Bugünden gidelim haklı değil mutlu olmak istediğimi başta belirteyim..
Sosyal medyada oturduğumuz ilçeye pazar günü tiyatro oyunu geldiğini gördüm. Çekiliş düzenlemişler 2 kişi ücretsiz gidecek kısmete bıraktım ve katıldım.
Eşim pazar günü izinli ama çok aşırı köyüne arkadaşlarına düşkün
Kendince bi sistem oturttu bir hafta evde bir hafta köye gidiyor. Bana bir artısı yok fakat oğlumuzla günün geçirmesi adına evde kalması iyi oluyor.
Neyse perşembe günü doğum günüm. Arkadaşı geldi çaya akşam. Konuşurlarken pazar günü köy olanı yapıyorlardı ve perşembe günüde akşam 21 22 halı saha maçları var her hafta.
Dedimki pazar günü tiyatroya giderim bende oğlumla. Başladı gitme napıcaksın daha küçük anlamaz falan. Bende perşembe günü bişey yapma pazar gününü bize ayır diycektim dedim.
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.
anladıgım kadarıyla bu evlılıkte sıze saygı duymayan bır esınız varUzatmadım sonra birisi aradı onuda davet etti eve bu kişi yaşça çok büyük ve eşinden boşanmak üzere.
Çaylarını servis ettim yatak odasına geçtim. Meşgul olmaya çalıştım. Namaz kıldım Yasin okumaya başladım misafirler kalktılar sesleri gelince bende uğurlamak için gittim kapıya. Eşim arkadaşına perşembe maçtan sonra sendeyiz dedi. Beni zerre önemsemiyor. Kendimi onun yanında kukla gibi hissediyorum. Bişeyler konuştuğumda toplumda berabersek hemen ona bakıyorum acaba kızdımı bu dediğime vs. Diye. Karı koca gibi değil patron gibi hissediyorum onu..
bu gercekden zor
pekı ne yapmak ıstıyorsunuz ne karar verırsenız sızı mutlu eder ?