Hersey ters gidiyor

Aynı durumdayız işsizim hamile olduğum için iş bulamıyorum. Ama umudumu tüketmedim elimden geleni yapıyorum bebek battaniyesi örmeye başladım instagramdan satıcam asla karamsar olma

Aynı durumdayız işsizim hamile olduğum için iş bulamıyorum. Ama umudumu tüketmedim elimden geleni yapıyorum bebek battaniyesi örmeye başladım instagramdan satıcam asla karamsar olma
benim öyle yeteneklerim de yok keşke olsa internet kullanıcısıyım ama örgü örmek ya da ne biliyim resim yapmak gibi bir yeteneğim yok. öyle olsa bende mutlaka denerim

Aileniz evde durmanıza bozuluyor olabilir ama isteyerek yapılan bir şey değilmiş ki ? Torunları için bir kaç idare etsinler siz de hem bebeği hem de kendinizi üzmeyin..

Aileniz evde durmanıza bozuluyor olabilir ama isteyerek yapılan bir şey değilmiş ki ? Torunları için bir kaç idare etsinler siz de hem bebeği hem de kendinizi üzmeyin..

ailemden bir beklentim yok olsaydı evlenmem mantıksız olurdu. onlardan herhangi bir yardım talebim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…