Herseye burnunu sokan görümce

Almak istediginiz bisey varsa söylemeyin kimseye alin süpriz olsun
Alismis kudurmustan beterdir

Kadın annesini düşünüyor ne yani kardeşini aramış suç mu? Siz de iki hediye aliyorsunuz diye havalara girmissiniz. Umarım gorumcene durumu sizden bin kat daha iyi olur ve size zerre ihtiyaçları kalmaz.

Benim Annem İçin de abim tansiyon aleti alacak olsa araştırıp abimi aratdım. Onlar Kocaniz in sonsuza dek ailesi.

Kadın annesini düşünüyor ne yani kardeşini aramış suç mu? Siz de iki hediye aliyorsunuz diye havalara girmissiniz. Umarım gorumcene durumu sizden bin kat daha iyi olur ve size zerre ihtiyaçları kalmaz.

Benim Annem İçin de abim tansiyon aleti alacak olsa araştırıp abimi aratdım. Onlar Kocaniz in sonsuza dek ailesi.
Ogle arasindayim ogleden sonra donecektim yazilanlara ama dayanamadim size yaziyim simdi. Ben onlar esimin ailesi degil mi dedim. Kocam parasini annesine yediriyor mu dedim. Bakin ne dedim. Esimin ailesi de benim aileme de aliyoruz. Aile oldugumuz konusunda bir problem yok. Hatta ben atlayip hallederim diyorum maalesef. Birdaha asla demeyecegim o ayri. Gorumcem cok karismak istiyorsa o zaman bana soylesin de cevabini veriyim. Esimi durtuyor guya. Havalara girdigim de yok. Ah valla guldurdunuz. Bi an acaba gorumcem siz misiniz diye dusundum. Nacizhane tavsiyem oyle herseye burnunuzu sokup insanlarin huzurunu kacirmayin.

ayy ayni luzumsuzdan bendede var ne zaman 2.cocugu yapacagimizi bile oendi planlamaya kalkar aptal aptal e susunca anlamiyolar canim lafi yapistiracaksin ben cok cocuk gormek istiyosan evlende dogur bitane diyecegim ama kendinin evlenmeye cesaretin yokken bizim cocuk sayisinin planini yapabiliyosun cok enteresan dedim birdaha aramadi arasada burnunu sokamiyo

Bize de bi şey alınacağı zaman şundan alın diye söylüyoruz ne olacak ne var ki bunda.ben sadece yarı parayi sizden istemesine takıldım. Madem bi hediye alacaksın kendin öde saçma geldi.

eşiniz size hak veriyorsa takmayın hiç.
bundan sonra takmayın yani..
bu duruma sebebiyet vermeyin..

Isin kotusu benim alacagim markayi onermis. Simdi alinca bak ben soyledim de aldilar olacak.

Sizde başka marka alın. Ben olsam inadına başka marka alır götürürüm. Soğuk savaşı ancak böyle kazanırsınız.
Mesaj; istediğin kadar yırtın benim dediğim oldu, olur. Anlayana fazla bile.

görümce hazır aldıranı bulmuşken aldırma meraklısı gibi gördüm
kayınvalidene de ben söylemesem almazlardı modunda inşalllah söylemiyordur

laf arasında yanlız kaldığınızda pattanak söyleyin
biz birşey alacağız deyince yarısını sen de ver demiyoruz bu yüzden bu tür şeylere karışma de önüne geç açık pattanak söyle ama haddini bilsin

çok sinir olurum bana sormadan ben şuna alacağım paranın şu kadarını sen ver emrivakilerine

Ana kız hergün konuşup ifade veriyor demek ki kızına .
Biri bu görümceyi durdursun .

görümce sanki iki üç kullanımdan sonra annesinden kendine isteyecekmiş gibi geldi
hani nasıl olsa benim olacak bir süre sonra bari benim istediğim olsun gibisine :kahve:

Kayınvalideniz telefonda falan görüşürken söylüyordur bana telefon alacak tansiyon aleti alacak diye söyleyebilir de yani. O dedi diye onun dediğini yapacak değilsiniz sadece telefon alacakmışsınız demiş yani geciktirmeyin anlamında değildir emir verecek hali yok tansiyon aletini de alır verirsiniz birşey derse ben bunu araştırdım beğendim dersiniz ne derse desin boşverin zaten başka şehirdeymiş

Aynısı benimde başıma geliyor. Şöyle ki; kayınvalidem kendi isteklerini görümcem aracılığıyla eşim üzerinden bana iletiyor. Yani kendisi direkt söyleyemiyor, eşim de ben alacağım demediyse ben söz vermişsem bana da şunu al şöyle al diyemiyor. Kızkardeşi abisine o da bana.
Demekki bu işler böyle yürüyor. Ben takılmıyorum. Hatta isteği alınıyor iyi oluyor yani.

Ben açıkçası bir şey göremedim.
Sadece fikir beyan etmiş ne var bunda ?
Alırsınız almazsınız o sizin bileceğiniz iş neticede.
Çok takmamak lazım bence.

konu sahibi bunlar daha sizin iyi günleriniz neden her şeyi siz alıyorsunuz?
Almak sorun değil inanın gerisi sorun . bir gün çoluk çocuğa karıştığınızda sizde diyeceksiniz neden hep biz alıyoruz. hayal kırıklığına uğradıgınız da aldıklarınız dilinize gelmese bile yüreginnizden gececek. İlerde üzülmemek için bu kadar verici olmayın yoksa görümceniz de eşinizde sizi çok üzer.

Genel olarak hazzetmeyebilirsiniz ama tansiyon aletinde şu marka iyiymiş, ondan alın denmesinde tuhaflık yok bence. Sizde birikim olmuş, dediğim gibi genel olarak hoşlanmamışsınız görümcenizden. Kayınvalide de bana şunu alacaklar diye söyleyebilir, bunda da kötü niyet yok hatta övünüyor oğlumla gelinim beni düşünüyor diye aslında iyi bir şey...

Back
X