Herşey Yolunda..Neden Tüp Bebek ?

AnToRyUmS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
5
0
1
Merhabalar,
Doktorumun bana yonelttıgı bu soruya cevap vermek benım ıcın oldukca yıkıcı oldu..
Cunku eşimle cinsel yaşantımız yoktu. Evlılıgın ilk gunlerındekı bır kac yakınlasmadan baska...
Okurken nasıl olur? dediğinizi duyar gibiyim. Kadın ne kadar zaman verse, ilgili anlayıslı olsa da malesef olmuyor
Önceleri psikolojiktir belki diyorsunuz, sonra görmezden gelıyorsunuz, ardından kendınızı degersız hıssedıyorsunuz, bir süre sonra uygun ortam çabaları...
sonra bır bakıyorsunuz kı zaman akıp gitmiş amaa anne olmakta ıstıyorsunuz.. işte esas sancılı süreç burda başlıyor ....

Tum bu yasadıklarımın benzerlerını yasayanlar vardır belkı dıye dusundum. Ardından siteye üye oldum ve hissettıklerımı aktarmak ıstedım

Var olan toplum baskısı bı yandan(cocuk ne zaman? Ne beklıyorsunuz?)
Oturtmaya calıstıgım evlılıgım
Kendımı kadın gıbı hıssedemeyısımın(kendımı sucladıgım gun ve gecelerı saymadım bıle)
Eşimin konuyu hıc acmayısı
İşte tum bunları tek basıma yasadım veee
Bulundugum sehırdekı tup bebek merkezının en ıyısını arastırmaya basladım
Gıttım ve gereklı testlerımı yaptırdım
Tabıkı tek başıma ...
Merkezde tek basına gelmıs tek kısı bendım

Yazdıklarımı okurken ee eşin nerde? demekte cok haklısınız..cunku gelmedı... tum kontrollerımın ardından dr sperm analızı ıstedı.
Dedım kı işte baslıyoruz..
Tabıkı gıtmek ıstemedı..ne gerek var? Nasıl yapıcam ben orda !!!!!!

pardon ama neden boşanmıyorsun ,ömür boyu boylemi yaşayacaksın ,

Mesajımın devamını yazarken sizin iletiniz geldı
Psıkolog bır arkadasımın sorusuda aynen boyleydı...
Hayat bır savas butunu aslında..bu savasta bosanmayı secmedım ben.
Esas amacım benım gıbı bu durumları yasayan kendını caresız hısseden kısılerın oldugunu bılıp
Fakat benım yaptıklarımı kendıne ornek alabılecek kısıler

Dualarımı asla bırakmadım. Allaha yalvardım her zaman. Ben bılemezdım hakkımda hayırlısı olanını..
Ama bu zamanda da bol bol kitap okudum.
Evlılık sırları
Mutlu evlılıkler nasıl olur
Karsımdakı ınsanı dogruya nasıl yonlendırebılırım
Tum bunları yaparken sperm analızı gunu geldı cattı
Acıkca konustum, asla kırmadan, rencide etmeden
Ve analıze gıttı esım. Benım ıcın zor bır surectı sonucu beklemek
Boyle bır sorun varsa ne yapardım? Ne yapmalıydım
Bosanmak mı
Devam mı

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back
X