• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey köprüyu geçene kadarmis

Dediğinizi uyguluyorum onunla konuşuyorum ama mümkün olduğunca sana ayıracak vaktim yok a getiriyorum ins işler daha kötü olmaz bu kadar ilgisizliği bide bahane bu hareketlerini bulup aldatilirsam kafayı yerim herhalde çalışmıyorum bu yüzden takılıp kafa dağıtacağım arkadaş çevremde yok ama İngilizce öğrenmeye ona odaklanmaya karar verdim bunu evde basarabilirmiyim bilmiyorum :/ şimdi araştırma yapicam bir şekilde kendimi gelistirmem lazım okul 2 yıl hiç bir işime yaramıyor 4 yıllığa tamamlamak için hep uğraştım olmadı zaten 2. Çocuktan sonra da zor artık bari dil konusunda kendimi gelistireyjm bebeğim daha 3 aylık bile tam değil belki o 4 5 yaşlarına gelince çalışmaya filan başlarım işime yarar :/
2. çocuk olana kadar çare bulsaydın keşke.
dışarı çıkmana izin vermediğine göre okumana, çalışmana da izin vermeyebilir.

he bir de böyle kompleksli tipler genelde karısını aldatır ve bir tanıdık ifşa etmesin diye her şeyden herkesten soyutlar.
o dışarda gününü gün ederken, sen evde psikolojini bozuyorsun.

iyi olabilen evlilikler var
yani herkesinki riya değil
o yüzden ya kabullenin ya da işe girip kendinize bir yön çizin

7 yıl dile kolay siz daha iyi bilirsiniz tabi ama flört tanışma evresinde filan hiç açığını yakalamadınız mı mesela seviyorum diyip davranış olarak fedakarlık yapmaması herşeyi lafla söylemesi gibi
yakaladım ama.giz kör yani hiç bir şekilde.elinde çiçekle gelmedi mesela :/ nikaha bile...

yakaladım ama.giz kör yani hiç bir şekilde.elinde çiçekle gelmedi mesela :/ nikaha bile...
bile bile lades yani.
bugünden sonra kendini ve çocuklarını mutlu edecek şekilde yaşamaya çalış.

Dediğinizi uyguluyorum onunla konuşuyorum ama mümkün olduğunca sana ayıracak vaktim yok a getiriyorum ins işler daha kötü olmaz bu kadar ilgisizliği bide bahane bu hareketlerini bulup aldatilirsam kafayı yerim herhalde çalışmıyorum bu yüzden takılıp kafa dağıtacağım arkadaş çevremde yok ama İngilizce öğrenmeye ona odaklanmaya karar verdim bunu evde basarabilirmiyim bilmiyorum :/ şimdi araştırma yapicam bir şekilde kendimi gelistirmem lazım okul 2 yıl hiç bir işime yaramıyor 4 yıllığa tamamlamak için hep uğraştım olmadı zaten 2. Çocuktan sonra da zor artık bari dil konusunda kendimi gelistireyjm bebeğim daha 3 aylık bile tam değil belki o 4 5 yaşlarına gelince çalışmaya filan başlarım işime yarar :/
Hangi okulu bitirdiniz bilmiyorum ama dediğiniz gibi 4 yıla tamamlayabilirsiniz mesleğinizle ilgili kurslara katılıp kendinizi geliştirebilirsiniz ileride işinize yarar hem. İngilizce evde öğrenmek çok zor olucaktır belki biraz alt yapınızı hazırlayıp bi kursa devam edebilirsiniz. Ama evin dışına çıkıp dışarıdaki dünyaya karışmanız asıl sizin için faydalı olur. İnsan boşta kalınca sardıracak şey arar. Buda ne yazık ki en yakında olan eş oluyor. Buda ilişkiyi bozuyor. İki tarafında kendi uğraşları kendi hayatları olunca ben konuşacak paylaşacak çok şey oluyor hemde iki taraftan karşısındaki eşten bişeyler öğrenip kendine bişey ler katabiliyor.

Şimdi artık evli olduğunuz için keşkelere sığınmanın anlamı yok kendinizi evde her alanda geliştirmeye çalışın kitap okuyun bu aşamadan sonra onun değişmesini beklemeniz hata olur olduğu gibi kabul edip sevmediğiniz özelliklerini güzel bir dille dile getirin kulak asmayacak olursa sizde ona uygun davranırsınız kendinize her daim saygı duyun ve sevin

Back
X