tatıle çıkacağım 2 hafta var ama daha çıkmama patron son anda dönmezse tabi. bunaldım zaman gecmek bılmıyor. bu ısyerı de artık bana neredeyse hiçbirşey katmıyor ondan da sıkıldım bıraz.Bir molaya ihtiyacınız var her şeyi toparlamak için.
Aynı rutin bir süre sonra bıktırıcı olabiliyor.Bakınız tükenmişlik sendromu.
İzin alın gidin.Akrabaları görmek zorunda değilsiniz.Annenizi babanızı görün sadece.Tatile gitme imkanınız yok mu?
temmuz ortasına taa izin aldım. ancak verebıldıler onu da zar zor yok yaz olmaz yok bılmem ne yok bı dusuneyım nedense hep bana bu cevabı verıyorlar.izniniz varmış işte izin alın? ailenizin yanına gidin bir kaç gün sonrada bir tatil size çok iyi gelecektir.
adam değil kadındı.İzniniz varsa ve almak istiyorsaniz alin kim ne diyebilir buna..bugün yasadiğiniz olayda da adam saçmalamış..densiz insan çok..
Biraz fazla abartıyorsunuz sanki her şeyi. Depresif ruh halinden olsa gerek. İzniniz var ama alamıyorsunuz. Ailenizin yanina gitmek istemediğiniz için uğraşmıyorsunuz anlaşılan. Aileniz haklı olabilir. Gidince akrabalar ile görüşmeyin. Kendi ailenizi görün sonra başka bir yere denize vs. tatile gidin. İlla orada kalmanız gerekmiyordur sanirim. Tam anlamadım evlisiniz galiba eşiniz ile de gidebilirsiniz. Biri kimlikler farklı olunca yanlış anladıysa siz doğrusunu söyleyin. Toplum olarak biraz meraklı insanlara sahibiz. Bunda da abartılacak bir şey yok. Kilo almak da büyütülecek bir şey değil. İstiyorsanız verirsiniz.
Silkenin bence..
Hepimiz ara ara boyle bikkin sikkin oluruz hayat iste.size.tavsiyem youtubede neslican tay in videosu var onu izleyin hakikaten hayata bakis aciniz degisiyo bi cok video izledim ilk kez bi video benim hayatimi sorgulamama sebep oldu.neslican tay ben bir bacaktan ibaret degilim adli videomerhaba herkese,
kendimi çok bitkin ve yorgun hissediyorum . sadece bir sebebi yok aslında pek çok sebebi var . sabahları uyandığımda saçımı taramak bile gelmiyor içimden önceden böyle değildim hiç şımşıkır giyinirdim şimdi hiç içimden gelmiyor. alışveriş bile yapmak istemiyorum neredeyse. arkadaslarım bile sen neden kendını bu kadar saldın dıyorlar. herseye hemen sınır oluyorum.
iş hayatında eziliyorum . hakkımı alamadığımı düşünüyorum. kendimi ifade edemiyorum çoğu zaman bu konuda çok yoruldum. iş arkadaslarım bıle sen çok ıyınıyetlısın dıyorlar. çok iznim var ama kullanamıyorum. halbukı bıraz tatıl yapsam belkı ıyı olur.
ailem uzakta yasıyor ızın al gel bız senı göremıyoruz dıyorlar ıznım olmadığını söyleyınce de o zaman rapor al gel senın nıyetın yok gelmeye vs dıyorlar gercekten de gıtmek çok ıstemıyorum çünkü akrabalarımı sevmıyorum aılemın yanına gıdınce de mecbur göreceğim onları.
saçlarım çok uzun neredeyse belıme kadar güzel ama şekil versem ne seklı vereceğim hergun hergun de olmuyor kı zaten içimden gelmıyor.son aylarda kılo aldım kendımı ıyıce saldığım için bundan da bıktım . hayatımda almadığım kadar kılo aldım.
bugünde garip bir olay yasadım. biryerde ödeme yapmam gerekıyordu. kımlık yoktu yanımda pasaport olur mu dedim olur dedıler pasaportta da evlenmeden evvelkı soyadım yazıyordu. baktı sizi tanıyorum soyadınız mı değişti dedi evet dedim. tüh vah ne kadar evli kaldınız çocuk vs var mıydı demeye başladı acır bir halde . dedim ne alaka ? dedi ki ayrıldınız sandım. o evlenmeden evvelkı pasaport dedim. ha tamam falan demeye başladı ama ona ne ki yani.
böyle işte çok sıkıldım içimi dökmek istedim.
iznim var şu an 3 hafta kadar. ama yaz dönemınde sadece bır hafta ızın verıyorlar. onu da eğer son anda bana birşey çıkarmazlarsa temmuz ayının ortasında kullanacağım daha 2 hafta var hemen hemen. aılemın yanına da bayram tatılınde gıdeceğim. eşimle gideceğim tabı hepsıne .
çok sıkıldım işim biraz parayla ılgılı para para para hergun bu kelımeyı duymaktan gercekten bıktım. belkı de ondan. burası bır aıle şirketı hergun para yok para yok ah para olsa vs artık mıdem bulanıyor.
temmuz ortasına taa izin aldım. ancak verebıldıler onu da zar zor yok yaz olmaz yok bılmem ne yok bı dusuneyım nedense hep bana bu cevabı verıyorlar.
Biliyorum o kızı .Hepimiz ara ara boyle bikkin sikkin oluruz hayat iste.size.tavsiyem youtubede neslican tay in videosu var onu izleyin hakikaten hayata bakis aciniz degisiyo bi cok video izledim ilk kez bi video benim hayatimi sorgulamama sebep oldu.neslican tay ben bir bacaktan ibaret degilim adli video
Bende Makesef ki öyle net durabilen biri Değilim . Hemen salıyorum kendimi ama çok hakkım yeniyor bu açık ve netherkesin zaman zaman yaşayabileceği bir durumdasınız, emin olun geçecek. izin konusunda yaşadığınızın aksini çok çok nadir duydum. hep yokuşa sürerler. izin isterken duruşunuz çok önemli ne kadar kendinize güvenirseniz size hayır demeleri o kadar zorlaşır.
Söyledim biz bakarız vs diyorlar hepSiz kesin olarak çıkış yapacağınızı belirtin. Hatta otel ayarladık falan da deyin. Uşak bileti vs. İzninizi yemesinler.
Çok benzeri benimde basıma geldi . Gecen sene rezervasyon yaptırmıştım ama gidemedim düşün bak sadece 3 gün için erken rezervasyon . Olmaz dediler ve yapılacak hiçbir iş yoktu Yanımdaki arkadaşta ben idare ederim dedi . Malesef tatili ertelemek zorunda kalmıştım.en doğal hakkınızda bile bir insanın keyfine bağımlı olmak gerçekten çok can sıkıcı..
ben de işimde henüz 1 yıllıkken erkek arkadaşımla gezi planı yapmak istedik, zarar etmemek için rezervasyonları olabildiğince çabuk yapmamız gerekiyordu. önce birimimde işleri beraber yaptığımız arkadaşıma danıştım, 5 gün izin almak istediğimi ve tarih aralığını söyledim, onun için sorun olmadığını söyledi. amirime sordum birimimdeki arkadaşın o tarihte yerinde olacağını duyunca, bir üst amire sor dedi. neyse gittim daha çok vakit var sonra gel dedi, bir süre geçti 1 hafta sonra konuşalım dedi, 1 hafta geçti pazartesi gel dedi, pazartesi gittim aynı tarihlerde ben de izin almayı düşünüyodum, duruma bakalım cuma yine konuşuruz dedi. ben şok oldum sanki aynı işi yapıyoruz. konumumuz o kadar farklı ki, beni idare edecek arkadaşım bana tamam ben müsaitim sorun yok demiş. ki bu amirim böyle şeyleri hiç takan biri değil, bütün birim başkanlarına aynı anda izin verdiği çok oldu kimden imza alacağımızı bilemiyorduk. cuma günü tekrar gittim ben arkadaşımla plan yapmıştım bu tarihten başka bir tarihte izin alamıyor dedim. beni yine yanıtsız yolladı, öğleden sonra da tamam iznin kabul edildi dedi. diğer birim başkanı da yanıma gelip bizden habersiz, izin almadan neden rezervasyon yapıyorsun böyle şey olmaz diye beni azarlayıp cevap vermemi beklemeden gitti. halbuki rezervasyon yapamamıştım ve beni uzun süre oyaladıkları için baya zarar ettik. bu iki kişi daha önce de, iş yerinde herkesin gittiği eğitime iş yoğunluğu bahanesiyle beni göndermek istemediler, belirsiz bir tarihe ertelettiler sonra da eğitim tarihinde birim başkanı izin aldı tatile gittisayenizde ben de içimi döktüm
Söyledim biz bakarız vs diyorlar hep
Sallıyorlar yani
Çok benzeri benimde basıma geldi . Gecen sene rezervasyon yaptırmıştım ama gidemedim düşün bak sadece 3 gün için erken rezervasyon . Olmaz dediler ve yapılacak hiçbir iş yoktu Yanımdaki arkadaşta ben idare ederim dedi . Malesef tatili ertelemek zorunda kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?