- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi Amphitrite35
ben mi çok fesat , kıskanç ve takıntılıyım yoksa insanlar böyle ve benimde mi öyle olmam lazım. şirkete alınan yeni kızı kimse beğenmiyor arkasından eleştirip dalga geçiyolar ve ne zaman kovulcak diye bana sorup duruyolar sürekli, onunla aynı bölümde çalıştığımız için. aslında bende hiç haz etmiyorum ve sesini bile duymak dahi istemiyorum çok garip bir kişilik, sesi bile irite edici. bende arkasından onlarla beraber konuşuyorum ama yüzünede gülücükler atmıyorum sevmediğimi belli ediyorum. ama bakıyorumda onu beğenmeyen ,göndermeyi düşünen sorumlularımız bile ona karşı daha güleryüzlü daha tahammüllü ve muhabbet edebiliyolar her konuda. bana bile beni sevdikleri halde o kadar tahhammülkar davrandıklarını , ilgi gösterdiklerini görmüyorum ( sözde beni çok beğeniyorlarmış). çözemedim bu durumu ve biliyorum gerksiz ama takıntılı gibi bu sıralar insanları çok takip eder oldum :18: . simdi ona ne yapcaklar acaba nasıl davrancaklar acaba diye. insanlar neden böyle iki yüzlü diye sürekli sorgular oldum .sizce ben ne düşüneyim , nasıl hareket edeyim ?. sorun bende mi kendimi suçlamaya başladım kıskaçmıyım , çokmu fesatım diye .... 
bu arada yanlış anlaşıldım sanırım ben kızın açığını bulup onla dalga geçmiyorum yada kötü davranmıyorum , iş dışında diğerleri gibi muhattap olmuyorum o kadar. kızın sevilmeme nedenleride çok kaba ve kendini beğenmiş bir kız olması , herşeye anormal tepkiler veriyo mesela sanki kavga edermiş gibi konuşmaları ve hareketleri , eğer farklı bir durumda olsaydı ve insanlar onun hakkında konuşsaydı o zaman bende tepki verirdim kötü davranıldığı için. hatta kız ilk iş yerine alındığında sevindim bile inşallah iyi bir arkadaşım olur burada sonunda diye.

bu arada yanlış anlaşıldım sanırım ben kızın açığını bulup onla dalga geçmiyorum yada kötü davranmıyorum , iş dışında diğerleri gibi muhattap olmuyorum o kadar. kızın sevilmeme nedenleride çok kaba ve kendini beğenmiş bir kız olması , herşeye anormal tepkiler veriyo mesela sanki kavga edermiş gibi konuşmaları ve hareketleri , eğer farklı bir durumda olsaydı ve insanlar onun hakkında konuşsaydı o zaman bende tepki verirdim kötü davranıldığı için. hatta kız ilk iş yerine alındığında sevindim bile inşallah iyi bir arkadaşım olur burada sonunda diye.
Son düzenleme: