• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyden herkesten sıkıldım! Kaçıp gitmek istiyorum...

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
34
Merhabalar hanımlar;
Daha önce nisanlim ile ilgili konu acmistim...
Şu anda bana hiç birşey yapmıyor..
Aramiz da gayet iyi ..
Ama icime sindiremedigim öyle çok sey var ki...
Daha önce binlerce kez dile getirdiğim için şu an dile getirmek hem istemiyorum hem anlaticak gücüm yok hemde anlattığım zaman daha önce çok anlattığım için huzur bozan oluyorum...
Esas sıkıntım ise iş..
Oturduğum yer merkeze çok uzak ..
Turist bir bölgede yaşıyorum bunun için iş sahasi olarak çok yetersiz..
Verilen ücretler ise tek başıma yasamama müsade etmiyor..
Iki üniversite bitirdim..
Üç tane sertifikam var..
Iyi sayilabilecek yabancı dilim var.
Icra Müdürlüğü sınavından mülakatta elendim..
Bankayı kazandım.. Okuyordum ve yaşım küçüktü ailem o dönem göndermek istedi..
En sonda hastaneye iş başvurusu yapmaya gittigimde, açıkça parti yollamaz ise seni ise alamayız dedi resmen yıkıldım..
Marketlere iş başvurusu yaptım siz bizim için fazlasiniz dediler ..
Insanlar hep bir kıyaslama içinde, geçen gün yapılan bir hareket beni o kadar üzdü ki anlatamam..
25 yaşındayım, ailem çok şükür ki sağ ve arkamda ama onlardan bir tl dahi almaya utanıyorum..
Birşey beğeniyorum annem almam için israr ediyor almiyorum..
Nisanliyim, malum evlilik süreci çok stresli ve çok masraflı çalışıp kendim almak istiyorum ve aileme hiç birşey almamalari için rica ediyorum..
Aileme resmen yük oluyor gibi hissediyorum ...
Bi isim olsun uzak yada yakın alıp başımı gideyim kendi duzenimi kurayim öyle çok istiyorum ki...
Hayallerim resmen yıkıldı..
Hangi kapıyı çalsam, yüzüme kapanır oldu...
Herkesten çok ama çok sıkıldım..

Son düzenleme:
Yalnız yaşamak zorunda değilsiniz. Bulunduğunuz bölgede bir üniversite varsa ev arkadaşı bulabilirsiniz. Turistik bölgelerde pansiyonlar çalışanlara odalarını aylık kiralarlar ev kirasından oldukça düşük miktarlara, bu da bir seçenek. Turistik bölgedesiniz yabancı diliniz var isterseniz büyük otellerde iş bulabilirsiniz. Bu tip yerler kalacak yer sorununa da çözüm bulur genelde.

Öyle de olmuyor böyle de olmuyor demek yerine harekete geçin.

Yalnız yaşamak zorunda değilsiniz. Bulunduğunuz bölgede bir üniversite varsa ev arkadaşı bulabilirsiniz. Turistik bölgelerde pansiyonlar çalışanlara odalarını aylık kiralarlar ev kirasından oldukça düşük miktarlara, bu da bir seçenek. Turistik bölgedesiniz yabancı diliniz var isterseniz büyük otellerde iş bulabilirsiniz. Bu tip yerler kalacak yer sorununa da çözüm bulur genelde.

Öyle de olmuyor böyle de olmuyor demek yerine harekete geçin.
Büyük otellere başvuru yaptım.. Henüz geri dönüş olmadi..
Küçük pansiyonlar ise hiç hoş olmayan olaylarla dolu..
Herkes tanidigini eşini dostunu ise sokuyor yardımcı oluyor ..
Ilkokuldan sonra devam etmeyen arkadaşım, belediye de çalışıyor..
Başkanın yakını..
Yani çok yoruldum :(

Marketler "siz bizim için çok fazlasınız" mı diyor ilginç.
Çok düşünceliymiş market sahipleri.

Marketler "siz bizim için çok fazlasınız" mı diyor ilginç.
Çok düşünceliymiş market sahipleri.
Düşünceli oldukları için değil...
Daha iyisini bulursa bırakıp gideceği için..
Yoksa parekende sektörü rezalet vaziyette..

Büyük otellere başvuru yaptım.. Henüz geri dönüş olmadi..
Küçük pansiyonlar ise hiç hoş olmayan olaylarla dolu..
Herkes tanidigini eşini dostunu ise sokuyor yardımcı oluyor ..
Ilkokuldan sonra devam etmeyen arkadaşım, belediye de çalışıyor..
Başkanın yakını..
Yani çok yoruldum :KK43:

Arkanda dayın olmadı mı is bulmak zor evet ama imkansız değil. Bölümün ne bilmiyorum ama bankaların çoğu için iki senen var 27 sonrası giremezsin. Devlet bankarı 30 yaşına kadar alır. Yani elini çabuk tut, her sınava gir.

Oteller şubat mart gibi alım yapar. Henüz cevap gelmemesi normal. Kaybettiğin her sene senin aleyhine olacak. Az çok deme bir yere kapağı atmaya bak. Başka illere de başvuru yap, olduğun yerde kalmak zorunda değilsin.

Bak her şeye bir bahanen var, kendini kandırıyorsun. O pansiyonların birinde yedi ay yaşadım. Kötü bir şey olmadı. Kendi halinde ekmeginin derdinde olan insanlardık hepimiz. Beni de çok korkutmuşlardı zamanında bu tip uydurma hikayelerle.

Gözünü karartıp bir yerlere kendini atmadığın sürece bu ruh halinde kalacaksın. Yasin geçiyor, yeni mezunlar geliyor, tecrübe edinemiyorsun. Bir de evlenirsen unut sen is bulmayı. İs dünyası acımasız.

Sertifikaların iş hayatında bir işe yaradığını ben şahsen görmedim alanınız ne bilmiyorum ama.Ise başlarken hiçbirimiz tatmin edici bi miktar almıyoruz zaten öyleydi böyleydi diyeceginize bi yerden başlayın.Ev kirasını arkadaş bularak azaltabilirsiniz.
Diğer konunuzu da okudum bence düğün işini yeniden düşünün herşeyden evvel

İ
Sertifikaların iş hayatında bir işe yaradığını ben şahsen görmedim alanınız ne bilmiyorum ama.Ise başlarken hiçbirimiz tatmin edici bi miktar almıyoruz zaten öyleydi böyleydi diyeceginize bi yerden başlayın.Ev kirasını arkadaş bularak azaltabilirsiniz.
Diğer konunuzu da okudum bence düğün işini yeniden düşünün herşeyden evvel
Ne kadar isterse versin önemli değil benim için..
Kiralar 800 tl den basliyor..
Verilen ücret 1500..
Su elektrik gıda yetmez keşke yetse..
Ortam o kadar bozuk ki ev arkadaşı konusuna cesaret edemiyorum .
Tanıdık olması lazım.
Sabit bir isim olmadan evlenmeyi zaten düşünmediğim için evlilik şu an için askıda en azından bizim de o süre de ne olcagimizz kendini belli eder..
Belki de o yüzden olmuyor .

İ

Verilen ücret 1500..
Tanıdık olması lazım.
Sabit bir isim olmadan evlenmeyi zaten düşünmediğim için evlilik şu an için askıda en azından bizim de o süre de ne olcagimizz kendini belli eder..
Bunların hepsi bahane sizde farkindasinizdir bence.
Sizinle aynı durumdayız ev arkadaşımı internetten buldum düşünün.Evet ilk başta korktum mu korktum ama oturduğumuz yerde kimse bize al sana 3000 5000 lira maaş falan demiyor.İstiyorsanız mücadele edeceksiniz.
Ay sonunu zor getiriyorum ama çalışmanın verdiği o his hiç bir sey de yok.Siz yola çıkın şikayet etmek yerine allah yardım gönderir,ben böyle inanıyorum ve inanın yaşadım bunu.Size de tavsiye ederim daha mutlu olacaksınız.

İ

Verilen ücret 1500..
Tanıdık olması lazım.

ayrı eve çıkmak zorunda mısınız? anlamadım. 1500 lira başlangıç için hiç yoktan iyidir.

Merkeze cok uzağım gidip gelemiyorum yoksa tabi ki cikmam

yani bu durumda hiç iş bulamıyosanız ayrı evi göze alın. 800e ev ve ev arkadaşı bulsanız. 400+masraflar. kalanı da size yeter. bence işsiz olmaktan iyidir. yaş ilerledikçe tecrübesiz olursanız iş bulmanız daha da zor olcak.

Back
X