• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyden çok yorgunum

İş arkadaşlarımdan hoslanmıyorum ev cevremden insanlarla görüşüyorum kısmını okumamış bile. Abuk sabuk insanları ayristirmaya calistirmayın. Kadınların acik giyinerek dikkat cekmeye calismasindan bahsetmen de ayri igrenc geldi. Senin onceki yorumlarini okuyunca sasirilmiyor. Anlamissindir :))
Herkes dikkat çekmek isteyebilir

Kızlar merhaba sizinle biraz derteşmek istiyorum. Doğuda ücra bir yerde hemşirelik yapıyorum merkezden 2 araç değiştirerek çalıştığım yere ulaşıyorum . Sosyal hayat zaten yok sabah en geç 7 de kakıyorum saat en erken 4 de eve geliyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum . Yalnız yaşıyorum evimi bildiğiniz hafta içi pislik götürüyor eve gel yemek yap o bulaşığı bile yıkamama Halim kalmıyor sonra neden düzensiz evim diye canım sıkılıyor yaşadığım yerde iş arkadaşlarım hep kötü niyetli dedikoducu insanlar birbirine yardım eden insanlar dost aşk hiçbirsey yok bıktım hayattan yaşamam istemiyorum bazen ruhum daralıyor😔
Yani 7 4 çok uzun bi süre değil,üstelik tek yaşıyorsunuz eviniz düzenli olması gerekiyor haftada bir dip köşe yapın haftaiçi aparatif yemek bulaşık tamam.Bizim yerimizde olsanız nolur 2 çocuk yemek bulaşık çamaşır üstelik 7.7 çalışıyorum bi üyenin dediği gibi kan değerlerinize baktırın .Allah güç kuvvet versin inşalllah.

Allah askına sen iyi misin? Doguya laf atan kim. Ben doguluyum. Bir baska dogu sehrinde de görev yapıyorum. Doguya laf atıldigini nerden cikardin?? Konu sahibine örnek vermek içn dedim lafı cımbızlamışsınız.Kompleksli misin nesin ya git erciste göl kenarında az yürü gerginligini atarsın
Aman dur bacım bu arkadaş konuyu Doğu batıdan başlayıp sulanmaya getirir şimdi :)))

Bi insanın aktivitesi olmadığında yani zaman kalmadığında ekstra strese giriyor oysa ki bi sinemaya, seyahat gittiğimizde böyle miydik? Uzun bir süre motive ederdi insanı. Bu birçoğumuzda azalmış durumda maalesef. Yaşadığınız bölgeninde size kattığı mutsuzlukta girince devreye beden yoruluyor tabi rutine bağlıyor çünkü. Yoksa çalışma saatleriniz çok iyi gerçekten dinlenip yemek yapmaya hatta temizlik yapmaya kadar vaktiniz oluyor normalde. Oradan kısa sürede gideceğiniz düşüncesiyle gidin işe sanki çoktan karar verilmiş gibi. Birde o şehrin ne gibi aktiviteleri, kursları var ilginizi çeken onları takip edin yeni arkadaşlar edinirsiniz .

Kızlar merhaba sizinle biraz derteşmek istiyorum. Doğuda ücra bir yerde hemşirelik yapıyorum merkezden 2 araç değiştirerek çalıştığım yere ulaşıyorum . Sosyal hayat zaten yok sabah en geç 7 de kakıyorum saat en erken 4 de eve geliyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum . Yalnız yaşıyorum evimi bildiğiniz hafta içi pislik götürüyor eve gel yemek yap o bulaşığı bile yıkamama Halim kalmıyor sonra neden düzensiz evim diye canım sıkılıyor yaşadığım yerde iş arkadaşlarım hep kötü niyetli dedikoducu insanlar birbirine yardım eden insanlar dost aşk hiçbirsey yok bıktım hayattan yaşamam istemiyorum bazen ruhum daralıyor😔
Kendine bir arkadaş veya sevgili bul tüm sorunların çözülür..

Back
X