Herşey Sorun

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Evliliğimin yolunda gitmediği apaçık belli. Peki şimdi ne oldu??? Bu adam hep böyleydi bugün değişmedi ki. Derdim ne kafamı toplayabilsem anlatacağım ama..

Bide anlatsanız
Bi tempo bi ısrar bi gaza getirme.mi düzenleyelim nasıl yardımcı olabiliriz

Esinden ne soguttu seni ?
Sevgisizliği ilgisizliği umarsızlığı arkadaş düşkünlüğü kötü sözleri davranışları değersiz hissettirmesi...
Ama bunlar yeni değil bende tahammül kalmadı.

İnanın kafamın içi bomboş cümlelerimi toplayamıyorum bu konuda uyuştum sanki
O zaman önce güzelce bi hava alın ve sınra bi kağıt bi kalem
Aklınıza ne geliyorsaa içinizden ne geçiyorsa saçma bile olsa karışıkta olsa oraya yazın ve sonra kağıdı yakıp atın üsenmeyin iyi gelecek göreceksiniz

ılk aklına gelen yerden basla gerekırse sorarız maksat dertlesmek
Bugünden gidelim haklı değil mutlu olmak istediğimi başta belirteyim..
Sosyal medyada oturduğumuz ilçeye pazar günü tiyatro oyunu geldiğini gördüm. Çekiliş düzenlemişler 2 kişi ücretsiz gidecek kısmete bıraktım ve katıldım.
Eşim pazar günü izinli ama çok aşırı köyüne arkadaşlarına düşkün
Kendince bi sistem oturttu bir hafta evde bir hafta köye gidiyor. Bana bir artısı yok fakat oğlumuzla günün geçirmesi adına evde kalması iyi oluyor.
Neyse perşembe günü doğum günüm. Arkadaşı geldi çaya akşam. Konuşurlarken pazar günü köy olanı yapıyorlardı ve perşembe günüde akşam 21 22 halı saha maçları var her hafta.
Dedimki pazar günü tiyatroya giderim bende oğlumla. Başladı gitme napıcaksın daha küçük anlamaz falan. Bende perşembe günü bişey yapma pazar gününü bize ayır diycektim dedim.
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.

Siz cozulmeden bizler size ne diye bilirizki. Evet zor bir durum tıpkı bircok kadın on ki gibi .

ılk aklına gelen yerden basla gerekırse sorarız maksat dertlesmek
Uzatmadım sonra birisi aradı onuda davet etti eve bu kişi yaşça çok büyük ve eşinden boşanmak üzere.
Çaylarını servis ettim yatak odasına geçtim. Meşgul olmaya çalıştım. Namaz kıldım Yasin okumaya başladım misafirler kalktılar sesleri gelince bende uğurlamak için gittim kapıya. Eşim arkadaşına perşembe maçtan sonra sendeyiz dedi. Beni zerre önemsemiyor. Kendimi onun yanında kukla gibi hissediyorum. Bişeyler konuştuğumda toplumda berabersek hemen ona bakıyorum acaba kızdımı bu dediğime vs. Diye. Karı koca gibi değil patron gibi hissediyorum onu..

Yeni değilki diyorsunuz.
Bilerek evlendiniz,çocuk sahibi de oldunuz ve zamanla tahammül kalmadı değil mi.

Neden?
Göz göre göre neden:kızgın:
Evlenmeden evliliği çok hafife aldım ben. Olmazsa dünyanın sonu değil ya ayrılırım dedim. Ama öyle olmadı.

Back
X