik. O oylesine alinmis 2 cekyatla idare ediyor, oturuyor yatip kalkiyordu. Yatak ve baza teslim alininca istersen uzerine bisy ser yat ama ambalajini cikarma lutfen diye tembihlemistim. Esim yatsa sorun degil de, ablasi anasi falan gelir bu da ben yalniz adamim ben koltukta yatim onlar yatsin falan derler , nolur nolmaz die isimi garantiye aldim, ambalaji cikarttirmadim Ay ne munasebet misafir gelecekmis ev acilacakmis kalacallarmis Benden once
Vallaha benden önce kullanildu zaten ev hiç takmadım zaten on beş kişi de ağırlandı mutfak salon odalar her taraf neyse dedim artık düğünden önce girip her tarafı düzenledim halıları serdim neymiş yine geleceklermis oğullarının eviymis çünkü ayıp etmişim ben bizde ağırlamak istedik kabul etmediler iç guveysi gibi olurlarmis çünkü daha önce kalmışlardı ama

Bence hatayı orda yapmışsın zaten. Neden yangından mal kaçırır gibi apar topar evleniyo insanlar gerçekten anlamıyorum. Zaten görücü usulü gibi bi şey olmuş. Belliki çocuk babasının etkisiyle kabul etmiş sonradan yapamayacağını anlamış. Bence sevinmelisin. Sana tavsiyem bundan sonra apar topar,karşındakini iyice tanımadan evlilik işlerine kalkışma.

Haklisiniz zaten ne zaman ne oldu anlayamadım ilk buluşmamızda gittik babası günü karar versinler dedi ilk buluşmada söz günü konuştuk 2 ay sonra söz
Bence hatayı orda yapmışsın zaten. Neden yangından mal kaçırır gibi apar topar evleniyo insanlar gerçekten anlamıyorum. Zaten görücü usulü gibi bi şey olmuş. Belliki çocuk babasının etkisiyle kabul etmiş sonradan yapamayacağını anlamış. Bence sevinmelisin. Sana tavsiyem bundan sonra apar topar,karşındakini iyice tanımadan evlilik işlerine kalkışma.

Hiç üzülmeyin hakkınız da hayırlısı buymuş demek ki. Ayrılmaya bahane aramış bulmuş bende bundan yıllar yıllar önce düğünüme 2 ay kala terkedilmiştim banada bahaneler sunmuştu. Meğerse hayatında biri varmış biz ayrıldıktan sonra hemen onunla evlenmiş. Sizin de böyle birşey olabilir erkekler dürüstçe seni sevmiyorum ayrılalım demesini bilmiyor. Hâlbuki bu daha az can yakıcı oluyor. Neyse boşverin olmayan şey daha hayırlıdır..

Haklisiniz zaten ne zaman ne oldu anlayamadım ilk buluşmamızda gittik babası günü karar versinler dedi ilk buluşmada söz günü konuştuk 2 ay sonra söz
Ya yanlış anlama ama senin kendi fikrin,iraden yok mu? Bunu laf sokmak ya da ezmek için söylemiyorum ama daha ilk kez gördüğün insanla yangından mal kaçırır gibi söz,möz,evlilik işlerini konuşmak çok abes ya. Hadi onun babası belliki oğluna saygı duymuyor,senin baban da mı senin isteklerine saygı duymuyor? Hiç mi sormadı sana kızım ister misin diye? Ya da sen demedin mi baba noluyoruz,dün bir bugün iki,ben karşımdakini iyice tanımak istiyorum diye? Böyle iş mi olur canım.

Back
X