- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Bir degil birden fazla derdim var. Bu sene hersey üst üste geldi. uzatmadan sizleride sıkmadan hemen konuya geceyim. Ben yurt disinda yasiyorum ögretmenlik okuma istegim vardi sinavina girdim fakat kil payo kacirdim kazanamadim yani.. anlicaniz bi gitti 1 senem.. ehliyete basvurmustum onuda alamadim. Su an ise bir is bulup para biriktirmek niyetim ama hangi kapiyi calsam yüzüme kapaniyor. Kimse beni istemiyor..
En son bir giyei magazasina cagirdilar baktilar calismama inanin hersey kusursuzdu cok iyi gecmisti. Hatta ayrilmadan evvel cok positif seyler söyledi yönetici bana. Ve inanir misiniz ben ciktiktan sonra yani isim bittikten sonra magaza caminda asili olan is ilanini cikarmislardi. Nasil sevinmistim yani emindim beni alacaklarina ama maalesef.. olmadi.
bugün reds cevabi geldi. 3 aydir is ariyorum ve dayanacak halim kalmadi.. hicbir isim rast gitmedi bu sene cok üzüldüm bugün agladim cunkü hersey üst üste geldi. Basarisizliklarimida hatirlatikca hüngür hüngür agladim
kabuguma cekildim kimselerle paylasmak istemiyorum.. evde yalnizim zaten annemle babam izindeler yani Türkiyedeler. Cok istedigim bir yer daha var calismak icin sekreterlik onlarin sinavina girmistim onlarda da 2. siradaydim. Kesin cevaplarini bekliyorum.. beklemekten ve redd edilmekten basarisizliktan tükendim. inanin bana her düsüsümde ayaga kalkiyorum daha güclü bir sekilde ama bugün resmen yerle bir oldum cok üzüldum ve motivasyonum kalmadi... Sizlerle paylasmak istedim umarim iyi gelirsiniz bana ;( bu arada yasim 23