Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

kesinlikle pisman degilim:) arkadasin dedigi gibi insan oglu kusur bulur surekli bende diyorum acaba dahami kaldirsaydi falan diye ama cokkkkta memnunum eskisine kiyasla superr:)

canım nerde amaliyat oldun ve nekadar özelden yazarsan çok seviniirm

doktoru çok iyi araştırmak gerekiyor.araştırırken de maddi imkanlar doğrultusunda karar vermek durumunda kalıyor insan.ben ameliyatımı özel bir klinikte oldum,ümitköyde,Onep'te.Özel kliniğin daha avantajlı olduğunu düşündüm.Sıra beklemek yada kalabalık bir ortama girmek durumunda kalmıyorsun,ben hastane ortamını sevmediğim için kliniği tercih ettim.Eğer düşünürsen internet sitelerinden araştırabilir adres ve telefonlarınu bulabilirsin.Ücretsiz muayne günlerini sorup randevu alabilirsin.Benim operasyonumu Unal Sahin yaptı.
canımm bende oldum ama daha yeni ve şiş. sen memnun musun?? :)

Ben İrfan Aydın'a 3 kez ameliyat oldum. Kesinlikle önermiyorum. ilk ameliyatım septum deviasyonu ve estetikti. Ödemlerim geçtikçe nefes problemim ortaya çıktı ve burnumun yamuk olduğunu gördüm. Bir ay sonra tekrar burnumu kırdı ve alçıya aldı. düzeltemedi. 6 ay sonra konka ameliyatı ile nefes problemimi halledeceğini söyledi. Biraz açıldı nefesim ama bu kez de nazal valv yetmezliği oldu. 3. kez masaya yattım. şimdi hem burnum eğri hem hala nefes alamıyorum. Her seferinde yüzüm gözüm tanınmaz halde şişti ve morardı. 20 gün yattım. Şuan kimse burnumu ameliyat etmek istemiyo. Sakın ameliyat olmayın.

Çok teşekkür ederim ya.. beni çok cesaretlendirdiniz...

Ben doktorum hakkında iyi yada kötü hiç bir yorum bulamiyorum bu kafamı karıştırıyor...

ırfan Aydın'a ameliyat olan varsa nolur yazsın!!!
Ben 3 kez ameliyat oldum. Kesinlikle önermiyorum. ilk ameliyatım septum deviasyonu ve estetikti. Ödemlerim geçtikçe nefes problemim ortaya çıktı ve burnumun yamuk olduğunu gördüm. Bir ay sonra tekrar burnumu kırdı ve alçıya aldı. düzeltemedi. 6 ay sonra konka ameliyatı ile nefes problemimi halledeceğini söyledi. Biraz açıldı nefesim ama bu kez de nazal valv yetmezliği oldu. 3. kez masaya yattım. şimdi hem burnum eğri hem hala nefes alamıyorum. Her seferinde yüzüm gözüm tanınmaz halde şişti ve morardı. 20 gün yattım. Şuan kimse burnumu ameliyat etmek istemiyo. Sakın ameliyat olmayın.

burun kac ay boyunca küçülüyor??? nasıl degisimler oluyor genel olarak 1-6 ay arasında??

3 ay icinde fark edilir.. benim burun 3 ay icinde sekil aldi ama ben fark etmedim.. önden hep genis kaldi.. ... 3 ay icinde burun kendini gösterir.. benimkisi 3 ay icinde azicik indi.. eskisinden hic farki yokmus önden tek göz kemigi ortada.. ne yandan hafif kaldirdi nede önden darallti.. üstelik bisürüde para aldi ... almyanda yine önden dartaliyorlar ucunu hafif kaldiryorlar..

rahmetli annem bosuna demedi.. kizim yapma etme eyleme.. sen bosver o doktoru..
(hatta o yilda resmen allah nasip etmemisti).. türk doktorlari almanci hastalarini ciddiye almazlar.. sen gel alamyanda ol bu ameliyati ölümünden 1 hafta önce bunu demisti.... haklida cikti.. allah rahmet eylesin.. allah cennetin eniyi mekanlarina koysun.. allah bilir kemikleri sizliyodur simdide...

Son düzenleme:
Ben İrfan Aydın'a 3 kez ameliyat oldum. Kesinlikle önermiyorum. ilk ameliyatım septum deviasyonu ve estetikti. Ödemlerim geçtikçe nefes problemim ortaya çıktı ve burnumun yamuk olduğunu gördüm. Bir ay sonra tekrar burnumu kırdı ve alçıya aldı. düzeltemedi. 6 ay sonra konka ameliyatı ile nefes problemimi halledeceğini söyledi. Biraz açıldı nefesim ama bu kez de nazal valv yetmezliği oldu. 3. kez masaya yattım. şimdi hem burnum eğri hem hala nefes alamıyorum. Her seferinde yüzüm gözüm tanınmaz halde şişti ve morardı. 20 gün yattım. Şuan kimse burnumu ameliyat etmek istemiyo. Sakın ameliyat olmayın.
Sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ben de :( Burnumun güzel olmadığını biliyorum ama artık ameliyata 100 kilometre yaklaşmam, dersimi aldım.

Back
X