hersey yalanmıs.tam bir adi cıktı:(

Almadığı bileziği mi istemiş? Valla konu sahibi daha sonra aldı demiş,kırmızı yere bakın isterseniz.
Neyse konu sahibesi inşallah en kalınından bilezik takanını bulursunuz.

ayrılma sebebımız bılezık degıl o 2 ay oncekı bır konuydu

ama konu sahibi sen iki üç kere bilezikten bahsedip ayrıldk diye bağladığın için hepimiz böyle algıladık. istersen konuyu düzenle ve varsa ayrılmanıza sebep olan başka durumlar onları da paylaş.

yoksa kusura bakma ama hepimiz daha ilk gelmelerinde erkek tarafından istediğinz bileziğe takılacağız.

💑💓

canım bu hem söz hem nısan zaten anneler karsılıklı ınada bındırdıler ıste bızde buna engel olamadık ıs bende bıtıyodu bılıyorum.

Eğer başka konularda anlaşmazlık çıksaydı ve çocuk hemen bileziği geri ver diye mesaj atsaydı adilik diye düşünülebilirdi
Ama sizin bir bilezik için bu kadar olay çıkardığınız durumda çocuğun mesajı sadece tepki koymak olmuş
Karşı tarafa adi demeye hakkınız olmadığı gibi şu an sizin ve ailenizin arkasından ne paragöz aileymiş Allah'tan hemen farkettik dediklerine de emin olun

Son düzenleme:
benı anladıgın ıcın tskler.o sadece sorunlardan bırıydı ayrılma sebebımız de bu degıl.her ıkı tarafdada hatalar oldu bunu cozecek olan bızdık ama kendısı kacmayı tercıh ettı

Peki siz bu çocukla konuşmaya gittiğinizde yaptığınızın hata olduğunu belirttiniz mi?Ya da anneniz adına özür dilediniz mi?Bence birleşmek gibi bir niyetiniz varsa suçunuzu kabul edip özür dilemeli,yaptığımız yanlıştı,annemin seni arayıp bağırıp çağırmasına izin vermemeliydim demelisiniz.

canım bu hem söz hem nısan zaten anneler karsılıklı ınada bındırdıler ıste bızde buna engel olamadık ıs bende bıtıyodu bılıyorum.

Hımm kız isteme söz nişan hepsi bir arada oldu yani...

Ama keşke hani kız kardeşinden idareten alınıp takılmış nişanlın sonradan bu bileziği sana almış ya, keşke annene gerçeği söylemeseydiniz, keşke nişanlını aramasına engel olabilseydin..

adam kendini senden ve annenden kurtarmış aglamaya hakkın yok. adamı %100 haklı buldum. hiç muhatap bile olmamış, iyi de yapmış. bilezik takacak başka birini bulursun artık.

Cnm sen hatayi en basta yapmissin daha nisan bile olmadan her haftasonu kayinvalideye gitmek evini temizlemek sana mi kaldi ustelik kiz kardesleri varken bastan cok yuz vermissin kayinvalide de der tabi ben seni altinsiz bile alirim diye
nisanda bi bilezik takmak cok normal ama takmamak icin kirk takla atmislar ustune de is cevurmisler istese nisanlin bile alabilirdi bi bilezik ne ya sanki yat kat mi istedim
bence sen bunlardan kurtulduguna dua et bir bilezik icin cevirmedikleri kalmadi
ve bence asil sorun annesi seni bence istemiyordu yok sa bi bikezik icin bukadar dolap cevirmezdi
hicte uzulme yol ver gitsin
bence sonuna kadar sen haklisin

evet tabıkı özur dıledım o konu kapandı zaten suan herkes bılezıge yogunlasmıs durumda:)bız o konuyu kapatmısken kendısınınde boyle bır msj atması benı uzen

heh işte yaa orayı ben de tam anlayamadım :what:

💑💓

Konu sahibi nisanlisinin evine gitmis kavga kiyamet gece yarisi almis valizini ben arkadasima gidecegim demis nisanlisi da acmis kapiyi bye bye demis.

Konu sahibi blof yapmis yani, adamin kendini durduracagini gitme diyecegini falan sanmis. Blof gorulunce de uzulmus. Mevzu o.

bız soylemedık cocugun bılezıgı bana gonderecegı gun kardesımle gızlıce konusurken aramızda duymus bızı banada kızdı sınırlendı gızlı ıs cevırdık dıye

blöf yapmadım gercekten gıdıyodum ben ama gece 12 olmus bu saatde gıtme demesını beklerdım acıkcası:)

Ee tamamda annen sizi duymuş hemen araması mi gerekiyordu yani anneler benim bildiğim yapıcı olur. .ben anneme eşimle ilgili birşey söylesem hemen konuş der, şöyle yapın der ve eşim hakkında kötü yorum yapmaz yaptırmaz..anne biraz dengeyi sağlayacak iyi olmuş ayrılmaniz..hala sizi haklı bulmuyorum adamın bir adiligi yok siz adi görmemişsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet herkes bilezik icin gibi yorum yapmis ama kiz evi naz evi kale alinmadigin icin caniniz sikilmis tinlamamislar ve bence ayip etmisler bosver basinda belli olmus kurtulmussun bence

Duruma gore degisir.
Eger maddi durumlari iyi degilse bilezik de bilezik diye tutturmaniz cok buyuk ayip.
Ama maddi durumlari iyiyse gelini karisi olacak kizi bu kadar da boynu bukuk birakmak ayip bi bilezik yani atla deve degil.
Ama sizin en buyuk hataniz daha evlenmeden k.validenin evine girip cikmalar ev temizlemeler vs olmus.kendinizi cok kiymetsizlestirmissiniz.kadinin size deger vermemesi de bu yuzden bence.siz hizmetci degil,o kadinin gelecekteki torunlarinin mustakbel annesisiniz.ama hizmetci gibi davranirsaniz hizmetci gibi de muamele gorursunuz.
Maddi durumlarinin iyi oldugunu soylemissiniz.bence yaptiklari terbiyesizlik.sonucta kiz aliyorlar tavuk degil.ne bu belescilik !

Son cümleniz dışında herşeye katılıyorum. Ama kız alıyorlar tavuk değil de ne? Bu kız, affedersiniz, bir mal mı satın alınacak? Gençler evleniyor, yuva kuruyorlar, kimse kimseyi satın almıyor satmıyor. Bu kız satın alma fikrini de bir türlü anlayamıyorum.

zaten adet sadece kıza bilezikler, takılar olunca akla geliyor.. k.validesi "adettir kızım ilk 10 sene benimle oturacaksın" dese idi, vay efendim yıl olmuş 2014 adet neymiş diye söylenen üye dolardı buralar

konu sahibi, bir bilezik için resmen olay çıkarmışsınız.. konu o değil diyorsunuz ama, anneniz yaptığı o ayıptan sonra kim olsa sıcak davranamazdı zaten size.. siz aşk evliliği yapıyorsanız karşı tarafın gönlünden ne koparsa onu yapmasını bekleyeceksiniz.. sizin adetiniz sizi bağlar, demek ki onlarda öyle bir adet yok.. şahsen ben daha tanışma evresinde bilezik isteyen aileden kaçardım, keza onlarda öyle yapmış zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…