Bir insan duygusal olabilir ama herseye aglamasini normal bulmuyorum. Yanlis anlamayin sizi elestirmek icin soylemiyorum. Ama benim annemde boyle. Insan bi zamandan sonra artik birakin etrafini kendine verimli olamiyor. Bence destek almalisiniz. Annemle cok konustum, destek almasi icin ama istemiyor.Merhaba,
Herşeye çabuk aglayan biriyim güçsüzlükmüdür bu ?
Kızıncada,kırılıncada bazen sevinincede herşeyde hemen gözlerim doluyor aglıyorum.
İnsanların bunu yanlıs anlamasından korkuyorum kendimi acındırmak için falan yapıyorum sanmalarından ama tamamen istemsiz bişey ?
Bi çaresi varmıdır, daha güçlü durmanın bi yolu...
Ben de öyleyim. Hemen ağlıyorum. Bir çözümü olduğunu zannetmiyorum.Merhaba,
Kızıncada,kırılıncada bazen sevinincede herşeyde hemen gözlerim doluyor aglıyorum.
İnsanların bunu yanlıs anlamasından korkuyorum kendimi acındırmak için falan yapıyorum sanmalarından ama tamamen istemsiz bişey ?
psikolog bu durumun sebebi hakkında bir şey söyledi mi peki ? ben ilk seansta öyle olunca bi daha gidemedim çünküBen de öyleyim hemen sesim çatallaşır lanet olası. Bir ara çok kötü bir dönemdeydim psikologa gittiğimde lafa giremeden "Ben... " dedim ve ardından ağlamaya başladım. "Ay çok pardon niye böyle oldu ki?"demeye çalıştım yine ağlayarak. Bütün her şeyi çocuklar gibi hıçkırarak, ağlayarak anlattım. Baktım psikologtan yüz buldum iyice saldım ağlarken nefes nefese kalıyordum adam mendil verip sakinleşmemi bekliyordu, sonra bir daha baştan hatırladıkça gülüyorum ya ama çok kötü bir durum
Bence güçsüzlük değil. Ben çok güçlü bir insan değilim duygusal anlamda ama bazen ağlamanın da cesaret gerektirdiğini düşünüyorum. Ağlamak zayıflık değil bence.
Ama ben benim için önemli olan birkaç insanla ufak bir tartışmaya bile girsem sesim çatallaşıyor ağlama moduna giriyorum bu huyumdam nefret ediyorum çünkü çok gereksiz.
Ben de sizin gibiydim, şu an duygularımı kontrol etmeyi nispeten öğrendim diyebilirim..Merhaba,
Direkt ağlamamın sebebini konuşmadık aslında. Ben ağladıkça daha çok sıktım kendimi o da bu durumun normal olduğunu, kendimi rahat hissetmem gerektiğini, içimden ağlamak geliyorsa ağlamamı söyledi. Hatta ağlarken "Kusura bakmayın." falan dedim "Bu bir kusur değil gayet insani bir durum." demişti. Tabii derdimi anlatmaya başlar başlamaz ağlamamda daha önce hiçbir şekilde psikologa anlattiğım sıkıntılarımı başkasıyla paylaşmamamın etkisi vardı. Halı altına süpürdüğüm şeyleri paylaşınca beklenmedik bir şekilde ağlama krizine girdim. Ama yanından çıktığımda kuş gibi hafif hissetmiştim.psikolog bu durumun sebebi hakkında bir şey söyledi mi peki ? ben ilk seansta öyle olunca bi daha gidemedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?