Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

pişmanım hemde deliler gibi pişmanım konyada hakan çepniye oldum nefes alma artık bitti ameliyattan öçnce azdı şimdi bitti.keşke keşke kafamı duvarlara vursaydımda ameiyat olmasaydım. bu burnumu düzeltecek nefes almamı sağlayacak doktor arıyorum...

canım çok üzüldüm acaba doktor yönünden mi şansızsın. peki sadece nefes almada mı zorluk çekiyorsun, yani şeklinden memnun musun

Istanbulda Emre Ilhana oldum, keske daha once olsaymisim. Acayiiiip memnunum, sonunda istedigim buruna kavustum ve artik burnumdan nefes alabiliyorum (ve artik horlamiyorum :1: ) Cok dogal oldu, herkeze tavsiye ederim..

canım memnun olduğuna çok sevindim peki ne kadara oldun ne kadara mal oldu hani istanbuldaki fiyatları çok iyi bilmiyorum

nerde hangi doktora olmuştun canım

deli, kadın nefes alamıyorum diyo şekli güzel olsa nolur :))

bende iyiki olmuşum diyorum, ilk 2 ay benimde şişliğimden ötürü şuan ki gibi nefes alamıyordum şuan 1,5 sene oldu iyiki yaptırmışım yaptırmadan önce nefes almıyormuşum diyorumm
allah kimseyi pişman etmesinnnnnnn

Ben burun ameliyatı olduğuma çok çok pişmanım da neredeyse her gün bu konuyu kafama takıp bunalıma girmem,ve çoğ uzaman bu konu yüzünden annemle kavga etmem normal mi onu bilmiyorum.Bir burun ameliyatı oldum ,olduğum günden beri iki yıl boyunca her günüm azap.

benimde 16 günüm böyle geçti.burun güzelde yüzümü sevemedim ben.hergün günün belli saatlerinde bunalımdayım.annem kardeşim filan bıktı artık.sen istedin sen oldun.ızdırabını bize çektiriyoun diyolr.burunla ilgili bişe duymak istemiyolar

gerçekten zor bir karar ben de bir türlü cesaret edemiyorum
öte yandan hayatta başıma gelen herşeyi de burnumun çirkinliğine bağlıyorum:(
3 hafta önce nişanlımdan ayrıldım ve içimden diyorum ki acaba daha güzel bir burnum olsaydı böyle olurmuydu?
estetik elbette önemli ama sağlık herşeyden çok daha önemli
korkuyorum ameliyat olduktan sonra ya rahat nefes alamazsam ya daha da kötü olursa diye
burnu doğuştan güzel olanlar ne kadar şanslılar..

valla kızlar normal bir burun sahibi olmayı ne derece istedim bilemezsiniz. hani şöyle gösterişli falan bir burun değil normal, allah razı olsun doktorum da güvenimi boşa çıkartmadı. sanki hayat yeniden başladı. burnundan memnun olmayan herkese öneririm ameliyatı. güveneceğiniz bir doktor bulun ve olun..

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm çok mutluyum iyki ameliyat oldum :))))

valla kızlar normal bir burun sahibi olmayı ne derece istedim bilemezsiniz. hani şöyle gösterişli falan bir burun değil normal, allah razı olsun doktorum da güvenimi boşa çıkartmadı. sanki hayat yeniden başladı. burnundan memnun olmayan herkese öneririm ameliyatı. güveneceğiniz bir doktor bulun ve olun..

doktorunuz kimdi acaba?

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm çok mutluyum iyki ameliyat oldum :))))

ne kadara yaptırdın canım?lokal le nasıl oldu?haydarpaşa devletmi?

Sonradan pişman olmamak, neticeden memnun olmak için insan doktorunu iyi seçmek istiyor. Neticede burnumuzu emanet ediyoruz, karar verme süreci hayati önem taşıyor bence, bu nedenle olumlu yada olumsuz deneyimlerin paylaşılması çok önemli, başarılı ameliyatların yanısıra, özellikle ben başarısız ameliyatları da merak ediyorum, kime gideceğimi, kime gitmeyeceğimin belirleyeceği düşüncesindeyim.

2 yıl kadar önce Zühtü Demir'e ameliyat olmuştum. Yüzümdeki tek kusur burundu ama oldukça problemliydi. hem kırık hem yamuk hem geniş hem büyük hem de uzundu. Burnumla birlikte yüzümde büyük bir değişikliğin olacağını tahmin ediyordum ancak ameliyat benim hayatımı değiştirdi. Dış görünüşünden çekinen kendini beğenmeyen biriyken ameliyat şişlikleri geçtikten sonra ( 8 ay kadar sürdü benim) fotomodellik, oyunculuk tekliflerine varana kadar insanlardan yüzümle ilgili çok olumlu tepkiler aldım. Kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor, hatta konu burun estetiğinden açılınca bile yeni tanıştığım insanlar "ben estetik burnu 1 kmden tanırım, senin burnun çok karakteristik hiç dokunma" gibi tepkiler veriyorlar.
Aradaki fark muazzam, ameliyat öncesi ve sonrası da çok sıkıntısız geçti. Ancak şunu söylemeliyim ki beklediğim de bu değildi. yani bilgisayar tasarımında çizilen burunla pek bir alakası yok. düzgün ancak istediğim miniklikte ve darlıkta değil. bir yandan ameliyatım bu kadar kolay geçmiş burnumun çok büyük sorunları ortadan kalkmışken bir kez daha deneyip fındık bir buruna kavuşmak mı yoksa hiç risk almamak mı konularında henüz kararsızım.
Revizyona karar verirsem tercihim Emre Ilhan olacak sanırım...

Ben 17. yaşıma yeni girdim. Ameliyat olmam için 18 yaşını doldurmam şart mı? Üniversiteye başlamadan olmak istiyorum. Bir de ne kadar süre insan içine çıkılamıyor? Yazın olmak çok mu sorun yaratır?

kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

Back
X