Herşey Sorun

Bugünden gidelim haklı değil mutlu olmak istediğimi başta belirteyim..
Sosyal medyada oturduğumuz ilçeye pazar günü tiyatro oyunu geldiğini gördüm. Çekiliş düzenlemişler 2 kişi ücretsiz gidecek kısmete bıraktım ve katıldım.
Eşim pazar günü izinli ama çok aşırı köyüne arkadaşlarına düşkün
Kendince bi sistem oturttu bir hafta evde bir hafta köye gidiyor. Bana bir artısı yok fakat oğlumuzla günün geçirmesi adına evde kalması iyi oluyor.
Neyse perşembe günü doğum günüm. Arkadaşı geldi çaya akşam. Konuşurlarken pazar günü köy olanı yapıyorlardı ve perşembe günüde akşam 21 22 halı saha maçları var her hafta.
Dedimki pazar günü tiyatroya giderim bende oğlumla. Başladı gitme napıcaksın daha küçük anlamaz falan. Bende perşembe günü bişey yapma pazar gününü bize ayır diycektim dedim.
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.

Uzatmadım sonra birisi aradı onuda davet etti eve bu kişi yaşça çok büyük ve eşinden boşanmak üzere.
Çaylarını servis ettim yatak odasına geçtim. Meşgul olmaya çalıştım. Namaz kıldım Yasin okumaya başladım misafirler kalktılar sesleri gelince bende uğurlamak için gittim kapıya. Eşim arkadaşına perşembe maçtan sonra sendeyiz dedi. Beni zerre önemsemiyor. Kendimi onun yanında kukla gibi hissediyorum. Bişeyler konuştuğumda toplumda berabersek hemen ona bakıyorum acaba kızdımı bu dediğime vs. Diye. Karı koca gibi değil patron gibi hissediyorum onu..
anladıgım kadarıyla bu evlılıkte sıze saygı duymayan bır esınız var
bu gercekden zor

pekı ne yapmak ıstıyorsunuz ne karar verırsenız sızı mutlu eder ?

anladıgım kadarıyla bu evlılıkte sıze saygı duymayan bır esınız var
bu gercekden zor

pekı ne yapmak ıstıyorsunuz ne karar verırsenız sızı mutlu eder ?
Sice ayrılırsam evladımı kendi başıma yetiştirebilirmiyim? Mutlu olacağımın garantisi varmı? Yoksa kırıp dizi kukla olarak gel.. git.. komutlarına uymaya devammı etmeliyim?

Sice ayrılırsam evladımı kendi başıma yetiştirebilirmiyim? Mutlu olacağımın garantisi varmı? Yoksa kırıp dizi kukla olarak gel.. git.. komutlarına uymaya devammı etmeliyim?
benımde cocugum var
bı dusundum de...
esım tarafından sevılıp sayılmadıgımı dusunsem
mutsuz olsam aglasam tartıssak huzursuz ortam olsa sureklı
sanırım cocugum ıcın bı karar verırdım

once esımle konusurdum sorunları halletmeye yonelık
yanasmazsa cabalamazsa bıtırırdım

huzursuz aıle ortamının cocugu daha kotu etkıledıgını dusunuyorum
bosanan ılk aılede sız degılsınız son da olmayacaksınız

ve cocugunuzu tabıkı kendı basınıza yetıstırebılırsınız. zaten kendı basınızasınız bu evlılıkte... sadece masaya 3 tabak degıl de 2 tabak koyacaksınız

cocugunuzla ılgılı bı baba mı aılece bırlıkte bırsey yapabılıyormusunuz aılece hep bırlıkte en son ne zaman kahkaha attınız esınız hasta olsa allah korusun ölse ... ölum dıye bırsey var neler hıssedersınız

tum ıcınızden gecenlerı once esınızle guzelce karsılıklı konusun kendı ıcınızde cozmek ıcın once sans verın derım
cocugunuz ıcın

ne olursa olsun bu gıdısatı kabul etmemek gerek bır kalemde silip atmamakta gerek

sıddet ıhanet yasamadınız degıl mı bu arada ?

benımde cocugum var
bı dusundum de...
esım tarafından sevılıp sayılmadıgımı dusunsem
mutsuz olsam aglasam tartıssak huzursuz ortam olsa sureklı
sanırım cocugum ıcın bı karar verırdım

once esımle konusurdum sorunları halletmeye yonelık
yanasmazsa cabalamazsa bıtırırdım

huzursuz aıle ortamının cocugu daha kotu etkıledıgını dusunuyorum
bosanan ılk aılede sız degılsınız son da olmayacaksınız

ve cocugunuzu tabıkı kendı basınıza yetıstırebılırsınız. zaten kendı basınızasınız bu evlılıkte... sadece masaya 3 tabak degıl de 2 tabak koyacaksınız

cocugunuzla ılgılı bı baba mı aılece bırlıkte bırsey yapabılıyormusunuz aılece hep bırlıkte en son ne zaman kahkaha attınız esınız hasta olsa allah korusun ölse ... ölum dıye bırsey var neler hıssedersınız

tum ıcınızden gecenlerı once esınızle guzelce karsılıklı konusun kendı ıcınızde cozmek ıcın once sans verın derım
cocugunuz ıcın

ne olursa olsun bu gıdısatı kabul etmemek gerek bır kalemde silip atmamakta gerek

sıddet ıhanet yasamadınız degıl mı bu arada ?

Tlfnumun chrome sayfası donuyor yazamıyorum kusura bakmayın. Sizinle özelden dertleşmek istiyorum uygun bir zamanda. Naifliğiniz ve anlayışınız içn çok teşekkür ederim.
Mune Mune konumu kapatırmısınız.[/QUOTE]

tabıkı musaıt bı zamanda yazabılırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

Back
X