herseye ragmen kocami seviyorum aptalim

Sorun nerde anlıyamadım.....eve döndügün içinmi kendini aptal hissediyorsun...kocan evi temizledi diyemibence sorun yok heralde siz kendinizi durduk yere aptal yerine koyuyorsunuz

Iki aydir bir ay ben kustum sonra bir ayda o kustu bu arada yataklarda ayriydi iste o derece delirdim

Sorun nerde anlıyamadım.....eve döndügün içinmi kendini aptal hissediyorsun...kocan evi temizledi diyemibence sorun yok heralde siz kendinizi durduk yere aptal yerine koyuyorsunuz
Tamam da evi temizletmis insan ben geldim bir guzel laf etmezmi ya ben diyorum o demiyor

Iki aydir bir ay ben kustum sonra bir ayda o kustu bu arada yataklarda ayriydi iste o derece delirdim
Bu kavganın, küslüğün sebebi ne?
İki ay küslük mü olur? Bi de yataklar bile ayrılmış. Neyin güzel sözünü bekliyorsun ki? Araya zaten soğukluğu sokmuşsunuz karı koca elbirliğiyle.

Şu uzuuun küslüklerin, fırtınalı kavgaların ardından hiçbir şey olmamış gibi davranabilen insanları anlamıyorum valla. Hemen ilk günden nasıl aşk sözcükleri bekliyorsun?

Yahu şu insanlar nasıl oluyor da dertlerini anlatamıyorlar aklım almıyor.
İlmi bir şey değil edebi bir şey değil. Anlatacaksınız şöyle oldu şunu yaptık ama böyle sonuçlandı.
2 ay küstük birer aydan yatakları da ayırdım. Kocam halıları yıkatmış. Beni öpmüyor neden.
Bahçelerde maydanoz
Bu ne acayip lacivert
Gel bana bazı bazı
Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…