herşeye sinirleniyorum!!!

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
meraba arkadaşlar.ya çok büyük bi dert değil aslında ama ben herşeye çabucak sinirleniyorum.özellikle son bir kaç aydır.bazen çok sakinim, bazen de çok sinirli.mesela bu akşam annemle tartıştım.sonra odama gittim, masanın üzerinde pet şişe vardı.duvara iki kere sert bi şekilde fırlattım.geçen ay da masanın üzerindeki bibloyu duvara fırlatıp kırmıştım :18: bi de sevgilimden ayrıldım.ayy sürekli bişeler parçalayıp kırasım geliyo bu aralar.napcam ben böyle :43:

demek ki ayrılık acısı cekiyorsun ve bir sekilde desarj olman lazım..

normal durumun. öfkeni kontrol altında tutmaya calıs. cok sinirlendiginde birine cevap vermeden önce 10 a kadar say derin nefes al.

enerjini sporla atabilirsin spor yap. :34:

hahah sinir deyınce geldım :9 sen bır de benı gorsen sinirlenınce birini öldürecek kapasıteye sahıp oluyorum (ama yapmıyorum tabi:))

Aynı ben,tek farkımız birşeyler kırıp dökmüyorum.

İçimden gelmiyor değil hani bazen ama kendimi kontrol ediyorum:1:

Sinirlenmem başka sebeplerden,çok dert ettiğim bir konunun dışa yansıması.

seninki de sevgilinden ayrılma durumundan olabilir.

eğer rahatlıyorsan vur kır..birini kıracağına eşya kır.

dr bana sinirlendiğinde içine atma bir bardak kır demişti.

ama çok rahatsız oluyorsan bir doktora gidip sakinleştirici alabilirsin

buaralar ben de öyleyim hatta bikaç hafta önce çok fenaydım sürekli ağlar kendimi odalara kitler bişiler kırmak parçalamak isterdim herkese herşeye sinir olurdum. şu sıra daha sakinim arada geliyolar ama yine :9:
yaz başında sevgilimden uzak biyere gittim görüşemedik uzun süre. ondan oldu sanırım :9: şimdi kavuşmamıza az kaldı sabrediyo olabilirm :9:
ama biraz senin elinde canım kafada bitiyor yani. herşeyi takarsan herşeye sinir olursun. amaaaaann boşver deyip sallamak lazım azcık :1:

ya aslında bu saydığım şeyler dışında kırıp dökme olayım yok.hep o gerizekalıdan ayrdıldım diye böyle oldum galiba !! çıkarken de sinir ederdi beni, şimdi ayrıldık ama hala onun yüzünden sinirleniyorum!!

Dönem dönem hangimiz bir şeyleri kırıp parçalamıyoruz ki =))) mesela ben rengli dönemimde kimse değmesin bana acayip sinirli gergin olurum fay hattı gibi kırdıkça kırasım gelir bir şeyleri kötü bir durum ama geçer gider tabi..

Ayrılıklar bazen insanı şekilden şekile sokar..Sıkma canını kendine meşgale bulmalısın emin ol işe yarar..

başlığı görür görmez geldim, ben de senin gibi çok sinirliyim. aaaağ sinir oluyorum sinirli olmama. hele biriyle tartışmışsam hemen ortamı terkediyorum yoksa elimden kaza çıkabilir.

ya bi de küfrediyorum kendi kendime çok sinirlenince :43: off ya çok kötü bişe, günaha da giriyorum ama napim kendime engel olamıyorum :( ben de mi bi anormallik var yoksa siz de öylemisiniz?

ayy şuanda da çok sinirliyim aslında ! eski sevgilimi düşünüyorum ve onun kafasını duvardan duvara çarpmak istiyorum şuan.angut !!

ya bi de küfrediyorum kendi kendime çok sinirlenince :43: off ya çok kötü bişe, günaha da giriyorum ama napim kendime engel olamıyorum :( ben de mi bi anormallik var yoksa siz de öylemisiniz?

küfür bir nevi terapi yoludur aslında insanı rahatlatır ama kalbini karartır..Sen bırak güzelim küfür etmeyi sinir olmayı..

Kendine ciddi anlamda zarar veriyorsun..

Al eline bir kitap oku çok güzel romanlar var..Olmadı eylül de ismek kurslara kayıt yaptır kendine uğraşacak bir şey bul okul var mı bilmiyorum ama benim ki sadece öneri :34:

ayy şuanda da çok sinirliyim aslında ! eski sevgilimi düşünüyorum ve onun kafasını duvardan duvara çarpmak istiyorum şuan.angut !!

angut mangut bak seni sinir küpü haline çevirmiş ona değil kendine zarar veriyorsun bunu unutmaaa..

Kaç yaşındasın =))

küfür bir nevi terapi yoludur aslında insanı rahatlatır ama kalbini karartır..Sen bırak güzelim küfür etmeyi sinir olmayı..

Kendine ciddi anlamda zarar veriyorsun..

Al eline bir kitap oku çok güzel romanlar var..Olmadı eylül de ismek kurslara kayıt yaptır kendine uğraşacak bir şey bul okul var mı bilmiyorum ama benim ki sadece öneri :34:

sağol çok doğru söylüyosun.okullar açılınca hep derslerimle meşgul olacağım zaten.o zaman kafam daha sakin olur heralde.

Yanlış anlamıdıysan 95 li 17 yaşındamısın?
Eğer böyleyse gelişme dönemininverdiği bir durum o yaşta herkes böyle olur .Hele istemsiz bile kırma dökme davranışları oluyor.Öfke durumuda bunun içinde ...Bence kendinize farklı uğraşlar bulun.Spor kulubü gibi.

sağol çok doğru söylüyosun.okullar açılınca hep derslerimle meşgul olacağım zaten.o zaman kafam daha sakin olur heralde.

Umarım..

Tam tersi de olabilir o angut derslerini kötü etkilemesin sonra :))Buna izin veRme sakın..!!

Hayat o angutlara uğraşıp kendi hayatını zehir zemberek edecek kadar uzuuuun ve değersiz değil bunu sakın aklından çıkartma..

angut mangut bak seni sinir küpü haline çevirmiş ona değil kendine zarar veriyorsun bunu unutmaaa..

Kaç yaşındasın =))

18 yaşındayım.bi de adet dönemime yaklaştım.o yüzden de sinirli olabilirim şuan.off ya ağzıma hiç yakışmıyo böyle laflar, biliyorum.normalde arkadaş ortamında felan da küfürlü konuşan, ağzı bozuk bi insan değilim.sakın yanlış anlamayın beni.genel de beni hanım hanımcık olarak görürler :1: bu sinirin üzüntünün çoğunu içimde yaşıyorum

18 yaşındayım.bi de adet dönemime yaklaştım.o yüzden de sinirli olabilirim şuan.off ya ağzıma hiç yakışmıyo böyle laflar, biliyorum.normalde arkadaş ortamında felan da küfürlü konuşan, ağzı bozuk bi insan değilim.sakın yanlış anlamayın beni.genel de beni hanım hanımcık olarak görürler :1: bu sinirin üzüntünün çoğunu içimde yaşıyorum

Küçümenim :8::8::8:

sen o angutu at kafandan bir kenara rahatlayacak isen birlikte saydırırız =))) amaaa sonrasında toparla kendiniii en acil tarafından hemde :)))

Umarım..

Tam tersi de olabilir o angut derslerini kötü etkilemesin sonra :))Buna izin veRme sakın..!!

Hayat o angutlara uğraşıp kendi hayatını zehir zemberek edecek kadar uzuuuun ve değersiz değil bunu sakın aklından çıkartma..

biliyorum, herşeyin farkındayım, siz benim sinirli olduğuma bakmayın şuan.ben hukuk okumak istiyorum.lisedeyim şuan.o çocuktan ayrılmamın en büyük sebebi de son 2 senemde derslerimi etkilemesini istemiyorum.sırf geleceğim için üniversiteye kadar sevgiliymiş bilmemneymiş uğraşamam.zaten o çocuk bi ilkti benim için.daha böyle şeyler için çok erken biliyorum.ama gençlik hevesi işte.1 yılımı harcadım onunla.ilerde karşıma çok daha iyileri çıkacak inşallah.önüme bakmam lazım.daha yaşım ne ki

Back
X