burada paylaştığım bazı sıkıntılarım vardı zaten.. ama şu anda üstüne bazı şeyler daha eklendi ve ruhsal olarak çok kötü bir dönemden geçiyorum...
erkek arkadaşımla hala evlilik yoluna adım atamamamız yani resmi olarak. çünkü evimizi bekliyoruz... onun askere gitmemiş olması ve büyük ihtimal evlilikten sonraya kalacak olması zaten en büyük üzüntüm. nasıl olacak, gidince görüşebilecek miyiz, zaman geçecek mi vs vs aklımda bir sürü soru var. sürekli dua ediyorum Allahım hayırlsını ver diye ama bakalm...
ve bunların üzereine iş yerindeki sıkıntılarım... hiç memnun değilim, 2 ay önce bir yerle görüşme yapmıştım çok olumlu geçti bu dönem oraya geçeceğimi düşünyorken hiç ses çıkmadı aradım sizinle çalışmak istiyoruz ama bu dönem açığımız yok dediler. al sana bir yıkım çünkü herşeyimi oraya göre ayarlamıştım. ve burdan çıkacağıma kendimi o kadar alıştırmıştım ki sabır diyordum zaten şu kadar günün kaldı burda... ama malesef...
ve bugün iş yerinde yaşadıklarım.. çantamdan param ve fotoğraf makinem kayboldu hem de erkek arkadaşımın hediyesiydi hem maddi değeri çoktu hem de ondan daha da önemlisi manevi değeri çoktu kimseye bir suçlama yapmak istemiyorum ama nereye gitti bunlar :/ artık iş arkadaşlarıma güvenm de sarsıldı daha da çekilmez oldu..
kısacası herşey üstüme üstüme geliyor sanki. Allah yüreğime ferahlık versin demekten başka bir şey yapamıyorum...
öncelıkle üzüldüm senın adına... Maddi olarak yerıne gelebılcek hıcbırseye ama hıcbırseye üzülme. 3 gunluk dunya değmez. evet manevi degerıde buyukmus ama yapcak bısey yok. Evet guvenılmıyor kımseye.... Erkek arkadasınla ılgılı sorunlarına zamana bırak zaman her seyı cozuyor. süreklı kafanda düşünceleri, sorunları sorguladıgın zaman işin içinden cıkamazsın biraz da gamsız olmak gerekıyor kanımca...
öncelıkle üzüldüm senın adına... Maddi olarak yerıne gelebılcek hıcbırseye ama hıcbırseye üzülme. 3 gunluk dunya değmez. evet manevi degerıde buyukmus ama yapcak bısey yok. Evet guvenılmıyor kımseye.... Erkek arkadasınla ılgılı sorunlarına zamana bırak zaman her seyı cozuyor. süreklı kafanda düşünceleri, sorunları sorguladıgın zaman işin içinden cıkamazsın biraz da gamsız olmak gerekıyor kanımca...
teşekkür ederim evet gamsız olmak en iyisi farkındayım ama neden böyle oldum bilmiyorum biri dokunsa ağlayacak gibiyim sanki yer arıyorum nasıl kendimi toplayacağımı bilemiyorum
Allah sabır vede huzur versin diyorummm ilk önce.çünkü huzur olmadan ne iş ne de aşk anlamsız oluyor...iş yerinde huzurun yoksa vede sevmeyerek yapıyorsan işin gerçekten çok zor birde üstüne hırsızlık olunca gelde sinir olmaa.bence işe gelirken yanında fazla bişey getirme ihtiyaçlarını getir.değilse bu işin devamı gelir diye düşünüyorum.şimdi kimseyide suçlayamazsın.olan oldu sonuçta vede dikkatli ol çantanı yanından ayırma derim.diğer konuya gelince sabretmekten başka çare yok...Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş.bence bunların üstesinden de gelirisn sen.yeter ki kendine inan ve güven...birazcık umursamaz olmaya çalış...zamana bırakkk.Allah'ım zaten sıkıntı çekenlere yol göstrir...sen sadece kalbini ferah tutmaya çalışşş.