- 9 Ocak 2018
- 166
- 259
- 18
- 36
Konu sahibinin anlattığı gibiyim ben de .. hem de sizin söylediğiniz gibi başkasıyla paylaşılmayan şeyler gün yüzüne çıkınca artarak devam etti. bir de ben ağlayınca nişanlım kendini çaresiz hissettiğini söyleyip daha çok bağırıyordu bu da beni daha çok şiddetli ağlamaya sevkediyordu .Normalde evde ağlarken kendimi sakinleştiriyorum sonra toparlıyorum ama orada sanki güçsüzmüşüm baş edemeyecekmişim gibi gelince baya da utandım. utanılacak bir yanı olmadığını mantıken kabul etmeme rağmen hem deDirekt ağlamamın sebebini konuşmadık aslında. Ben ağladıkça daha çok sıktım kendimi o da bu durumun normal olduğunu, kendimi rahat hissetmem gerektiğini, içimden ağlamak geliyorsa ağlamamı söyledi. Hatta ağlarken "Kusura bakmayın." falan dedim "Bu bir kusur değil gayet insani bir durum." demişti. Tabii derdimi anlatmaya başlar başlamaz ağlamamda daha önce hiçbir şekilde psikologa anlattiğım sıkıntılarımı başkasıyla paylaşmamamın etkisi vardı. Halı altına süpürdüğüm şeyleri paylaşınca beklenmedik bir şekilde ağlama krizine girdim. Ama yanından çıktığımda kuş gibi hafif hissetmiştim.
Bir sonraki gidişimde daha rahat ve sakindim.
Siz neden gitmediniz ağladığınız için tepkiyle mi karşılaştınız?
Anladım :) törpüleriz umarım bu huyumuzu...Konu sahibinin anlattığı gibiyim ben de .. hem de sizin söylediğiniz gibi başkasıyla paylaşılmayan şeyler gün yüzüne çıkınca artarak devam etti. bir de ben ağlayınca nişanlım kendini çaresiz hissettiğini söyleyip daha çok bağırıyordu bu da beni daha çok şiddetli ağlamaya sevkediyordu .Normalde evde ağlarken kendimi sakinleştiriyorum sonra toparlıyorum ama orada sanki güçsüzmüşüm baş edemeyecekmişim gibi gelince baya da utandım. utanılacak bir yanı olmadığını mantıken kabul etmeme rağmen hem desonra zamanla ağlmayı da ağlamanın şiddetini de azalttım ama aklımda kaldı acaba o zaman gitseydim ne değişirdi diye size de o yüzden sordum :)
Ağlamak da bir duygudur önce ağlamak zayifliktir savını bir unutun.siz bunu kabul edip dik durdugunuz zaman etrafınızdaki insanlar da kabullenir.Merhaba,
Herşeye çabuk aglayan biriyim güçsüzlükmüdür bu ?
Kızıncada,kırılıncada bazen sevinincede herşeyde hemen gözlerim doluyor aglıyorum.
İnsanların bunu yanlıs anlamasından korkuyorum kendimi acındırmak için falan yapıyorum sanmalarından ama tamamen istemsiz bişey ?
Bi çaresi varmıdır, daha güçlü durmanın bi yolu...
Boşver ağlaMerhaba,
Herşeye çabuk aglayan biriyim güçsüzlükmüdür bu ?
Kızıncada,kırılıncada bazen sevinincede herşeyde hemen gözlerim doluyor aglıyorum.
İnsanların bunu yanlıs anlamasından korkuyorum kendimi acındırmak için falan yapıyorum sanmalarından ama tamamen istemsiz bişey ?
Bi çaresi varmıdır, daha güçlü durmanın bi yolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?