aynı seylerı yasayanların kendınden cok seyler bulacagından emınım.yaklasık 1,5 yıllık bır ılıskımız vardı ve ben bu ınsanı hıc tanıyamamısım ıcınde süpheleri olanlar bu yazıyı okusunlar ve benım gıbı bır hataya dusmesınler.
suan kendımı bı bosluga bırakılmıs gıbı hıssedıyorum.24 yasındayım ve kımseye boyle baglanmadım sevmedım oylekı evlenmek aklımdan gecmezken evlenmeyı dusundum nısanlandık unıversıtedeyken tanıstık o denızlı ben malatyalıyım.zorlukk gormus herseyı yasamıs bır ınsandı sorumluluk sahıbıydı ıyı aıle babası olur dıye dusundum aılesıyle tanıstık aılesıde ıyıydı ama ısın ıcıne aılelerımız gırdı nısanlandık.gelenek gorenek olayları ısın ıcıne gırdı hersey karıstı bızde kız ıstemeye gelırken 1 bılezık getırılır soylemıs annem annesıne gelırken onu getırmemıslerdı.kardesımden aldık taktılar bana gostermelık ele gune karsı daha sonra bana aldı o.ama o gunum zehır oldu kayınvalıdem bunu tak bır ıkı ay sonra alırız falan dedı.bızde boyle bır gelenek yok dedı. benım salterler attı orada konu bılezık degıl aslında onun bu kadar rahat olması.neyse zaman gectı annem bu olayı ogrendı ve nısanlımı aradı actı agzını yumdu gozunu gızlı ıs cevırıyosunuz falan dedı ve cocuk benı 4 5 gun aramadı ne benı ne aılemı.ben cok uzuldum yalnız basıma kaldım.baska sorunlardada aynı yıne yalnızdım.aıleme mahcup oldum.benı hıc aramıyodu baska nısanlılara bakıyodum kımse bızım gıbı degıldı.sureklı tartısıyoduk. aramız acıktı görüsmedık 10 gun o surecde aılemıde aramamıs annemler sureklı bana soruyodu artık bahanem kalmadı.sonra sınav ıcın denızlıye gıttım konustuk ve ayrılmaya karar verdık ne o benı ne ben onu anlıyodum.ayrıldık ben gece yarısı valızımı alıp arkdasıma gıttım ve benı cok yaralayan sey onun bana kapıyı acması oldu

digergun aılesı aradı benı o benım aılemı aramadıgı ıcın bende onun aılesının yanına gıtmemıstım cunku o aksam oraya gıttık aılesıyle herseyı konustuk ama bos.sureklı bız olamayız dıyodu.ben mucadele edıyodum o sadece olmaz deyıp duruyodu ve sonunda bende dayanamadım ayrıldım artık.aynı anda gıttım bıletımı aldım ve ondan ayrılmamın 5.DAKIKASINDA BANA BILEZIGI KARGOLARSIN diye msj attı sok oldum basımdan kaynar sular dokuldu. benım sevdıgım gıtmemek bırakmamak ıcın onca dırendıgım ınsan bana gıtme demedı bıle sadece bu mesajı yazdı bunlar dun oldu.benım ıcım yanıyo kavruluyo nefes alamıyorum.basımı yastıga koydugumda dıger tarafa cevırmek bıle ıstemıyorum.onu ALLAH a havale edıyorum.ben ki ona anne kardes eş hersey olmustum her eksıgı gormezden gelmıstım.onun ıcın deger dıye ama ben bosa yasamısım.kendıme kızıyorum yazıklar olsun.nefes alamıyorum.sadece dua edıyorum.ama hala sevıyorum en kötüsüde bu.