Malı mülkü - işi gücü var -tipi yerinde die kusursuz yaratılmış olmuyor malesefHerkese iyigeceler, 43 yaşında , gerçekten çok yakışıklı , kendi işini yapan , 3 evi , güzel bir arabası , meyve bahçesi vs olup da evlenmemiş bir erkek profilinin altından farklı sorunlar çıkabilir mi?
Kendim için değil yeğenim için soruyorum .Tanıyıp siz yorumlayacaksınız.
O zaman o yorumlayacakKendim için değil yeğenim için soruyorum .
karışmayın başkasının seçimlerine . Araba markası pazarlar gibi marka model yazıyorsunuz . Sıfır km mi bu adam yokmu bi tramer kaydı falan ? Hıc mı cezası yok kırmızı ışıkta da mı gecmemıs ?Kendim için değil yeğenim için soruyorum .
Ahkam kesme saldırı ? Dogurabılırım tabikide :) sorun yok bence .Yeğenim o benim tabi ki kafa yorarım . Muhalefet olsun diye burada nöbet tutan üyelerden yıldık . Ahkam kesme , saldırma duygularınızı tatmin için mi buradasınız ? Yıllar önce ne kadar kaliteliydi bu site . Şimdi ise; konuyu oku , deş , sorguya çek , dik dik garip üslupla konuş , polemik yarat .
Üfff hadi uğraşamıcam cidden . Siz ve birkaç üye daha standart tavrınız . Sıktınız .Ahkam kesme saldırı ? Dogurabılırım tabikide :) sorun yok bence .
Sorgulamadan verdiğiniz bilgiyle verin yegeninizi gitsin, kusursuz adam daha ne olsun . 43 yaşında adama 20 yaşında yeğen vermeyeceksenız kafa yormanızı gerektirecek bi durum olmamalı . Muhtemelen yaşıtıysa kendı tanıdığı kadarıyla yaşayıp görecek sen ben dışardan bakıp bundan olur diyebilecek konumdamıyız adamın hayatındaki sormadan deşmeden hakkında bilgi sahibi olalım ? Dikdik konuşup polemik yaratmaya çalışan sizsiniz bu arada bu yorumunuzla.
Bu arada garip üslup dediğiniz yorumum espiri dolu teyze .
Sizin gibi eleştiri kaldıramayıp buraya konu açma merakına sahip işine gelmeyen yorumlara alakasız yakıştırmalar yapanların tavırları da standartlaştı ondandır ki tavrımız değişmiyorÜfff hadi uğraşamıcam cidden . Siz ve birkaç üye daha standart tavrınız . Sıktınız .
Çıkabilir de cikmayabilir de.Herkese iyigeceler, 43 yaşında , gerçekten çok yakışıklı , kendi işini yapan , 3 evi , güzel bir arabası , meyve bahçesi vs olup da evlenmemiş bir erkek profilinin altından farklı sorunlar çıkabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?