• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey ortaya çıktı Aldatmış!! Boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var..

Bu arada soranlar oldu hastalık vs kapmamışım çok şükür testlerim temiz çıktı
Hayırlısıyla hayatımı yoluna koyarsam stresten yaşadığım herşey bitecek.
Seni merak etmiştim canm. Boşanma kararı almana çok sevindim. İnşallah kayınpeder o evi sana verir, rahat rahat oturursun çocuklarınla. Şuan eşinle ayrı evlerde yaşadığınızdan haberleri varmı? Nerde kalıyor eşin?

Seni merak etmiştim canm. Boşanma kararı almana çok sevindim. İnşallah kayınpeder o evi sana verir, rahat rahat oturursun çocuklarınla. Şuan eşinle ayrı evlerde yaşadığınızdan haberleri varmı? Nerde kalıyor eşin?
Henüz haberleri yok iş yerinde kalıyor sanırım bayramda memleketine gidecek annesi ameliyat olacağı için, geri döndüğünde açılacak boşanma davası. Keşke sevmiyor soğumuş olsaydı ihanet ederek inancım güveni olmayan bir insana dönüştüm.. Hak etmedim ama yaşadım bedel ödedim. Umarım o kadar mutlu olurum ki kızlarım la değdi ya değdi derim inşallah 🤲

Henüz haberleri yok iş yerinde kalıyor sanırım bayramda memleketine gidecek annesi ameliyat olacağı için, geri döndüğünde açılacak boşanma davası. Keşke sevmiyor soğumuş olsaydı ihanet ederek inancım güveni olmayan bir insana dönüştüm.. Hak etmedim ama yaşadım bedel ödedim. Umarım o kadar mutlu olurum ki kızlarım la değdi ya değdi derim inşallah 🤲
İnşallah canım. Allah kolaylık versin. Hiç üzme kendini. Allah rızkınızı verir, o adama muhtaç etmez sizi 🤲🏻

Herkese iyi geceler eşimin otel ödemesiyle alakalı konum vardı hatırlayan olacak. okadar yorgun hissiz çökmüş durumdayım ki iki evladım için ayaktayım.. Konuya neler yazacağım bilmiyorum hangi bir duygumu anlatacağım bilmiyorum. Hangi kadın için aldatıldığını anlatmak kolay olur ki.. Gözümün içine baka baka yalanlar söyleyen vicdanı sızlamadan bana bunları yaşatan kişiden kurtuluyorum sonunda. Uzun zamandır çok şey yaşadım yoktum stede Çocuklarıma yetebilmek için boşanma sonrası hayat nasıl devam edecek merak ediyorum.
2,5 yasında ve 8 yaşında 2 Kızım var Ailem kararımı destekledi Annem ihanet affedilecek şey değil şiddetin en ağırı diyerek arkamda🙏ama onlar da yeni ev aldığı için kredi ödüyorlar maddi destek talep edemem. Annem çalışıyor yoksa bakardı çocuklara.
Mesleğim yok ama illaki iş bulurum.
Nafaka öder mi bilmiyorum işleri çok kötü gidiyor arabayı vs sattı borcu bitmedi o yüzden ondan gelecek şeye pek güvenim yok..
Düzenli gelirim yok 250 bin kadar birikmişim var bir süre bizi idare eder oturduğum ev kayınpederimin şu anda haberleri yok ama bence çocuklarla beni çıkartmaz evden, gerçi bitirme sanş ver diyecektir bu evlilikte kalırsam sağlığım akli dengem huzurum olmayacak yaşamak sağlıklı olmak için bitti..
Öyle çevremde boşanan pek fazla kadın yok..
Aldatılan susan dayak yiyerek kocamdır diyen, ilgisiz ,hor görülen kadınlarla dolu çevrem ve onlar bana 1 kere olmuş pişman şans ver yuvana diyorlar!!
Hangi yuva hangi eş bana ihanet ederken şansını kaybetmiş zaten.. Pişmanım affet hata yaptım diyerek ağlıyor sen nasıl istersen öyle biri olacağım diyor ama artık bende patladım o kadar sakin sabırlı bir yapım varken sinir krizi geçirdim ve Tartışma kavga sonrası eşyalarını alıp gitmesini söyledim çocukların düzeni bozulmasın diye öyle yaptı Defolup gitti Tek şartı bayramdan sonra duyulması oldu Kayınvalidem bayramdan sonra ameliyat olacak riski olduğu için beklememi istedi bayramdan sonra nasıl istersen öyle olsun dedi. Kayınvalidem çok iyi bana karşı hem yaşlı üçüncü ve en riskli olan ameliyatı o yüzden şu anda bekliyorum dava açılmasını.. Kızlarıma sağlıklı bir anne olmak için aldığım bu karar bana güç veriyor iş arıyorum şimdiden kreşi olan yerlerde
hiiiç kolay olmadı çok şey yaşadım sustum sabrettim boşu boşuna Severek başlayan ilgili saygılı bir insan nasıl böyle bir vicdansiza dönüştü aklım almıyor.. hiçbir kadın ihaneti affetmesin gerçekten çok farklı zor bir acı😔 Allah'ım kurtardı beni🤲 Anlaşmalı olacağı için boşanma süreci zor olmaz sanırım herkeste olan endişelerim var..
Iyi olacak mı hayatım? Gücüm yetecek mi iki güzel Meleğime sizce lütfen fikir verir misiniz bana..
Belki herkes beni yargılayacak ama bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar sizde burda hem anne hem baba rolüne gireceksiniz bence pişman edip gözünü aşırı korkutup bir şans daha verin derim biliyorum çok zor bir durum artık güvenmek sevmek aşırı zor olur ama ben o çocuklara kıyamadım sanırım yinede sizin kararınız tabi

Eşiniz kadınlarla yiyip içmek içinde ekstra borca girip sizin tazminatınızı da vererek aldığınız arabayı satmış. O satış işlemi de bu aldatma olaylarının ortaya çıkmasıyla oldu değil mi? Satmasına izin vermemeliydiniz. Siz böyle annesi duymasın, şu zaman geçsin diye düşünürken o neleri kafasında kurdu halletti.
Borç harç diyerek nafakayı da doğru düzgün vermeyecek muhtemelen. Ben ailesinin evinde kalarak bir sonuca varacağınızı düşünmüyorum ne yazık ki. İlk etapta hemen sizi çıkarmasalarda bunun bir sonu olacak. Ailenizin yanına gitmeyi de aklınızın bir kenarında tutun.
Bence de
Şimdiden elinde hic bir şey birakmamanin derdine düşmüş.
Araba satılıyor, ev zaten kendi ailesinin üstüne eee bende borç içindeyim.
Ne nafaka ne tazminat diyecek bilindik hikaye
Gecen konuda o yüzden kizildi konu sahibine tazminatını niye verdin diye?
Çünkü bağıra bağıra geliyordu resmen

bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar
Yav ne alaka? Her anasi babasi bosanan cocuk baska erkege mi siginiyor buyuyunce?

Su sacma sapan, carpik, insanlari asagi ceken, tas devrinden kalmis zihniyetinizle birlikte bir kaybolsaniz artik keske.

Sanki kadinin annelikten baska vasfi yok, kendisini 5 ay boyunca 600 liralik les gibi otellerde kimbilir kimlerle aldatmis kocasini sineye ceksin cunku çicikliri kiyimidim.

Cocuklar kurban edilmiyor, kıyılacak bir pozisyonda degiller. Bilakis güçlü, hakkini savunan, sınırlarını koruyan bir anneleri oldugunu gorecekler. Pısırık, yarabbi sukur diyen, mutsuz bir anneleri oldugunu degil.

Bir bitin artık ya.

Belki herkes beni yargılayacak ama bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar sizde burda hem anne hem baba rolüne gireceksiniz bence pişman edip gözünü aşırı korkutup bir şans daha verin derim biliyorum çok zor bir durum artık güvenmek sevmek aşırı zor olur ama ben o çocuklara kıyamadım sanırım yinede sizin kararınız tabi
Farkında mısınız konu sahibi durup dururken boşanma kararı almıyor.
Çocukları babası düşünseydi en başından böyle işlere kalkışmazdı.
Kendi çapınızda iyi olarak düşünüp yazdığınız yorum toplumun cahil kesimine ayna tutuyor. Sizin gibi insanlar yüzünden insanlar aksiyon almaktan korkuyor.
Evet tek başına 2 çocuk büyütmek çok zor ama baba zaten babalık yapacaksa boşanınca da yapabilir, yapmıyorsa ha aynı evde ya başka bir evde olmuş bir vasfı olmaz zaten.
Konu sahibinin çocukları annemiz her zorluğu görüp bizim de daha güçlü olmamız için böyle bir yolu seçti diyecekler.
Evlendik bitti kafam rahat artık düşüncesinde olmayıp gerektiğinde ayrılmasını, ayrılabileceğini bildiği için de kendi ayakları üzerinde durabilmesini bilecekler.

Herkese iyi geceler eşimin otel ödemesiyle alakalı konum vardı hatırlayan olacak. okadar yorgun hissiz çökmüş durumdayım ki iki evladım için ayaktayım.. Konuya neler yazacağım bilmiyorum hangi bir duygumu anlatacağım bilmiyorum. Hangi kadın için aldatıldığını anlatmak kolay olur ki.. Gözümün içine baka baka yalanlar söyleyen vicdanı sızlamadan bana bunları yaşatan kişiden kurtuluyorum sonunda. Uzun zamandır çok şey yaşadım yoktum stede Çocuklarıma yetebilmek için boşanma sonrası hayat nasıl devam edecek merak ediyorum.
2,5 yasında ve 8 yaşında 2 Kızım var Ailem kararımı destekledi Annem ihanet affedilecek şey değil şiddetin en ağırı diyerek arkamda🙏ama onlar da yeni ev aldığı için kredi ödüyorlar maddi destek talep edemem. Annem çalışıyor yoksa bakardı çocuklara.
Mesleğim yok ama illaki iş bulurum.
Nafaka öder mi bilmiyorum işleri çok kötü gidiyor arabayı vs sattı borcu bitmedi o yüzden ondan gelecek şeye pek güvenim yok..
Düzenli gelirim yok 250 bin kadar birikmişim var bir süre bizi idare eder oturduğum ev kayınpederimin şu anda haberleri yok ama bence çocuklarla beni çıkartmaz evden, gerçi bitirme sanş ver diyecektir bu evlilikte kalırsam sağlığım akli dengem huzurum olmayacak yaşamak sağlıklı olmak için bitti..
Öyle çevremde boşanan pek fazla kadın yok..
Aldatılan susan dayak yiyerek kocamdır diyen, ilgisiz ,hor görülen kadınlarla dolu çevrem ve onlar bana 1 kere olmuş pişman şans ver yuvana diyorlar!!
Hangi yuva hangi eş bana ihanet ederken şansını kaybetmiş zaten.. Pişmanım affet hata yaptım diyerek ağlıyor sen nasıl istersen öyle biri olacağım diyor ama artık bende patladım o kadar sakin sabırlı bir yapım varken sinir krizi geçirdim ve Tartışma kavga sonrası eşyalarını alıp gitmesini söyledim çocukların düzeni bozulmasın diye öyle yaptı Defolup gitti Tek şartı bayramdan sonra duyulması oldu Kayınvalidem bayramdan sonra ameliyat olacak riski olduğu için beklememi istedi bayramdan sonra nasıl istersen öyle olsun dedi. Kayınvalidem çok iyi bana karşı hem yaşlı üçüncü ve en riskli olan ameliyatı o yüzden şu anda bekliyorum dava açılmasını.. Kızlarıma sağlıklı bir anne olmak için aldığım bu karar bana güç veriyor iş arıyorum şimdiden kreşi olan yerlerde
hiiiç kolay olmadı çok şey yaşadım sustum sabrettim boşu boşuna Severek başlayan ilgili saygılı bir insan nasıl böyle bir vicdansiza dönüştü aklım almıyor.. hiçbir kadın ihaneti affetmesin gerçekten çok farklı zor bir acı😔 Allah'ım kurtardı beni🤲 Anlaşmalı olacağı için boşanma süreci zor olmaz sanırım herkeste olan endişelerim var..
Iyi olacak mı hayatım? Gücüm yetecek mi iki güzel Meleğime sizce lütfen fikir verir misiniz bana..
Siz dava açılması için neden bayram sonrasını bekliyorsunuz ki siz söylemezseniz kayınvalideniz dava actiginizı nereden bilecek? Oğlunuz boşanma davası açmak için dilekçe verdi diye SMS gitmeyecek kadına. Adam burada bile sizi oyalıyor farkında mısınız?
Gidin acilen açın şu davanızı ayrıca öyle boşanıp da adamın evinde oturulmaz zaten bir boşanma başlasın KP size neden versin ki o evi? Kendi çocuğunu tutacak tabii.

Babasiz niye kalsınlar anlamadım? Boşanınca babalıktan istifa edilmiyor ki zaten bu adam evle pek alakalı değildi. Her boşananın cocugu karşı cinsin sevgisine muhtaç falan yaşamıyor. Çocuklara kıyamadım diye devam edersiniz kendiniz mutsuz olursunuz ama gün gelince çocukta yapmasaydın der çıkar. Ki eve gelmeyen eşiyle ilgilenmeyen erkek sırf baba diye iyi bir model olmuyor.

Ortada bir baba yok.
Evi otel gibi kullanan, geldiğinde kulağında kulaklık ergen gibi takılan, ucuz part odalarında kadınlarla birlikte olup, pisliğini geri getiren bir "adam" var. Baba baba olsa karısına ,çocuklarına sahip çıkın evinde onlarla oturur. Evde sevgi falan gördükleri yok çünkü baba hayatlarında yok zaten.
Bu baba sevgisi üzerine kurulan laflar yine kadınların, annelerin omuzlarına yük oluyor. Bu tarz erkeklerin umurunda değil.

Son düzenleme:
Konudan alakasız olacak ama şu yoruma herkes beğenmedim verirken sadece I ipods diye bir üye beğendim vermiş. Biraz onu stalksanıza Allah aşkına buram buram ben erkek üyeyim diye bağırıyor 😆 nerde aldatılan kadın varsa “boşanma, yuvanı yıkma” falan yazmış, kaynanasıyla sorun yaşayanlara kaynana düşmanı yazmış. 2016da erkek mağduriyetiyle ilgili başka siteden kopyaladığı ve doğruluğu bile muamma bir konu açmış, urfada yaşıyomuş ama tek başına avrupayı dolaşmış falan. Kadın taklidi yapan urfalı bir keko kokusu geliyor üyelikten

Son düzenleme:
Back
X