- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
Valla ben sizin mantiginizdaki insanlari anlamiyorum kizin annesi alt tarafi bi tane bilezik istemis o da nisanda 10 değil araba degil ev degil iste bunu nisanlisi da alabilirdi
alinmiycak bisey degil
ayrica arkadas daha nisanlanmadan her haftasonu kaynanasinin evini temizleye gidiyormus ve evde kizlari oldugu halde
ve kayinvalide buna ben seni altinsizda alirim diyomus
kizin annesi o bikezigi sonucta kendisi icin degil kiz icin istiyor
kv o bikezigi taksa kizin annesine mi takiyo yine kendi ogluna gitmiycek mi o altin
ama sizdeki mantik kiz ailesinin dusenceleri onemli degil aman erkek tarafini kacirmayalim kizin varmi bilmiyorum ama
birgun kiziniz evlenmek istediginde sizde kiziniz icin en iyisini istersiniz
ve gelin kayvalideye saygi duymak disinda hicbir gorevi yoktur siz cok istiyorsaniz kulu kolesi hizmetcisi olursunuz kayinvalidenizin o da sizin dusunceniz saygi duyarim
ama su ayrimi kaldirin onalrin ki anne babaysa bizomkide anne baba
Bendeki mantigi zaten anlamamissiniz. Bosverin.
Benim isteme huyum yoktur hanimefendi. Kendi anam babamdan harclik bile istemisligim lise donemine kadar. Kaldi ki ilk defa tanistigim insandan altin isteyeyim. "Ama alt tarafi bilezik yahu, ev mi yat mi kat mi" diye uste cikmam. Zihniyetlerimiz cok ters. Siz ne istiyorsaniz istersiniz, ben ve ben gibi istemeyenleri anlamaniza gerek yok.