Kendimi bildim bileli maddi sıkıntılar hiç bitmedi. Babam zor bela okuttu bizleri, üni bitti iş yok, bekle ki kpss gelsin de 90 puan al atan.
Şimdi de babamın hapis durumu çıktı,yakında alacaklar. evin en büyüğü benim.
5 kişiyi nasıl geçindirecem ne yapacam hiç bilmiyorum, Allahım sen sabır ver
babama eski işinde iftira atıldı zimmete para geçirme diye. babam kanıtlayamayınca hapis verildi. Suçsuz yere yatacak yaniAllah yardımcınız olsun, özel değilse babanız neden hapse alınıyor?
Herşey değil belki ama birçok şey para bu devirde ne yazık ki.
havacılık alanım. ama sezon ortası iş bulmak imkansızMezun olduğunuz bölüm nedir? Belki iş tavsiyesinde bulunan olur.
havacılık bölümüm, belli dönemlerde alım oluyor, ilk alımlarda başvuracağım hemenAllah yardimcin olsun canım kpss yo de dene ama ozel sektörde de ara sansini buyuk firmalara başvuru yap ne okudun
alanım dışından iş bakacağım mecburen
Geçici olarak oyun ablalığı gibi işler önerebilirim.
Part time olduğu için gelirin iyi olabilir.
Allah kolaylık versin bu arada.
Anneme ve bana hemen iş arayışına girdim,Baska bolumler part time isler yada cagri merkezi falan denersen hemen alinirsin gecici olarak idare edersin bir sure
Boyle boyle gucleneceksin hayatta dimdik duracaksin eminim umudunu kaybetmeAnneme ve bana hemen iş arayışına girdim,
Önerilerinize bakacağım
çok sağolun.
Fesat insanların varlığı, suçsuz yere cezayı yaşamak, insanın umudunu da silip götürüyor hayattan..
desteğiniz gerçekten iyi hissettirdi, çok teşekkür ederimBoyle boyle gucleneceksin hayatta dimdik duracaksin eminim umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?