- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Tekrar açtı aynı konuyuDerdinizi tam olarak anlatsanız bu hale gelmezdi. Anlattığınız tek şey eşinizin halıları yıkatması. Konu ne neden kavga ettiniz bilmiyoruz ki.
Yasak bacım yasak kapanacak konun tekrar bu konuya döneceksinYeni konu actim orya yorumlarinizi bekliyorum
Haddini bil yoksa sana bildiririm
Çok pardon da aynı konuyu iki kez açmanın mantığı nedir? Burdan sıkılan oraya mı gidecek? Zaten yeni bişey de yazmamışsınız o konuyaYeni konu actim orya yorumlarinizi bekliyorum
Aaa olmadii ama şimdi bu tavir
Bence kocana haddini bildir bize degil :)
Ne guzel iste barismissiniz evi temizletmis sana is birakmamis sende gecmisi sil temizleIki aydir kustuk inat yapti.sogukluk oldu konusmadik ama ona ilk gunku gibi asigim offf ama o degil gibi cok uzuluyorum ya baristikta bir hafta evden gittim dondugumde halilari yikatmis evi temizletmis
'Herkez' yazan birisinin edebi yazı yazmasını beklemez zaten kimse merak etmeSize birsey soruluyotsa dalga gecer gibi cvp vermeyin.herkez edebi yazi yazacak diyebir kural yok .
Ozaman yeni konu acacam
Tam olarak bizlerde anlamadik kiAnlayamadim ben bir sey.dert tam olarak ne?
Masallah zekan tavan yapmis burda vaktin'Herkez' yazan birisinin edebi yazı yazmasını beklemez zaten kimse merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?