Herşey para mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi asend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Kendimi bildim bileli maddi sıkıntılar hiç bitmedi. Babam zor bela okuttu bizleri, üni bitti iş yok, bekle ki kpss gelsin de 90 puan al atan.
Şimdi de babamın hapis durumu çıktı,yakında alacaklar. evin en büyüğü benim.
5 kişiyi nasıl geçindirecem ne yapacam hiç bilmiyorum, Allahım sen sabır ver

Allah yardımcınız olsun inşallah. Umutsuzluğa düşmeyin, iş bakın bulamazsanız kaymakamliklara ve belediyelere gidebilirsiniz. Yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Inşallah bir çaresini bulursunuz...

Allah güç kuvvet başarı akıl fikir dayanma gücü versin ablacım inşallah en kısa zamanda dertlerinizden kurtulursunuz, bütün evin yükü sizde nasıl zor oluyordur ama stres yapmadan kpss'ye girer ve en yüksek notu alırsınız Siz Allahtan hem sabır isteyin ama sabırdan önce çözüm isteyin, böylesi çok zor Allah kolaylık versin

Bu devirde gecinmek cok zor canim Allah yardimcin olsun
Para hersey degil belki ama malesef ki cok sey demek
Parayla mumkun olabilen pek cok sey var hayatimizda sana da evi gecindirmek dustuyse madem hesabini kitabini yapmalisin
Tavsiyem bir defter edin ve geliri gideri yapilmasi gerekenleri oraya yaz ki nereye ne gidiyor bilesin
Ama uzulme eger ki sen yon vereceksen harcamalara kolay olur, dusunsene parayi verip de nereye harcandigini bilememek daha zor bence
Kolayliklar diliyorum

Allah razı olsun kardeşlerim okuyor hala, dediğiniz gibi hesaplı olmakta fayda var. En azından bu yıl kpss hazırlanayım da hemen atanayım diyordum o da hayal oldu bu gidişle 90 almam imkansız. hele babam hapise girince kararı da onandı of off

Allah yardımcınız olsun, özel değilse babanız neden hapse alınıyor?
Herşey değil belki ama birçok şey para bu devirde ne yazık ki.

Mezun olduğunuz bölüm nedir? Belki iş tavsiyesinde bulunan olur.

Allah yardimcin olsun canım kpss yo de dene ama ozel sektörde de ara sansini buyuk firmalara başvuru yap ne okudun

Allah yardımcınız olsun, özel değilse babanız neden hapse alınıyor?
Herşey değil belki ama birçok şey para bu devirde ne yazık ki.
babama eski işinde iftira atıldı zimmete para geçirme diye. babam kanıtlayamayınca hapis verildi. Suçsuz yere yatacak yani

babanız çok mu kalacak?

anneniz bi yandan siz bi yandan iş bakın madem. alanınız olmayan işlere bile bakın.
ne okudunuz?

alanım dışından iş bakacağım mecburen

Allah yardimcin olsun canım kpss yo de dene ama ozel sektörde de ara sansini buyuk firmalara başvuru yap ne okudun
havacılık bölümüm, belli dönemlerde alım oluyor, ilk alımlarda başvuracağım hemen

Baska bolumler part time isler yada cagri merkezi falan denersen hemen alinirsin gecici olarak idare edersin bir sure

Geçici olarak oyun ablalığı gibi işler önerebilirim.
Part time olduğu için gelirin iyi olabilir.

Allah kolaylık versin bu arada.

Baska bolumler part time isler yada cagri merkezi falan denersen hemen alinirsin gecici olarak idare edersin bir sure
Anneme ve bana hemen iş arayışına girdim,
Önerilerinize bakacağım
çok sağolun.

Fesat insanların varlığı, suçsuz yere cezayı yaşamak, insanın umudunu da silip götürüyor hayattan..

Anneme ve bana hemen iş arayışına girdim,
Önerilerinize bakacağım
çok sağolun.

Fesat insanların varlığı, suçsuz yere cezayı yaşamak, insanın umudunu da silip götürüyor hayattan..
Boyle boyle gucleneceksin hayatta dimdik duracaksin eminim umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…