İyi geceler arkadaşlar. 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim normalde bakarsanız kendi hayatında son derece rahat bir insan. Ben de öyleyimdir. Kasmam. Gezerim kamp yaparım bir sürü arkadaşım vardır falan filan. O da rahattır arada içer konserler vs kamp falan da yapar. Kafamız uyuyordu normalde. Taki ben tatilw gidene kadar. Bu yaz tatile gittim muğlaya. Orda kamp yaptım. E muğla bu. Şort askılı elbise göbek açık vs giydim orda. Giymeme ses etmedi hiç. Bu konu açılmamıştı. Ne zaman tatilden döndüm foto paylaşmaya başladım. Tartışmalar başladı. Gezdiğim yerlerdeki fotolara taktı. Bir kere bir fotoğraf ekledim su üstü salıncakta. Şortum biraz açılmış. Bunu belirtti rahatsız oldu. Dikkatimi çekmemişti şortumun açıldığı rahatsız oldum ben de kaldırdım. Kaldırmaz olaydım. Bi kere kaldırdım ya şimdi 3. Ye bu konuyu açıyor ne zaman tatilden foto atsam bu açık değil mi giymene bişey demiyorum da foto atmasan olmazmı falan diyor. Giymeme bişey diyemezsin zaten dedim 25 yaşında insanım sana mı soracaktım ne giyeceğimi dedim bozuştuk nasıl davranmalı ne yapmalı bir fikir verin. Daha önce bu konudan ayrılığın eşiğine gelmiştik. Özgürlüğüme düşkün bi insanım çünkü. Ya beni olduğun gibi kabul et ya da kendine göre birini bul istediğin gibi giyinen demiştim. Pişman olup özür diledi. Söz vermişti bi daha karışmamak üzere. Şimdi yine yapınca tepem attı bu sefer bir akıl verin dellendim ayrılmak üzereyim şuan