hersey.yolunda Burun Estetiği Ameliyatı

Merak edenler vardır bayadır girmiyorum forumda bu bölüme. zaman çok çabuk geçiyor ameliyat olalı 15 ay oldu, çok şükür nefes problemim yok, ilk zamanlar çok oluyordu ama geçti. burnumun şekline gelirsek öyle her açıdan bakıldığında düzgün kusursuz bir burun değil, hayran kalınacak bir tarafı yok yani. ama takmıyorum, bazen çok incelediğimde sinirlenmiyor değilim; pek hoşuma gitmiyor ama önemli olan sorun nefes alamamdı o düzeldi diye takmamaya çalışıyorum görüntüyü. doktorum kayseride saffet örs, forumdan araştırıp karar vermiştim. sonradan baktığımda memnun olanlar da var benim gibi eh işte diyenler de. benim fikrim öyle harika diyebileceğim bi dr. değil, memnuniyetim orta derecede

Son düzenleme:
Yalnız kızlar birşey soracağım... Ben ameliyat olalı 15 ay oluyor burun kenarlarımda kırışıklıklar oluşmaya başladı, göz diplerime yakın kısımlarda:S normalde çok şükür ne göz altı ve çevresi kırışıklığım var ne de yüzümün başka bir yerinde ama son zamanlarda bunu farkettim burnumun yan dip kısımlarında çizgiler oluştu, ben ameliyata bağlıyorum ama bilmiyorum yine de. kendimce şöyle bir mantık yürüttüm; ameliyat esnasında deri tamamen kaldırılıyor ya o yüzden mi acaba diye düşünüyorum, birde cildim çok hassas ve ince bir derim var. genelde yüzde kırışıklık olanlarda ya göz çevresidir ya da dudak kenarları mimik kırışıklıkları, ben de o bölgeler gayet iyi bi sorunum yok, sadece burnumda oluşanlar canımı sıkmaya başladı. yaşımı soranlar olabilir belki:) temmuzda 28 olacağım. yaşlanma belirtileri mi yoksa bunlar:D

hayır sormadım en son kontrolüme gitmedim ama yakın zamanda uğramayı düşünüyorum, bakalım ne diyecek. benim gibi şikayeti olan var mı ameliyat sonrasında?

malesef ben billiyorum bu durumu:KK43:..revizyon oldum bende bu sebepten..ilk ameliyatımdan sonra dikkat etmemiştim yapışıklık oldu..nefes problemi yaşadım ardından..şimdi sırf bu sebepten 2. yi oldum..ameliyattan bi kaç ay sonra gidildiğinde ameliyatsız çözülecek bi durum..bence vakit kaybetmeden doktoruna git derim ben..
Revizyonu hakan beye mi oldunuz memnun musunuz

Back
X