Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız gorumcenin ağzını da kapamak lazım . Seni arıyorsa sen , eşini arıyorsa esin , uyarsın mutlaka ..Tam olarak duygularima tercuman olmussunuz yemin ederim. Bundan sonra siki siki kapatacagim agzimi. Benimki aptallik iste atliyorum herseye.
Ogle arasindayim ogleden sonra donecektim yazilanlara ama dayanamadim size yaziyim simdi. Ben onlar esimin ailesi degil mi dedim. Kocam parasini annesine yediriyor mu dedim. Bakin ne dedim. Esimin ailesi de benim aileme de aliyoruz. Aile oldugumuz konusunda bir problem yok. Hatta ben atlayip hallederim diyorum maalesef. Birdaha asla demeyecegim o ayri. Gorumcem cok karismak istiyorsa o zaman bana soylesin de cevabini veriyim. Esimi durtuyor guya. Havalara girdigim de yok. Ah valla guldurdunuz. Bi an acaba gorumcem siz misiniz diye dusundum. Nacizhane tavsiyem oyle herseye burnunuzu sokup insanlarin huzurunu kacirmayin.Kadın annesini düşünüyor ne yani kardeşini aramış suç mu? Siz de iki hediye aliyorsunuz diye havalara girmissiniz. Umarım gorumcene durumu sizden bin kat daha iyi olur ve size zerre ihtiyaçları kalmaz.
Benim Annem İçin de abim tansiyon aleti alacak olsa araştırıp abimi aratdım. Onlar Kocaniz in sonsuza dek ailesi.
Isin kotusu benim alacagim markayi onermis. Simdi alinca bak ben soyledim de aldilar olacak.