• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey ortaya çıktı Aldatmış!! Boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var..

Konudan alakasız olacak ama şu yoruma herkes beğenmedim verirken sadece @ipods diye bir üye beğendim vermiş. Biraz onu stalksanıza Allah aşkına buram buram ben erkek üyeyim diye bağırıyor 😆 nerde aldatılan kadın varsa “boşanma, yuvanı yıkma” falan yazmış, kaynanasıyla sorun yaşayanlara kaynana düşmanı yazmış. 2016da erkek mağduriyetiyle ilgili başka siteden kopyaladığı ve doğruluğu bile muamma bir konu açmış, urfada yaşıyomuş ama tek başına avrupayı dolaşmış falan. Kadın taklidi yapan urfalı bir keko kokusu geliyor üyelikten
Screenshot_20250601-164705_WhatsApp.webp

:KK45:

Belki herkes beni yargılayacak ama bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar sizde burda hem anne hem baba rolüne gireceksiniz bence pişman edip gözünü aşırı korkutup bir şans daha verin derim biliyorum çok zor bir durum artık güvenmek sevmek aşırı zor olur ama ben o çocuklara kıyamadım sanırım yinede sizin kararınız tabi
Profilde yaş bilgin doğruysa yaşıtız ve bu çağda kafa yapının hala böyle olması ilginç. Kendin affeder kabul edersin demek ki. Kadın boşanmayıp da cinsel yoldan bulaşan hastalık kapmamak için test verip dursun sırf çocukları için dişini sıkıp evde otursun mu yani bu mudur cidden. Hayata bir kere geliyoruz aldatan eşi kabul edip evde hizmetini mi etsin, nerede duyguları, kendi ihtiyaçları gururu. Başkasına feda edecek kadar uzun bir ömrümüz yok

Belki herkes beni yargılayacak ama bu devirde tek başına 2 kız çocuğu büyütmek çok zor etraf aşırı pis babasız psikolojileri ve kendilerini sevgiden eksik hissedecekleri için başka erkeklerin sevgilerine muhtaç yaşayacaklar sizde burda hem anne hem baba rolüne gireceksiniz bence pişman edip gözünü aşırı korkutup bir şans daha verin derim biliyorum çok zor bir durum artık güvenmek sevmek aşırı zor olur ama ben o çocuklara kıyamadım sanırım yinede sizin kararınız tabi
Mesela nasıl pişman edip gözünü korkutsun? Ben aldatan bir erkek olsam, karımda çocuklar babasız kalmasın diye beni affetse ben bir daha aldatırım. Sonuçta hala cocuklar var, bilirim ki yine bosanmayacak, boşansa ilkinde boşanırdı. Benim böyle bir akrabam var, aldatılıp affeden. Adam kadını 50 yaşına kadar aldattı, sonrada genç bir kızı hamile bırakıp onunla evlendi. Kadının sağlığını, gençliğini mahvettikten sonra birde terkedip gitti pislik.

Kendine ve ailene güveniyorsan boşanmalısın. Çünkü mahkeme salonuna gelirken o kayınvaliden de kocan da ya da diğerleri de diyecek ki kadın olsaydın da yapmasaydı. Bakacaklar istedikleri gibi ilerlemiyor işler oğlumuzu aldattı bu çocuklar kimden Allah bilir diyecekler. Keşke böyle olmasa ama maalesef o kadar çirkinleşiyorlar. Boşandıktan sonra nafaka vermek istemeyecek. Çocukları belki arar belki görür. Ben 2 çocuğumla bir takım oldum. Sanki baba hiç olmadı hayatımızda. Ben ve çocuklarım dünyaya aynı anda geldik gibi bir his var. Ayda yılda bir ortaya çıkınca hatırlıyor çocuklar. İkisi de pek hoşlanmıyor bu durumdan. Ailem tam destek oldu. Her zaman yanımdalar Allah razı olsun. Sabah çocuklar okula ben işe akşam da hep birlikte geliyoruz. Annem sağolsun yemekleri yapmış ortalığı toplamış çamaşırları halletmiş oluyor. Maddi desteğe ihtiyacım olursa kardeşlerim koşuyorlar. Evliyken yaşadığımız hayattan çocuklarım geri kalmasın diye yetişiyorlar. O ve ailesini yolda görsek tanımayız. Yani halk arasında boşanmalar çok da medeni olmuyor. Senin yerinde olsam kesinlikle boşanırdım. Hemen bir işe başlardım. Küçük olanı 3 yaş olunca devlet okuluna verirdim. Diğeri büyümüş zaten.
Ne güzel ilham oldunuz bana onunla zaten aynı evde değiliz şu anda ben bunları yaşarken akraba arkadaş durum dışarıda çok kötü sen bir şans ver 9 yıldır dôvmemiş sövmemis şeytana uymuş pişman olmuş diyorlar. Başka bir kadına dokunarak şiddet uyguladı zaten en ağırı bu nasıl anlayış bekliyorlar benden.. Ben mutlu olunca çocuklarım mutlu olacak bende ilgisiz sevgisiz kaldım ben neden aldatmadım bunu kimse düşünmüyor.. Ben kararımı kesin ve net bir şekilde verdim. Sadece ne yapacağım nasıl bir yol cizecegim kafam karmakarışık boşanma sonrası neler yapacağım bunun profilini yapmakta zorlanıyorum. Siz böyle yazınca Nisan yağmurları yağıyor içime Allah razı olsun 🌷

Burada kimseyi tanımıyorum ama öyle güzel destek oluyorlar ki çevremde neden böyle kadınlar yok ya kuzenim bile ben yaşadım affettim şimdi bana daha ilgili pişman edip affet daha da düzeliyor diye akıl veriyor.. Kadının teki arayıp ben senin kocanın 5 aydır sevgilisiydim diyor o an öldüm ye öldüm 9 yılıma lanet ederek keşke tanımasaydım diye çocuklar farketmesin diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak. Boşanmak ona ödetilen bir bedel değil yaşattığını yaşatır umarım Allah.. Ben boşanmaya kesin kararlıyım sadece boşanma sonrası nasıl ilerleyeceğim ne yapacağım bunları sormak için buradayım. Kendimle ilgili detayları yazdım zaten.

Ben bana bunları yaşatan babalarını affedersem o iki kız çocuğu ileride pisliğin tekini affedecek. Ihanet olsa bile affetmek gerekiyor diyecek. Ben onları öyle sevgi dolu büyütürüm ki kimsenin ucuz sevgisine ihtiyacı olmaz merak etmeyin siz.. Çocuklarına rağmen aldatan bir adam sevgilisini göstermesin zaten. O şansı kendime veriyorum ben 1 hafta uyku yerine göz yaşı dökerek bende kıyamadım çocuklarıma o yüzden verilecek bir şans kurtarılacak bir Yuva yok! Yormayın kendinizi boşuna.

Şu anda kiraya çıkıp riske atmak yerine bir süre oturup birikim yapmak zorundayım bende istemem öyle birşey olsun ama işte hayat bazen mecbur bırakıyor insanı. Çocukların dedesi sonuçta oğullarının suçu için dışarıya atacak bir adam değil sadece barışın düzelir diyebilir.. Ama dönüşü olmayacağını herkes biliyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun

inşallah düşündüğünüz gibi olur herşey

Ne güzel ilham oldunuz bana onunla zaten aynı evde değiliz şu anda ben bunları yaşarken akraba arkadaş durum dışarıda çok kötü sen bir şans ver 9 yıldır dôvmemiş sövmemis şeytana uymuş pişman olmuş diyorlar. Başka bir kadına dokunarak şiddet uyguladı zaten en ağırı bu nasıl anlayış bekliyorlar benden.. Ben mutlu olunca çocuklarım mutlu olacak bende ilgisiz sevgisiz kaldım ben neden aldatmadım bunu kimse düşünmüyor.. Ben kararımı kesin ve net bir şekilde verdim. Sadece ne yapacağım nasıl bir yol cizecegim kafam karmakarışık boşanma sonrası neler yapacağım bunun profilini yapmakta zorlanıyorum. Siz böyle yazınca Nisan yağmurları yağıyor içime Allah razı olsun 🌷
Sizden de Allah razı olsun. İnş güzel yavrularınla çok mutlu olursunuz. Ben de aldatıldım. Keşke şiddet görüp boşanmış olsaydım da aldatılmış olmasaydım.çünkü o çok başka bir his. Ne yapsan atlatılmıyor. Sadece kabulleniyorsun. Ayrıca dövmek sövmek de yapılmaması gereken şey. Bir de yapan hep yapıyor. Ben çevremdeki başka evli erkeklerde görüyorum asla arlanmıyorlar. Allah herkesi kendi gibiyle karşılaştırsın ne diyim.

Back
X