- 21 Kasım 2017
- 28.840
- 124.951
- 598
- Konu Sahibi vitabella23
Ben böyle derdin ızdırasfsgsghshs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yalnız boşanmayı isteyen taraf değildin. Adam bugün gelse gidersin. Nişanlın bıraktı seniBoşanma ile alakalı konu var.Bende ona yazdım bu sebepler var bosanmak için geçerli diye ne var bunda.Rahatsiz olduysan görmezden geliver.
Kime göre agir vaka mesela ? Ağır vakadan kasıt ne ? Herkes kendince değerlendiriyor ve tam olarak bunun için var burası . Birçok bakış açısı duymak için . Ve sana tavsiyem : BOŞANbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı
en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Acıdım size yazıkbenim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Dün gece tatil için geldik o x şehrine. Burda 1+1 bir evde kalıyordu geldikçe. Eşyalı daire olarak tuttu evi. Yatak örtülerini filan ben verdim sonradan.
sabah o işe gitti. Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….
mesaj yazdım evin anahtarını başka birine verip vermediğini sordum … vermediğini söyledi.
Elime aldım bir sarı bez , dizlerimin üstünde tüm evi didik didik sildim… yatak dışında hüç bir yerde kadın saçı çıkmadı… ne balkon ne lavabo ne banyo gideri.. ne tezgah altı ne dolap içi…. Sadece yatakta 3 -4 tane saç….
geldi … sordum … inkar ettii… ama diliyle … vur bana istersen diyor… gözleri suçluluk duygusunu yansıtıyor….
Şok içerisindeyim.
kimin kocasisin senbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Kesinlikle öyle. Boşan dedik diye biz kötü oluyoruz ama olanı da söylemeliyiz.Yani Burda dertleşmek için yazıyorlardır ne bileyim aklı ve zekâsı olan evlenme ehliyetine sahip biri burdan aldığı “boşan “ lafı ile avukatını arayıp dava açmıyordur . Ya zaten bitirmiştir kafasında ya da kendi kafasında affetmek için bir sebep oluşturmuştur birileri de destek olur diye yazıyordur![]()
Ben de biliyorum aksini ima etmedim ki . Bu güruhun zaten boşanmak istemeyene de saygısı yok. Boşanmamak da suç olduBiliyoruz sizin boşanmayacağınızı![]()
Yahu konuları hep eşiyle anlaşamasa ve boşanma üzerine gelmiş burda ahkam kesiyor kafası güzel sanırımYatma şüphesi vardi kanıtım yoktu demedin mi sen? Sanki uzaydan gelmiş hiç alaksiz bişey yazmış gibi davranma bence kadına.
Eskilerin hikayelerini dinleseniz yüreğiniz kaldırmaz. Üstelik köy yerinde kadının boşanma gibi bir lüksü yok. Bahtina kocası iyi çıkarsa ne âlâ. Hiç oraları karıştırmayın o yüzden. Eskilerin savunulacak hiçbir tarafı yok.Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
Ben dedim kız adettendir diyeBoşan demisken eşinin agzi kokuyor diye biri boşanıyodu, on kimse boşan dememişti kiz![]()
ben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suanPeki bu seni neden rahatsız etti yoksa mutsuzun ve cesaretin mi yok![]()
Lütfen ama lütfen bu konuşmanıza örnek olarak bir kaç yorum paylaşın bakalım bizde..bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Nuran senin yorumların çerçevelik kuzumEskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
bence hersey karsilikli. kocamda kocam diyosam esimde karim da karim diyordurKocanızın her şeyini yaparsanız "mutlu olursunuz" tabii. Hele bir yapmayin, aksatın sonra konuşalım. Baba tarafından kira almakla sabahtan akşama kadar dışarıda çalışmak bir mi ayrıca? Üstten üstten konuşmayın ya. Az gözünüz açılsın. Adamlara saçını süpürge etmek matah bir şey değil. O kocalar efendi efendi eşiyle hayatı paylaşmayı öğrenecek.
Boşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugünBen de biliyorum aksini ima etmedim ki . Bu güruhun zaten boşanmak istemeyene de saygısı yok. Boşanmamak da suç oldu![]()
Mesela bu eski filmlere bakarım bazen.Hulya Koçyiğit Türkan Şoray'in 80'lerde çekilen filmleri dul kalan kadına afedersiniz mikrop gözüyle bakıyorlar.O dönemleri o filmler anlatıyor.Eskilerin hikayelerini dinleseniz yüreğiniz kaldırmaz. Üstelik köy yerinde kadının boşanma gibi bir lüksü yok. Bahtina kocası iyi çıkarsa ne âlâ. Hiç oraları karıştırmayın o yüzden. Eskilerin savunulacak hiçbir tarafı yok.