Bir defa başıma öyle birşey gelmişti ,bilgisayarın tarihini değiştirip geçmiş saate gidiyorsun ama normal tarih değiştirir gibi yapılmıyor bigisayarın geçmişteki o gün ve saatine gidiyor böylece verilerin eski hali ile duruyor sende bunların hepsini bir flash disk e aktarırsın.Bu konuda bilen birine sorabilirsin bu şekilde problemin çözülür
Arkadaşın dediği gibi sistem geri yükleme yapın, geri yüklenecek yakın bir tarih seçin muhtemelen silinen dosyalar geri gelecektir. Hemen yedekleyip bilgisayarınıza format atmalısınız, görünen o ki virüs var :44:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun canım? XP, windows 7, vista vs ?
tatlım recovery programları var indirip kur tarama yap silinen dosyaların %98 ini geri getirir.
Ben virus olduğunu düşünmüyorum. Ama istersen bir virüs taraması yaptır böyle can sıkıcı virüsler için en iyisi combofixtir
Ama kullanmasını pek bilmiyorsan başkasına yaptır canım
XP kullaniyorum canim
O zaman şöyle; Başlat- Tüm Programlar-Donatılar-Sistem araçları- Sistem geri yükleme...
Bilgisayarımı bir önceki zamana geri yükle diyin, ileriyi tıklatın. Karşınıza takvim çıkacak. Mesela oarada dolgun renklerle hangi günlere dönebileceğin gösteriliyor. En yakın zamanlardan birini seç (dün ve bugün hariç) mesela 3 gün öncesini... İleri de devam et, bilgisayar geri yükleyecek, yeniden başlayacak.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :44:
dedigini yaptim canim. bilgisayar yeniden acildi ama o tarihe gidilemedi yazdi. bilgisayarda hic bir degisiklik yapilmadi yaziyordu bir de.
boyle de olmadi
yardimin icin cok sagol :)
Dediğim gibi daha önceden yükleme noktası oluşturman gerekiyordu. Sen bilgisayarın normalken sistem geri yükleme noktası oluşturacaktın, şimdide sistem geri yüklemeyi açıp o yüklediğin tarihe dönecektin.
Bu arada senin konu sayesinde bende bilgilerimi tazeledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?