• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyden bıktım

Kendini bakimli yapmaya ilk önce kuaförden baslayanilirsin. Git sacini güzelce kestir boyat, güzellik merkezine ugra maske makyaj yaptir
Bu ilk adimi ainca zaten gerisi gelir :)

Icinden gelmemesinin sebebi vardir ilk once onu cozmeye calis bence ve icinden gelmiyorsa kendini heveslendir netten moda dergilerine saclara vesaire bak o zaman istek gelir belki.
Normal zamanlarda tatile gitmek için vs giyim kuşam alacağım ama işe giderken vs hiç içimden gelmiyor süslenmek

Hayatınızdan memnun olmayı önce kendiniz istemelisiniz..öneriler gelmiş zaten aşağı yukarı rutinlerden herkes sıkılmış durumda.uzun zamandır ne yapmak istiyorsanız yada planlayıp ertelediğiniz şeyler varsa onları yapın..şehirden iki saat uzaklıkta biryere gidip bir gece konaklamak bile size olumlu olarak yansıyacaktır..

Ayrıca bele kadar uzun saça sekil vermeyi geçin, taramak bile işkence gelir insana :) biraz kestirip fresh bir görüntüye kavuşun..tonlama,balyaj vs yaptırın..akşam eve gidince radyo açıp eşinizle çılgınca dans edin..enerji dolmak için önce hareket şart ;)

Hayatınızdan memnun olmayı önce kendiniz istemelisiniz..öneriler gelmiş zaten aşağı yukarı rutinlerden herkes sıkılmış durumda.uzun zamandır ne yapmak istiyorsanız yada planlayıp ertelediğiniz şeyler varsa onları yapın..şehirden iki saat uzaklıkta biryere gidip bir gece konaklamak bile size olumlu olarak yansıyacaktır..

Ayrıca bele kadar uzun saça sekil vermeyi geçin, taramak bile işkence gelir insana :) biraz kestirip fresh bir görüntüye kavuşun..tonlama,balyaj vs yaptırın..akşam eve gidince radyo açıp eşinizle çılgınca dans edin..enerji dolmak için önce hareket şart :KK66:
Bugun biraz alışveriş Yaptım yarın da yapacağım 2 hafta sonra nasipse tatile gideceğim . Hafta sonu olması sebebiyle bugun de keyfim yerinde çok şükür ;)
Değişik kitaplar aldım bir de kafam dağılır belki de bunlarla en kısa zamanda kuaföre de gideceğim .
Çok Sağolun Önerileriniz için :)

Back
X