• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:halay:

Eklentiler

• IMG_5700.webp
    IMG_5700.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Haklısın bazı basit şeylerdede ya bosanacam yada boşan diye tayfalar.Bi mücedele et uğraş bak biseyler degişiyormu eğer değismiyorsa o zaman boşanırsın.Şimdiki gelinler hiç bir şey sorun olmasın her şeyimiz olsun kocaları her şeyi yapsın evin temizligi kadar bol para versin kaynana kayınbaba gelmesin ama anneleri kızının evinden çıkmasın.Bi de bu var kadın aman erkeğin bi şeyine evet demiyeyim ki sonradan başıma çıkar diye vallah ben eşimin her işini yapıyorum ve mutlu oluyorum ve mutluyuzda şimdikiler yok biz calışıyoruz herşey müşterek diyorlar.E bende baba tarafindan kira alıyorum gereki eşimin ütüsünü yemegi yapmayayim mı😏😏

Haaa öyle desenize. Öyleyse siz hangi hususlara boşan diyorsunuz tek tek yazın. Dikkatli olmamızı istediğiniz şeyleri de söyleyin. Biz ona göre yorum yapalım. Sonuçta siz öyle uygun görmüşsünüz :KK14:
uygun gordugum durumlari size liste halinde aciklayacagim.defter kalem cikarin

bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Yooo bunun için üye olmamışsınız. Hamilelik için üye olmuşsunuz. Aha da konu bu

adetime 1 hafta var ve yaptigim testte pozitif cikti sizce kimyasal gebelikmidir bu tarz erken cikan sonuclar. 1 kez kimyasal gecirdim o da boyleydi cunku ama sanki hissediyorum bu seferine tuttu gibi birkac belirti yasiyorum

Haklısın bazı basit şeylerdede ya bosanacam yada boşan diye tayfalar.Bi mücedele et uğraş bak biseyler degişiyormu eğer değismiyorsa o zaman boşanırsın.Şimdiki gelinler hiç bir şey sorun olmasın her şeyimiz olsun kocaları her şeyi yapsın evin temizligi kadar bol para versin kaynana kayınbaba gelmesin ama anneleri kızının evinden çıkmasın.Bi de bu var kadın aman erkeğin bi şeyine evet demiyeyim ki sonradan başıma çıkar diye vallah ben eşimin her işini yapıyorum ve mutlu oluyorum ve mutluyuzda şimdikiler yok biz calışıyoruz herşey müşterek diyorlar.E bende baba tarafindan kira alıyorum gereki eşimin ütüsünü yemegi yapmayayim mı😏😏
haklisin canim yani anlatmaya calistigimda bu.tabi millet dramaya eglenceye vuruyor herkeste farkindadir

Al benden de o kadar .. bir boşan gürûhu var nerden geliyorlar anlamadım. Ben boşanmış ikinci evliliğini yapmış biri olarak boşanmayı tavsiye etmiyorum. Tabiki travmatik bir durum yaşanmıyorsa evlilikte.

Olamaz olmamalı ya. Bu kadar hadisiz olmamalı. Kim oluyor de insanlara ahkam kesiyor. Gitsin ötede kumla oynasın :KK76:
Ben de bu ulusa sesleniş konularına uyuz oluyorum 😒 herkesin hayat tecrübesi başka ve kendine göre yorum yapıyor. Beğenmezsen bunun için emoji var tıkla geç ne insanları gıcık ediyorsun 😒

Bacım sen ne diyorsun allasen

Al benden de o kadar .. bir boşan gürûhu var nerden geliyorlar anlamadım. Ben boşanmış ikinci evliliğini yapmış biri olarak boşanmayı tavsiye etmiyorum. Tabiki travmatik bir durum yaşanmıyorsa evlilikte.
Abla senin kocan seni aldatmadı mı? Kocan işten kafasın kaldırıp karım var çocuğum var diyor mu? Hala nasıl şunu yazıyorsun hayret. Daha konun aktif duruyor.
Ama senini gerçekten boşanman lazım. Sırf ikinci evliliğim diye adamı boşamıyorsun

Abla senin kocan seni aldatmadı mı? Kocan işten kafasın kaldırıp karım var çocuğum var diyor mu? Hala nasıl şunu yazıyorsun hayret. Daha konun aktif duruyor.
Ama senini gerçekten boşanman lazım. Sırf ikinci evliliğim diye adamı boşamıyorsun
V vitabella23 sence bu üye boşanmalı mı?

Alkol uyuşturucu eve para getirmeme aldatma anneye bağımlılık vs. Maalesef düzelmiyor.
Bir sene uzak mesafe ilişkim oldu.Cok iyiydi mutluyduk.Nisan oldu.Adetler çıktı önümüze.Erkek tarafı kız tarafı kültür dini sebepler vs. dedikodu güvensizlik.Yetmedi anlaşan ciftken sürekli kavga eden çift olduk.
İçim kan ağlaya ağlaya bir ay sonra mahkeme salonuna gideceğim.Duzelmiyor.
Ay Nuran yeto artık ya valla yetoo ezberledi zaten herkes 🤦

Ben de bu ulusa sesleniş konularına uyuz oluyorum 😒 herkesin hayat tecrübesi başka ve kendine göre yorum yapıyor. Beğenmezsen bunun için emoji var tıkla geç ne insanları gıcık ediyorsun 😒
Ego canım. Herkes bunların istedikleri kalıplara göre yaşayacak, düşünecek. Herkesi her şeyi yönetme arzusundan kaynaklı, komik ve yersiz çıkışlar yapıyorlar böyle.
Her şeye boşan yazan güruhtan rahatsız oluyorlarmışmış. Ayyy nerenin hassas çiçeklerisiniz siz kuşlarım?
Size inat çok sesli bir platform burası canlarım. İsteyen istediğini yasalara aykırı olmadığı sürece yazıyor, yazacak da. Siz de bunun için hiçbir şey yapamayacaksınız. Ohhh canıma değsin. :KK49: Böyle böyle diğer insanların fikirlerine saygı duymaya alışacaksınız.

Kocanızın her şeyini yaparsanız "mutlu olursunuz" tabii. Hele bir yapmayin, aksatın sonra konuşalım. Baba tarafından kira almakla sabahtan akşama kadar dışarıda çalışmak bir mi ayrıca? Üstten üstten konuşmayın ya. Az gözünüz açılsın. Adamlara saçını süpürge etmek matah bir şey değil. O kocalar efendi efendi eşiyle hayatı paylaşmayı öğrenecek.

Peki bu seni neden rahatsız etti yoksa mutsuzun ve cesaretin mi yok 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X