• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey ortaya çıktı Aldatmış!! Boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var..

Aldattığı belliydi zaten, çok geçmiş olsun bundan sonraki süreçte çocuklarınız için mantıklı adımlar atın ve bir an önce bitsin diye maddi haklarınızdan vazgeçmeyin, 600 liralık otellerde uçkur çözen adam da elini kolunu sallaya sallaya gidemesin bir zahmet. Bundan sonraki hayatınızda her şey gönlünüzce olsun🌸

Geçmiş olsun.
Aldatma bence affedilmemeli.
Arada çocuklar var ise anlaşmalı boşanmak daha iyi olur. Çekişmeli sizi ve çocukları çok yıpratır.
Evinizden çıkmayın o gitsin. Zaten nafaka da alırsınız. İnşallah iyi bir iş bulursunuz. Çocuklara anneniz bakabilir mi?
Aldatma bir hata değil, bir tercihtir, bunu sakın unutmayın. Eşiniz yakalandığına pişmandır. İnanmayın.
Siz boşanmazsınız.Eşinizinde bayram sonu dediğine bakmayın zaman kazanmaya çalışıyor

Aldattı affettim, tekrar aldattı boşandım, 2 yıla yakın oldu. Allah yardım etti gerçekten, şimdi çok mutluyum, aile evine döndüm. İşe girdim, keyfim, huzurum, mutluluğum yerinde. Geri dönmemi çok istedi, çok yalvardı. Bana yaşattıklarını asla unutmuyorum, asla affetmiyorum. Geri dönmem çünkü sevmiyorum. Aldatma affedilmemeli. Tek pişmanlığım ilk aldattığında boşanmamak oldu. Belki senin önünü görmen için bir hikaye olur.

Kotu bir durum ama maddi durumun cocuklara bakmak icin tam uygun degil gibi. Bosanmadan yanayim boyle durumlarda ama kisinin maddi olanaklari da onemli. Kocamdir kabul diyorum diyen kadinlarin buyuk cogunlugu imkansizliktan kabul ediyor zaten. Yoksa kimse gurursuz degil.
Kayinpederin o evde seni tutacak mi, ne kadar tutacak. Insan bu belli olmaz, taniyamazsin. Torunlara kiyamaz dersin ama oglu agir basar, gec sen o evde otur torunlarla der cocuguna bakarsin.
Evin garanti degil yani bu cok onemli bir kalem hayatta kalmak icin. Ev senin olsaydi hallederdin bir sekilde gerisini. Nafaka dedigin de ne kadar gelecek ki. Kocanin isleri iyi degilmis. Pek nafaka alamiyor maalesef kadinlar boyle durumlarda. Kendi ailen de kredi oduyormus. Meslegin de yok hani ara vermis falan olsan bir yerden yakalardin. Su an girecegin is asgari verecek ve is bulmak samanlikta igne aramak gibi su an.
Bence bir avukat bul ve ne alip alamiyorsun (nafaka harici) bi ogren.
Mevcut sartlarda cocuklarin icin gururunu bir kenara birakmalisin maalesef.

Bildiğim kadarıyla aldatmayı ispat ettiğinizde tazminat falan alabiliyorsunuz anlaşmalı bosanmayin çekişmeli olsun tazminat ge nafaka alın
İşleri kötü vs hic umurunuzda olmasin bulsun bulustursun versin ona mi aciyacaksiniz
Anlaşmalı boşanma ile ceketinizi alıp çıkmak gibi bir hata yapmayın
Kp dünyaya kazık çakacak değil kaldı ki boşanma olursa sizi neden orda oturtsun bence kartlarınızi çok iyi oynayın

Bi seferlik de degilmis ki sevgili yapmis. Bes ayda yuz defa yapmistir yapacagini. Aralarinda anlasmazlik olunca kadin seni arayarak hincini almis bi de. Hadi tek gecelik önemsiz biri olsa bi kerelik denir de.. Bosver kararina devam et gururun sana iyi gelecek. Diger turlu her gun aci cekeceksin. Nafaka da al mutlaka. Cocuklar icin en azından.

Bildiğim kadarıyla aldatmayı ispat ettiğinizde tazminat falan alabiliyorsunuz anlaşmalı bosanmayin çekişmeli olsun tazminat ge nafaka alın
İşleri kötü vs hic umurunuzda olmasin bulsun bulustursun versin ona mi aciyacaksiniz
Kp dünyaya kazık çakacak değil kaldı ki boşanma olursa sizi neden orda oturtsun bence kartlarınızi çok iyi oynayın
aldatmayı ispatlarsa alır da
sevgili olunan kadın aramış 5 aydır ilişkimiz vardı demiş o kadını mahkeme şahit mi getirecek?
zira bunun dışında bir kanıtı yok fotograf yok mesaj yok, sadece otel ödemesi var ama bu (hukukçu değilim) direkt bir kanıt olmaz diye biliyorum.

tazminat da yanlış bilmiyorsam 40-50 bin lira gibi rakamlar çıkıyor -hukukçu arkadaşlar güncel rakamların ne olduğunu tabi benden iyi bilir.
bu adamın evi babasının üstüne -hatta evde adamın hiç payı yok direk babasının evi de olabilir o kısmı bilmiyorum.

üstünde başka bir mal bildiğim kadarıyla yok. geliri asgari mertebesinden fazla göstermiyordur - zira sanırım esnafmış. üzerinde bir mal mülk olmayan, belgeli ayda 80-100 bin bari olsun geliri görünmeyen bir kişiye öyle yüzbinlerce lira tazminatlara hükmetmiyor mahkemeler.

ne alabiliyorsa alsın tabi de
kısacası tazminat alsa alacağı 50 bin diyelim, nafaka da 2 çocuk için 5-10 binler gibi rakamlar çıkıyor, asgari ücretliden, diye biliyorum
k.pederi de oturun evimde demezse kadın çalışsa da geçinebilir mi bilemiycem. hele aile evine de dönmeyip çocuklarımla ayrı düzenim olsun, kendi odaları vs. olsun derse...

Annem çalışıyor ev aldıkları için kredi ödüyorlar o yüzden onların düzenini bozmak istemiyorum açıkçası. Kreşi olan iş araştırıyorum. Yok asla inanmıyorum pişman olacağına akıllı olsaydı.
5 aylık bir ilişki var ortada. Eşiniz niyeti çoktan bozmuş. Affetseniz bir daha yapar belki yıllarca süren bir aldatması olur. Umarım kreşi olan bir iş bulursunuz.

5 aylık bir ilişki var ortada. Eşiniz niyeti çoktan bozmuş. Affetseniz bir daha yapar belki yıllarca süren bir aldatması olur. Umarım kreşi olan bir iş bulursunuz.
Başvuru yaptım dönüş olacak mutlaka. Affetmek aklımın ucundan geçmiyor sadece durumumu yazdım fikirler almak için kafam çok karışık nasıl bir yol çizerim diye geldim buraya.

aldatmayı ispatlarsa alır da
sevgili olunan kadın aramış 5 aydır ilişkimiz vardı demiş o kadını mahkeme şahit mi getirecek?
zira bunun dışında bir kanıtı yok fotograf yok mesaj yok, sadece otel ödemesi var ama bu (hukukçu değilim) direkt bir kanıt olmaz diye biliyorum.

tazminat da yanlış bilmiyorsam 40-50 bin lira gibi rakamlar çıkıyor -hukukçu arkadaşlar güncel rakamların ne olduğunu tabi benden iyi bilir.
bu adamın evi babasının üstüne -hatta evde adamın hiç payı yok direk babasının evi de olabilir o kısmı bilmiyorum.

üstünde başka bir mal bildiğim kadarıyla yok. geliri asgari mertebesinden fazla göstermiyordur - zira sanırım esnafmış. üzerinde bir mal mülk olmayan, belgeli ayda 80-100 bin bari olsun geliri görünmeyen bir kişiye öyle yüzbinlerce lira tazminatlara hükmetmiyor mahkemeler.

ne alabiliyorsa alsın tabi de
kısacası tazminat alsa alacağı 50 bin diyelim, nafaka da 2 çocuk için 5-10 binler gibi rakamlar çıkıyor, asgari ücretliden, diye biliyorum
k.pederi de oturun evimde demezse kadın çalışsa da geçinebilir mi bilemiycem. hele aile evine de dönmeyip çocuklarımla ayrı düzenim olsun, kendi odaları vs. olsun derse...
En minimumla başlayarak düzelecek umudu var içinde. Ben ona mecbur kalıp evli kaldıkça o yüz bulup aldatacak. Bu daha sağlığımı etkileyecek sağlığım yerine olsun yeter ki bir yolunu bulacağım bir şekilde, nasıl olacak bilmiyorum ama evlilik bitti benim için her anlamda..

Pek ispat yok elimde kadın engellemiş beni mesaj fotoğraf vs yok yine de bir avukatla görüşüp nafaka vs için nasıl bir yol çözeceğim bilmem lazım.

Aldattı affettim, tekrar aldattı boşandım, 2 yıla yakın oldu. Allah yardım etti gerçekten, şimdi çok mutluyum, aile evine döndüm. İşe girdim, keyfim, huzurum, mutluluğum yerinde. Geri dönmemi çok istedi, çok yalvardı. Bana yaşattıklarını asla unutmuyorum, asla affetmiyorum. Geri dönmem çünkü sevmiyorum. Aldatma affedilmemeli. Tek pişmanlığım ilk aldattığında boşanmamak oldu. Belki senin önünü görmen için bir hikaye olur.
İnşallah çok güzel olur benim için de hayat. Çok acı çektim gururum kalbim çok incindi geride kaldı diyeceğim inşallah.

Başvuru yaptım dönüş olacak mutlaka. Affetmek aklımın ucundan geçmiyor sadece durumumu yazdım fikirler almak için kafam çok karışık nasıl bir yol çizerim diye geldim buraya.
Doğru yoldasınız sizi göz göre göre 5 ay boyunca defalarca aldatmış kişiden eş olmaz. Evliliğinden memnun olmayan ahlaklı biri size ayrılmak istediğini söylerdi öyle aldatmadan ayrilirdi. Aldatmak insan onuruna yapılacak en saygısızca şey. Kafanız karışmasın, bende boşanma aşamasındayım. O süreçe girince inanılmaz bir güç geliyor merak etmeyin. Öldürmeyen şey gerçekten güçlendirir.

Kotu bir durum ama maddi durumun cocuklara bakmak icin tam uygun degil gibi. Bosanmadan yanayim boyle durumlarda ama kisinin maddi olanaklari da onemli. Kocamdir kabul diyorum diyen kadinlarin buyuk cogunlugu imkansizliktan kabul ediyor zaten. Yoksa kimse gurursuz degil.
Kayinpederin o evde seni tutacak mi, ne kadar tutacak. Insan bu belli olmaz, taniyamazsin. Torunlara kiyamaz dersin ama oglu agir basar, gec sen o evde otur torunlarla der cocuguna bakarsin.
Evin garanti degil yani bu cok onemli bir kalem hayatta kalmak icin. Ev senin olsaydi hallederdin bir sekilde gerisini. Nafaka dedigin de ne kadar gelecek ki. Kocanin isleri iyi degilmis. Pek nafaka alamiyor maalesef kadinlar boyle durumlarda. Kendi ailen de kredi oduyormus. Meslegin de yok hani ara vermis falan olsan bir yerden yakalardin. Su an girecegin is asgari verecek ve is bulmak samanlikta igne aramak gibi su an.
Bence bir avukat bul ve ne alip (nafaka harici) bi o
Mevcut sartlarda cocuklarin icin gururunu bir kenara birakmalisin maales

Tipik aldatan erkek sözleri bunlar, önce özür diler yalvarırlar, affedilmediklerini görünce saldırı moduna geçerler, hala affedilmemişlerse sen kadınlık mı yaptın ki sadakat bekliyorsun, sen şöyleydin böyleydin suçlama modu, bir sonraki safhada “koştura koştura boşanmaya gidiyorsan senin kesin birlikte olduğun birileri vardır söyle kimle yatıyorsun” iftiraları ve tekrar ağlayıp yalvarma moduna geri dönüş😵‍💫

Bir arkadaşımın eşi de aldattı, arkadaşım boşanma davası açtı neredeyse cümleler aynı diyebilirim, çok pişman olacaksın sürünerek kapıma gelip yalvaracaksın demişti kadına, çok şükür ne pişman oldu ne süründü.
Kadın ben sizi boşanma aşamasında sandım diye savunuyor ya zaten hep öyle oluyor mutsuz boşanma aşamasında Oluyorlar. Nasıl da vicdansız bir şekilde o kadının yanından gelip çocuklarının yüzüne baktın. O yapılacak yapamiycam sanıyor iş bulup paramı kazanıp daha mutlu olacağım buna çok inanıyorum.. çocuklarım umudum onlar için daha iyi olacağım.

Sizin mesleginiz vardi, tazminatla audi almamis miydiniz? Ben sizi baska bir uyeyle mi karistiriyorum? Hicbir sey almayacagim, parasi yok demeyin, en azindan cocuklarin okul masraflarıni talep edin.
Çalıştığım iş yeri kapandı kasada görevliydim orada. Hapse girme durumu olmasın diye Evet alınan araba satıldı ve aylardır birikmiş olan borç ödendi aldatma ortaya çıkmadan önce. Belki de malı elden gidince ortaya çıktı yediği halt Avukata elbette danışacğım. Talep edilecek şeyler için Çok saf davrandım zamanında çok ödün verdim çok kızıyorum kendime.. çok

Back
X