• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyden çok sıkıldım...

sendebenmgibi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
158
29
18
Herşeyden sıkıldım ne yazıcam buraya ne diyecegim bilemiyorum içimi dökücek derdimi anlatacak beni anlayan bir insan bile yok evliyim bi çoçugum var gurbetteyim kimseyi tanımıyorum kimsede beni bütün gün evdeyim dışarı çıksamda küçük yer burası bi saat sonra gene evdeyim çok bunaldım çok sıkıldım yalnızım yalnız ne yapçagımı bilemiyorum kendime çare bulamıyorum:(((

Zor ya daha yeni misin orda zamanla çevre edinirsin sabırlı ol sen nerdesin ailen nerde ki

bi meşkale bulsan kendine bu kadar sıkılmazsın aslında ilgini öeken biseyler yapsan evde olabilir bi kurs tarzı bir yer olabilir

Ben yurtdışı sandım sosyallesebilecegin yerler vardır ya kurslar dernekler sohbetler araştır bi istersen kocan da bişey demiyosa dışarı çıkmana ki demiyo heralde ben gidemiyorum her yere eşim yüzünden karisiyo çok
Yok canım ya kurslar var ama 3 bucuk yasında çoçugum var ve bırakabilecegim birileri yok o yüzden kurs falan yok bina da komsularla sohbetimz de yok herkes işinde gücünde sadece selam Merhaba yani alternatif bir yol bulamıyorum

Eşim aksine sıkıldım dedikçe çık gez dolaş biraz diyo ama küçük ilçe burası istanbul gibi degilki geziyorum bi saat sürüyo gezmek çevre olsa git kahve iç çay iç sohbet muhabbet ama yok olmuyo yani çıkmıyor karsı ma böyle birileri buda benim imtihanım sanırım

Herşeyden sıkıldım ne yazıcam buraya ne diyecegim bilemiyorum içimi dökücek derdimi anlatacak beni anlayan bir insan bile yok evliyim bi çoçugum var gurbetteyim kimseyi tanımıyorum kimsede beni bütün gün evdeyim dışarı çıksamda küçük yer burası bi saat sonra gene evdeyim çok bunaldım çok sıkıldım yalnızım yalnız ne yapçagımı bilemiyorum kendime çare bulamıyorum:KK43:((
Anlıyorum çok zor bir durum ama kitap oku bebeğinle beraber yapacağın eğlenceli bir şeyler bul çevre kurana kadar sakın yanlızlığa alışma meşgul et kendini bir şeylerle

Anlıyorum çok zor bir durum ama kitap oku bebeğinle beraber yapacağın eğlenceli bir şeyler bul çevre kurana kadar sakın yanlızlığa alışma meşgul et kendini bir şeylerle
Ahh ahh okadar alıştım ki 5 sene oldu zaten tüm eglencem bebegim o olmasa napardım bilemiyorum evi bile tasıdık mahalle degiştirdik eşimde üzülüyor halime bensiz dışarı dahi çıkmıyor benim durumumu bildigi için yani onada zor banada yani bazen okadar çok ihtiyac duyuyorum ki bi arkadasla kahve içip sohbete allah yardımcım olsun

Ahh ahh okadar alıştım ki 5 sene oldu zaten tüm eglencem bebegim o olmasa napardım bilemiyorum evi bile tasıdık mahalle degiştirdik eşimde üzülüyor halime bensiz dışarı dahi çıkmıyor benim durumumu bildigi için yani onada zor banada yani bazen okadar çok ihtiyac duyuyorum ki bi arkadasla kahve içip sohbete allah yardımcım olsun
Âmin bu arada hangi ülkede yaşıyorsunuz

Türkiye çanakkale
Şakacı:63: öyle bir yazmışsın ki insanlar anlamıyor yok gurbetteyim dedim gavur memleketine ayak uydurmamış dışlanmış hissediyor :KK53:Türkiye kendi memleketindesin sanki bizler hergün kokteyllerde partilerde arkadaşlarla beraber kopmaya gitmiyoruz :oops:çok sıkıldın mı aileni akrabalarını dolaş dur komşunda mı yok sanırım orada nefes alanan canlı varlıklar vardır iki slm ver hal hatır sor sonrasında kankilik garanti:KK19:

Şakacı:63: öyle bir yazmışsın ki insanlar anlamıyor yok gurbetteyim dedim gavur memleketine ayak uydurmamış dışlanmış hissediyor :KK53:Türkiye kendi memleketindesin sanki bizler hergün kokteyllerde partilerde arkadaşlarla beraber kopmaya gitmiyoruz :oops:çok sıkıldın mı aileni akrabalarını dolaş dur komşunda mı yok sanırım orada nefes alanan canlı varlıklar vardır iki slm ver hal hatır sor sonrasında kankilik garanti:KK19:
Zaten sıkıntı burda ailem yok Komsu da yok çünkü çalışıyor hepsi sabah gidiyorlar akşam eşleriyle geliyor lar kimin kapısını çalıyon bu durumda hoş çaldıgımda oldu bu devirde komsuluk falan yok ben sadece dertleşmek istedim kızlar sıkıntıma çare bulamadığım için yani sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum öle olsaydı böle olsaydı diye ama olmadımı olmuyo

Back
X