Hersey sevgilidenmi ibaret?

3 kişilik bi vatsap grubum var. biri evli. biri nişanlı. benim şu an görüştüğüm flörtüm bile yok. onlar da benle dalga geçiyolar bazen. ben de geçiyorum kendimle. yani çok yakın arkadaşlar arasında normal değil mi? bence siz şu an 5 kişi arasında tek yalnız olmaktan içten içe memnun değilsiniz, bu sert tutumun sebebi de bunun dışa vurumu. hayatın erkekten ibaret olmadığını önce kendiniz kabullenin.
Normal tabiki benimde kendimle dalga gectigim günler vardi hep beraber gülerdik ama herseyin bir zamani varmis demek. Dedigim gibi mesele burda sevgilinin olmamasi degil. Daha cok yasadigim aciya saygisizlik ve asagilamak gibi bir durum

Bende ayni seyi yasiyorum. erkek arkadasimdan yeni ayrilmama ragmen yinede evlilik falan bu gibi muhabbetlere girmeyi pek sevmem ama ben üzülüp aci cekerken bunlari anlatirken bi yandanda en yakin arkadasim dedigim insanin iliskisinin nekadar güzel gectigini sevgilisinin annesinin onu nekadar cok sevip begendigini anlatir (bu arada benim erkek arkadasimin annesi beni istemedi) aceba dedim benmi yanlis düsünüyorum yani ben bu durumdayken nasil bunlari anlatabiliyor cünkü o anlattikca ben daha cok üzüldüm kendime. en iyisi takmamak galiba bilmiyorum sende takma sanirim böyleleri mutlulugu bir tek erkege bagliyorlar yani hayatta baska ulasacak hic birseyleri yok
Kesinlikle bende anlamiyorum
ben erkek arkadasimdan ayrildigim ertesi günü bu arkadasim aramisti ve derdimi dinleyip ardindan sevgilisinin nekadar güzel mesajlar yolladigini anlatmisti
dedigin gibi takmamak lazim

Bence arkadasın ayıp etmiş kuzenim evlendi karısının yanında ne evlenebildin ne atanabildin dedi 2 gün aglamıştım geçen sene çok zoruma gitmişti Her şey Allahtan kısmet nasip neyse onu yaşarız kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez zaten mutlu insanlar dışardakinin eksigini aramaz kendi hayatına bakar

Back
X