HERSEY YALANMIS ...

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Merhaba kizlar.biriyle tanistim saglikci memur 3 ay oldu.daha onceki konumda var..evlenmeyi dusunuyoduk aslinda o hala dusunuyor..yuzuk aldi ailesine soyledi tanistirdi bende tanistirdim falan..hersey cok guzeldi.burada benim memleketimde memur..kirada oturuyor ranistigimizda baska bir sehirde evi oldugunu arabasi oldugunufalan anlatti hep hatta buradaki evine gittigimde bile kendi oturdugu ev saniyordum..hepsinin yalan oldugunu ogrendim..aciklamasini da su sekilde yapti..1+1 evde oturdugunu saniyodum ailesi geldi diye arkadasiyla 3+1 evi degistirdi bana bunu demisti yalan oldugunu anlayinca ailem cok gelip gidiyor ev kucuk diye gelmezler diye yalan soyledim sana da dogrusunu aciklayamadim dedi..diger eve gelince baska ildeki babasinin yatirim amacli aldigi ama kredisini suan kendisi odedigini (pesinati babasi yatirmis) ileride kendisine kalacagini soyledi.ailesinin memleketinde evi var yaasadiklari bu arada.araba da ayni sekilde..ben 2 saattir neden bu kadar yalana dahil oldum anlayamiyorum..bana neden soyledigini bilmedigini kaybetmekten korktugunu cok sevdigini evlenme konusunda hala kararli oldugunu zaman icinde bir sekilde ev almaya calisip bunu hissettirmemeyi dusundugunu soyledi..itiraf etmeden telafisini yapmaya calisacakmis ogrenmeseydim..benim malda mulkte gozum olmadiginu en bastan dile getirdim suan cok kirginim ne yapacagimida bilmiyorum

Mal mülk olmadan onu sevmeyeceğini düşünmüş özgüveni eksik ! Gözünü boyamak istemiş. Ama yalan söyleyen insam kim bilir daha neler çıkaracak karşına iyi düşün.

Yalancı olmasın da bir insan gerekirse cebinde 5 kuruşu olmasın. Çalışır didinir kazanır yeter ki yalancı olmasın.

mal mülk konusunda yalan söylemiş.
ayrilirsaniz demekki malimda mülkümdeymiş gözü diyecek.
ayrilmazsaniz yalanların büyük ihtimal arkası gelecek.
beni malım mümkün için terketmedi diye kendi egosunu tatmin eden bir adamın yalanlarina göz yumarim sorun değil diyorsanız tercih sizin hayat sizin..
hakkinizda hayırlısı olsun.

Allahini seven uzerime bir iki paragraf atsin
Anladigim kadariyla cevaplayayim
3 aydir taniyorsunuz adami,yalanci madrabazin teki. Gitmis kendi kendine yuzuk almis vs.

Bugün bu yalanı söyleyip açıklama yapıp telafi edeceğim diyen yarın başka yalan söyleyip yine telafiye getirir işi. Üzülmek istemiyorsan uzak durmalısin.

Çoluğu çocuğu çıkmazsa şaşırmam yalan yılan gibidir.

Benim bir arkadaşımın sevdicegi kadrolu memur oldugunu söylemiş, sonradan sözleşmeli olduğu anlaşıldı. Onu begenmemenden korktu heralde dedim. Arkadaşım da bu küçük yalana göz yumdu. Sevdicek 1 ay sonra arkadaşımı aldattı.
Ben kolay yalan söyleyebilen insanlara guvenemiyorum nedense

İnanın ne yalandı ne doğru hiç belli değil konunuzda.

hepsini okumadım at o adamı hayatından . durduk yere yalan söylemiş daha neleri yalan küm bilir

Senin sorun etmeyeceğin, kendince yalan söylemesini gerektiren bi konu olmadığı halde bile çok kolay bi şekilde yalan söyleyen bi insan zorda kalınca kendini kurtarması gereken bi durum olunca kolaylıkla tekrar yalan söyleyecektir. Bunu göze almamalısın

cok kolay yalan söylüyormuş hemen hemennnn ayrıl.

Uzaklas bu kadar kolay yalan soyleyebiliyorsa daha neler soyler.

Evi barkı, yeri yurdu belli olmayan adamdan hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…